Şimdi Ara

Aslanda FİGO Sesleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslan hedef büyüttü!

Şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'ni hedeflerken Türkiye Kupası ile yetinmek zorunda kalan Galatasaray hedef büyütüyor. Geçen sezon mütevazı bir kadro ile yola çıkan ve ancak ligi üçüncü sırada tamamlayabilen Aslan, bu kez kadrosunu flaş transferler yaparak güçlendirmeyi planlıyor. Galatasaray'ın listesinde Luis Figo, Rui Costa, Riqulme, Gallardo, Kluivert gibi yıldızlar yer alıyor.

Başkan Yalanlamadı

Göreve gelmesi halinde üç yıldız alacağı sözünü veren ve bugüne kadar bunu henüz gerçekleştiremeyen Canaydın'ın, "Artık iyi bir isim almanın zamanı geldi" dediği öğrenilirken, transfer komitesine bu konuda talimat verdiği ifade edildi. Başkanın, Real Madrid'in yıldızı Figo'yla ilgilendikleri yolundaki bir soruya da Neden olmasın" yanıtı vermesi sarıkırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Türkiye'ye Gelebilir

Şimdi transfer komitesi başta Figo olmak üzere yıldız futbolcuların durumlarıyla ilgili araştırmalar yapıyor. Bu arada Galatasaray'ın gündeminde yer alan Figo, Real Madrid ile bağlarını koparmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Luxemburgo ile ters düşen Portekizli oyuncunun, gelen teklifleri değerlendirmeye başlarken, iyi bir teklifte bulunması halinde Türkiye'ye de gelebileceği belirtiliyor.

• valla başka süprizler kokuyor.....p.....v....
  • ciddi yatırım yapacak gibi
    cimbom ama ben genede Ş.L.
    oynamayan bir takıma geleceğini sanmıyorum
  • bencede bide figo cok snoop bir adam...
  • iyi para verilirse gelebilir. yıllık 3.5 milyon euro falan.. ama o paraya emre belçzoğlunu alırım daha iyi.. figo gelirse de hayır diyecek halimiz yok..
  • İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
  • sunu içtenlikle söylüyorum böyle yıldızlar gelsinde hangi takıma gelirse gelsin
    işaallah alır galatasaray
    figonun anelkanın carewin orteganın gelmesi diğer yabancı yıldızlar için güzel referans oluyor

@visualize eger söylediğin hooijdonk sa bu biraz zor türkiye içinde kalsa bile galatasaray a gitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 1 Haziran 2005, 12:01:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

sunu içtenlikle söylüyorum böyle yıldızlar gelsinde hangi takıma gelirse gelsin
    figonun anelkanın carewin orteganın gelmesi diğer yabancı yıldızlar için güzel referans oluyor

@visualize eger söylediğin hooijdonk sa bu biraz zor türkiye içinde kalsa bile galatasaray a gitmez
    evet ...star haber yapmış bakalım ne olacak..
  • iyice bunadı bizim canaydın pinponu. geldiğinden beri bağırıp duruyo 3 yıldız alcam diye. ala ala 3 babayı aldı off
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

sunu içtenlikle söylüyorum böyle yıldızlar gelsinde hangi takıma gelirse gelsin

evet ...star haber yapmış bakalım ne olacak..

istemem galatasaray a gitmesini
    zaten daumda kaldı 2 sene daha bizde
    adam bütün hıncını çıkarır bizden

• zaten ondan almak ister yönetim ...parada az bize süper uyar.....perşembe günü aksam patlar bu iş..bana zaten plan daha evvel yapılmış kokuyor....dur bakalım...
  • hoojdonk gelmez gelse de almayız adam 35 yaşında. figoya yaşlı diye burun kıvıranlar var 33 yaşında diye.. hoojdonk olayına son noktayı koydum..
  • aslında hırs yapmadan düşünmek lazım takımı yenilerken sırf yıldız olsun diye gene mezarlıga cevirmek eskiyi tekrarlamak gibi birşey ama?
  • e tamam işte hoojdonku alırsak aynı hata olacak.
  • ne hoojdonk u ya..dalgamı geçiyo bu adamlar...
  • bizdede topa dogru dürüst vuran adam yok ...walla zor iş be....bir an kendimi yöneticilerin yerine koydum paranda olsa zor iş ...kaldıkı bu pozisyonda...
  • Beyler sanırım Ream Madrid taktiği yapıcaklar

Real Madridde kotu gidişe borçlanıp risk alıp pahalı oyuncular ile maça adam çekeek çıktı

Yani YONETİM KUMAR oynuyor tutmassa biz tutucaz ama bence TUTMAZ

Neden bilmiyorum ama bizi bezdirdiler

Ama FİGO gelsin ALİ SAMİYENE 70.000 adamı sığdırırız yani yada

FİGO GALLARDO VS gelirse olimpiyat direk dolar...

Her maçı en az 60.000 kişiye oynarız buda 2M demek oluyorki bunun forması war

Eeee 18 maçtan 36M dolar yapar 3 yıldız yıllı 3.3 M dolar olsa 10M yıldızlara gıder klup 26 M kazanır arkadaşlar...
  • İspanya'nın ünlü klübü Real Madrid'de forma giyen Portekizli Yıldız Luis Figo'nun takımdan ayrılma isteğine, Madrid ekibinden olumlu yanıt geldi.. İşte Detaylar..

İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'te forma giyen Portekizli Luis Figo'ya kulüpten ayrılması için izin verildiği bildirildi.
    Marca gazetesinin verdiği habere göre 32 yaşındaki Luis Figo'ya İspanyol kulüpten ayrılması ve diğer takımlarla transfer görüşmesi yapabilmesi için izin verildiği kaydedildi.
    Avurupa'da ve dünyada yılın futbolcusu olmayı başarmış Figo, dün Marca gazetesine verdiği demeçte 'Yedek kulübesine alındıktan sonra kulüpten bana karşı yapılanlar hiç doğru değildi. Bana oynamayacağımı hiç söylemediler. Bu benim gururumu gerçekten incitti' dedi.
    Real Madrid'in başına Brezilyalı teknik direktör Vanderlei Luxemburgo'nun gelmesinin ardından ilk 11'de şans bulamayan Portekizli yıldızın, Real Madrid ile halen 1 yıllık sözleşmesi bulunduğu ifade edildi.
    Real Madrid Futbol Direktörü Arrigo Sacchi, ünlü yıldızın takımda kalıp kalmayacağını bilmediğini belirtirken, 'Bizimle halen 1 yıllık sözleşmesi var. Umarım takımda kalır, çünkü o hala dünyanın en iyi futbolcularından biri. Ancak, takımda şu an yaşadığı sıkıntılardan dolayı performansının giderek düşmesi hem onun hem de bizim için kötü olur' diye konuştu.
    Real Madrid'e 2000 yılında 56 milyon dolarlık rekor bir transfer ücretiyle katılan Figo, takıma katıldığı yıl ve 2003 yılında lig şampiyonluğu ve 2002 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.
    Marca gazetesi ayrıca, İtalya'nın Inter takımının, Real Madrid'in Arjantinli yıldız oyuncuları Santiago Solari ve Walter Samuel ile birlikte Luis Figo'nun transferiyle de ilgilendiğini yazdı.

bize bırakmazlar...

• trttede su sizin tarasnsfer sorumlusu adam warya(Adını unttum-tulunmuydu nedi) o acıkladı şimdi.gs figo ile ilgileniyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 20 Haziran 2005, 0:13:04 >
  • Canlı haber TRT 1 Bülent Tulun

Canlı yayında yazar Mehmet Çitfçi ispanyadan katıldı. Marca'ya göre şuan Figo ile ilgilenen en ciddi takım Galatasaray dedi. Canlı yayın sırasında Bülent Tulun bunu doğruladı. Real Madrid de bu transfere ok demiş. Edgar David için de Bülent Tulun yalanlamadı. Olur mu bilmem ama işin gerçekten ciddiyeti var sanırım. Hayırlısı ... Yönetimine güvenemiyorum ama yine de beklentim var.

Sonuç; Figo olayı doğru. En ciddi teklifi GS yapmış... ne olur bilmem.. Edgar davids olayıda varmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 20 Haziran 2005, 0:50:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.