Şimdi Ara

/aslandan-fbahceye-gonderme-bu-ne-yaman-celiski

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.futbolburada.com/p/aslandan-fbahceye-gonderme-bu-ne-yaman-celiski

TFF'nin yabancı sınırlamasına karşı çıkan Galatasaray'ın aksine, Fenerbahçe bu değişikliği savunmuştu.

Sarı kırmızılıların basın sözcüsü Şükrü Ergün Bugün Gazetesine verdiği demeçte, Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları ile ilgili, "Ben çelişki olduğunu düşünüyorum. Fakat onların tasarrufları hakkında yorum yapmak bize düşmez. Elbette onları oynatamayacaklar. Herhalde tribünde oturtacaklar.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray AB vatandaşlarının yerli statüsünde sayılmasını istiyor ve bunun için hukuksal savaşını sürdürüyor.

Ergün, 'en fazla üç yabancı transfer edilebilir' hükmünü tarihe gömen Jean Marc Bosman'ın kendilerine verdikleri destek ile ilgili olarak da, "Herhangi bir kısıtlamaya karşı olması düşünülemezdi. Kendisinden beklendiği gibi bizi destekleyen açıklama yaptı. Eğer bu görüş olarak dava dosyasına konması gerekirse koyabiliriz." şeklinde konuştu.

• Başlık açayım derken çığır açmışsın kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlık
  • Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları ile ilgili, "Ben çelişki olduğunu düşünüyorum. Fakat onların tasarrufları hakkında yorum yapmak bize düşmez.

Bu ne yaman çelişki anne...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.