Bildirim
Aslanlarımız domuz yakalamıs..
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu görüntüler içimizi soğutuyor gibi gözükse de medyaya yansımasına karşıyım.
Aynı görüntüyü Pkk'lılar şuan kaçırdıkları askerlerimize yapsalar ya da tuzağa düşürdükleri askerlerimize yapsalar videoya çekip atsalar?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
üstekine hak veriyorum içimin yağları erimiş olsada görüntüye alınmamalı alınsada paylaşılmamalı.Şahsen olay benim insiyatifimde olsa tek kurşun kafasına sıkar bitirirdim ama askerlerinde çok değişik psikolojisi anlamamız mümkün değil şehit olmuş arkadaşları var acıları var. -
quote:
Orijinalden alıntı: 7nbitirdin
Bu görüntüler içimizi soğutuyor gibi gözükse de medyaya yansımasına karşıyım.
Aynı görüntüyü Pkk'lılar şuan kaçırdıkları askerlerimize yapsalar ya da tuzağa düşürdükleri askerlerimize yapsalar videoya çekip atsalar?
yapıyorlar zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: shail123
üstekine hak veriyorum içimin yağları erimiş olsada görüntüye alınmamalı alınsada paylaşılmamalı.Şahsen olay benim insiyatifimde olsa tek kurşun kafasına sıkar bitirirdim ama askerlerinde çok değişik psikolojisi anlamamız mümkün değil şehit olmuş arkadaşları var acıları var.
Ben olsam daha beterini yaparım onlar sinsice plan kurup kahpeçe yıllardır saldırıyor benim askerimi şehit ediyor
Neresine acicam la ben bunların? Kendi fikrimi söyliyeyim hemen öldürmem önce bir can çektiririm ondan sonra öldürürüm.
bunu içtenlikle yazıyorum bak gram acımam ben bunlara doğduğum toprağı işgal etmeye gelmişler..Onlarda bizim askerimize aynısını yaptı.
ŞEREFSİZLER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 21 Eylül 2016; 22:02:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X