Şimdi Ara

Aslanda FİGO Sesleri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hadi hayırlısı bakalım... Zaten 10gün içinde birşeyler yapıcaz dediler, yani biz bile bekler olduk artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

Canlı haber TRT 1 Bülent Tulun

Canlı yayında yazar Mehmet Çitfçi ispanyadan katıldı. Marca'ya göre şuan Figo ile ilgilenen en ciddi oyuncu Galatasaray dedi. Canlı yayın sırasında Bülent Tulun bunu doğruladı. Real Madrid de bu transfere ok demiş. Edgar David için de Bülent Tulun yalanlamadı. Olur mu bilmem ama işin gerçekten ciddiyeti var sanırım. Hayırlısı ... Yönetimine güvenemiyorum ama yine de beklentim var.

Sonuç; Figo olayı doğru. En ciddi teklifi GS yapmış... ne olur bilmem.. Edgar davids olayıda varmış...

en ciddi teklifi gs yaptı demedi...figo ile ilgilenen bisürü takım war dedi..en son teklif yapanda gs dedi..real in açıklaması ise bizi figoya odediğimiz paradan kurtaran takıma biz gerekliği kolaylığı yaparız...

• ben ne yazdıysam onu duydum ok.
  • denilsonun fenerbahçeye gelmeyi çok istediğini soylediğini soyledi Mehmet Çitfçi denen adam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

denilsonun fenerbahçeye gelmeyi çok istediğini soylediğini soyledi Mehmet Çitfçi denen adam..

burası figoyla ilgili gelişmelerin yazıldığı bir topic.
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

denilsonun fenerbahçeye gelmeyi çok istediğini soylediğini soyledi Mehmet Çitfçi denen adam..

burası figoyla ilgili gelişmelerin yazıldığı bir topic.

biliyorum herhangi bi kastım yoktu.yeni bi topic acıp açıp topic kirliliği yapmamak için yazdım..dikkat edersen bu topiğe benden once en son 1 hazirandan yazılmıs.ben bu topiği 4.saydan bulup cıkarttım we gs nin figo ile ilgilendiğini yazdımbiraz daha sakin olsak...
  • yankee ben sakinim zaten sadece uyarmak istedim. topic kirliliği yapmiym diyosun ama bu topiği amacından uzaklaştırıyorsun. açın bir fb transfer topiği orada konuşun..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.