Şimdi Ara

Aslında tek dünya devleti var ve bu adam dünyayı yönetiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mesajımı neden sildin Nat?

Hakaret yok, hiç bir kural dışı şey yok.

Kafana göre mesj mı siliyorsun?

Ah pardon unutmuşum, sen kafana göre uzaklaştırma cezası da veriyordun.

Burası babanın çiftliği heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf aşı karşıtıyım diye beni banladın.

Birine "kaç doz aşılısın" yazdım diye bunu hakaret saydın.

Bu davranış şekli sence sağlıklı bir ruh halinin ürünü olabilir mi?

"Kapı kapı dolaşıp insanları asker zoruyla aşılayalım" diyen zihniyetten farkın var mı senin?

Ve böyle bir zihniyet, forumu TARAFSIZ olarak yönetebilir mi?

Bu "her şeyin en doğrusunu ben bilirim" kibiriyle, kendi sosyal hayatını da sağlıklı bir şekilde yaşaman mümkün değil.

Tabi bir sosyal hayatın varsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 30 Eylül 2023; 20:45:23 >
  • Tüm bu söylenenler tek bir hareket tarzına tam uyar: O da gaz lambası (gaslighting) yapmaya. Yani birisinin benliğine yanlış algı veya imajlarla yanlış anlamlar yükleyip kendine güvenini yok edip onu sindirmeye. Halbuki burada gaz lambası yapılacak hiçbir şey yok. Mesele ben değilim. Benim titrim değil. Benim özel ya da sosyal hayatım değil. Moderasyon faaliyetim değil. Dediğiniz gibi en doğrusunu ben biliyor olsam niye konu içinde başka birisini, Ferguson'ı önereyim? Kaldı ki, bir mevzuda doğru veya yanlışı tartmak için o an için en doğrusunu zaten sizin bilir olmanız gerekiyor. Yani aslında evet doğru ve yanlışı tartarken kendi çapımda en doğrusunu ben bilirim, başkası tartarken de o kendi çapında en doğrusunu bilir. Aksi takdirde hiçbir şekilde hakkınızı savunamazsınız. Sizi hemen başkaları kendi doğrularıyla ezmeye çalışır. Hele kişisel olarak bilenmişse. Husumet doluysa. Şekil A yukarıda. Son olarak hiç kimse de fikirsel olarak aşı karşıtlığı yaptığı için ceza almaz. Fikri düpedüz hatalıdır. Tıbba karşı bir zihniyettir. O ayrı mesele. Ama bir mesaja cezai yaptırım geliyorsa muhakkak hakaret içerikli bir ifadeye sahiptir ve art niyetle yazılmıştır; yoksa hiçbir fikir - çürük dahi olsa - ceza sebebi olmaz. Olmamalı da. Bir yandan esas cumartesi günü oturup rastgele karşılaşma sonucunda ben şununla bir uğraşayım mantalitesiyle X kişisine gaz lambası formunda ad hominem veya hasır adam-vari kişiselleşmiş hücumlar yapan, X kişisinin kullanıcı adını bir anda her mesajında anmaya başlayan bir kimsenin sosyal hayatını sorgularım. Birisine kendisinin reel hayatını bilmeden sanaldan asosyal iması yaparak saldırırsanız ona sizin ne kadar sosyal olduğunuzu sorgulama hakkını vermiş olursunuz. Her neyse. Derdim kişisel münakaşa değil. Asla da olmadı. Sizin sosyal hayatınız beni ilgilendirmiyor. Benimki de sizi ilgilendirmiyor. Bu konu ne sosyal hayat hakkında, ne de bir moderatörün moderatif icraatlarına ilişkin şikayetler hakkında.

Size hayatta kolaylıklar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Tekrar ediyorum: Bu elitlerin zaten yeterince zenginliği var. Dertleri, kendilerine ve sonraki kuşaklarına "kaynakları kirletici ve kurutucu" gözüyle baktıkları diğer insanların sayısını "sürdürülebilir" sayıya indirmek ( tamamen imha değil).

Küresel dominasyon gibi bir dertlerini dillendirdiklerini duymadım. Ancak nüfusun fazla olduğuna dair yakınmalarını ve dünyaya yeni dünya düzenini getirme taleplerini çok duyduk. Zaten elitlerin birbirleri arasında bir çekişmesi olsa Davos'ta bir araya gelmezler, hepsinin ayrı merkezleri ve toplanmaları olurdu, farklı sloganlar duyardık her gruptan.

Bu kadar insan nasıl hepsi bir ağızdan aynı şeyi nasıl tekrarlıyor diye hiç düşündünüz mü?

Rampant Daydreamyoutube
    People and politicians saying "build back better", in relation to The Great Reset 'conspiracy'. Featured, in order: Tony Blair, Greta Thunberg, Caroline Lucas, Andrew Cuomo, Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Bill Clinton, Justin Trudeau, Boris Johnson, Elizabeth Warren, Barack Obama, Joe Biden, Bill Gates, Layla Moran, Kamala Harris, CBSN's Tanya Rivero, Prince Charles, Kristalina Georgieva, Prince Harry, Sadiq Khan, Jacinda Ardern, António Guterres, Klaus Schwab. #BuildBackBetter #TheGreatReset Music: Danse Macabre by Camille Saint-Saens.
    https://www.youtube.com/watch?v=YkcaeaD45MY

Davos'u ve gücünü anlamayanların, dünya liderlerinin ve dünyanın nereye götürülmeye çalışıldığını da anlayamayacaklarını düşünüyorum :

https://www.bitchute.com/video/Md4l9RsMwxr5/

• Eliltler veya Ist Akil olarak adlandirmak daha dogru. Ust akli olusturan insanlar dunyada insanlarin ne yedigine, hangi katki maddelerine maruz kalacagina, nasil giyindigine (moda) nasil dusunmesi gerektigine (sosyal medya, medya, egitim sistemi) nasil yasamasi gerektigine, nasil kutuplasmasi gerektigine (Komunizm vs Kapitalizm) karar veripte milyarlarca insanin hayatini bir salgin bahanesiyle etkileyebiliyorken, insanlarin cok cesitli oldugu ve kooayca tek elden yonetilemeyeceklerini savnmak tum olanlari gormezden gelmektir. DSÖ nun aldigi kararlarin, milli devletlerin saglik bakanliginin ustunde olduguna dair raporu cogu ulkeler imzaliyorken, finans sistemide ayni yonde ilerliyorken hele.

Tek dunya devletide gelecek, bunun icin insanligi birlestirecek suni bir dusman veya tehdit gerekli. Aa oda ne yillardir komplo teorisi dedikleri uzayli ve ufolari yavastan kabul etmeye baslamalari aranan suni dusman bulundumu acaba? Uzayli yalaniyla insanligi ona karsi savasmak icin bir yere toplarlar, olur biter. Insanlari birlestirmek ayristirmaktan kolaydir. Salginda yapildi bu zaten. Birbirine dusman insanlar Asi karsitligi veya Asi yandasliginda birlestiler. Sorunlar kuresellestikce insanlarda birlestiriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 1 Ekim 2023; 14:58:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Ama bir mesaja cezai yaptırım geliyorsa muhakkak hakaret içerikli bir ifadeye sahiptir ve art niyetle yazılmıştır; yoksa hiçbir fikir - çürük dahi olsa - ceza sebebi olmaz. Olmamalı da.

Nat Alianovna ben sırf "kaç doz aşılısın" dedim diye sen bana ceza verdin!

Gerekçe olarak da "kaç doz aşılısın heralde kuduz köpek yakıştırması olmalı" dedin.

İçinde maskenin de geçtiği ve covid-19'dan bahsedildiği AP AÇIK BELLİ olan bir mesajda "kaç doz aşılısın" dan kuduz köpek iması çıkartmak için ya aptal olmak gerek, ya da kötü niyetli.

Sen aptal değilsin, KÖTÜ NİYETLİSİN!

Kendi tercihinden ve kendi doğrularından farklı olan hiç bir şeye tahammülün yok!
    Şu uyduruk sitede elde ettiğin ufacık gücü bile senin gibi düşünmeyen insanları cezalandırmak için kullanan DİKTATÖR ÖZENTİSİ BİR HİÇSİN!

Gerçek hayatta bir hiç olmanın ezikliğini yaşadığın için, burada GÜÇ GÖSTERİSİ yaparak içsel tatmin peşinde koşuyorsun.

• nucro kullanıcısına yanıt

Evet sayın Nucro

Malesef "bizi niye öldürmek istesinler ki, daha çok köle, daha çok para demek" diye düşünen insanlar var.

Bu adamların para gibi bir derdi olmadığını anlayamıyorlar.

Bunları "daha çok araba satmak isteyen rahmi koç" veya "daha çok bisküvi satmak isteyen murat ülker" gibi falan sanıyorlar.

Kafaları bundan daha büyüğünü algılayamıyor.

Bu adamlar zaten FED'in de sahibi. Yani para SINIRSIZ.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.