Şimdi Ara

aslında tıp okumak istemediğimi fark ettim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizde ilk dönem aşağı yukarı her hafta biyokimya sözlüsü + sonraki dönemlerde histoloji mikrobiyoloji tıbbi biyoloji uygulama sınavları var sayısı aşağı yukarı sonsuz falan ;D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 343code kullanıcısına yanıt

sözümü geri alıyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani ctf kolaydı a*k bizi mi yiyolarmış

• 343code kullanıcısına yanıt

anatomide napıyorsunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

İkigai diyorsunuz yani?

• Biyofizikten baraj yiyen ben 🗿 Hocam kurul notlarınız kaç bu arada eğer söylemek istemiyorsanız bir TIPÇI asla sırlarını söylemez diyebilirsiniz.

• Yapı Ustası kullanıcısına yanıt
    70 63 hocam maalesef biraz düşük üniversitede ders çalışmaya adapte olamadım

• bunun nesi düsük lan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düşük değilmiş hocam aslında 75 63 de benden gelsin biyofizik 2. Kurulda 7 puanımı götürdü yatay geçişimi bile engellemiş olabilir hocam geçiş gibi bir amacınız yoksa kendinizi çok da zorlamayın bence ya yani ben öyle yapmaya karar verdim baktım zorlayınca da bu kadar çıkıyor

• Siz dedikten sonra öğrendim kavramı, ben kendi aklımdan söylemiştim. Forumda her gün daha da kültürleniyoruz

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Sizin nasıl hocam herkese not soran uyuz öğrenci oldum ama

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    İlk sene anatomi bizde değişik hocam kafa kemikleri hariç bütün kemikler + yüzeysel olarak sistemleri işledik. Tek kurul(komite) içindeydi

ilk kurul 70 ikinci 61 finalden 54 aldim ama bizim tıbbi biyo biyokimya falan full bu kurullarda bitti anatominin ilk kısımları da dahildi

Yine iyiymiş hocam anatomi geldi hayatım kaydı hala kemiklere çalışıyorum ama kaslara başladık. Değişik bir sisteminiz varmış biyokimyadan kurtulmak için değer gibi duruyor ama

Eskisehir veya Samsuna geçiş istiyordum aslında hocam ikisi de kıl payı kaçtı özellikle 19 Mayıs ama ikisinin de aşırı zor olduğunu duyunca vazgeçtim, siz nereyi istiyordunuz geçiş için. Söylemek istemezseniz bir TIPÇI asla sırrını paylaşmaz diyebilirsiniz

hocam 3. kurulda bitirdik HEPSİNİ. sınav ertelenmese sınavına da girecektik sınav ertelendi daha basliycam ben de tam calismaya. pazartesi nöro kurulu başlıyor normalde 2. sınıfta olması gerekirken

• Aman hocam 19 mayısa giden arkadaşımdan ekim ayından beri haber alamıyoruz hocam Kütahya düşünüyordum ben kılpayı kaçmıştı eve de yakındı ancak aile evindeki online dönemden sonra çok da düşünmüyorum bir de bizim klinik seneleri kolay diyorlar diğer fakültelere göre. Sanırım oturucam oturduğum yerde hem burda kalbimi de kaptırdım birine onun haberi olmasa da

Oo hocam sizin baya seri gidiyor 4 senede bitirmeniz lazım bu takvime göre diğer komitelerle ardı ardına olması kötü olmuş ama halledersiniz hocam yarım dönemde o dersleri verdiyseniz bence

bakacağızzzz

Hocam ben de kaptirdim ama bana bakmaz

Aman hocam rahatınızı bozmayın klinik falan da kolaysa

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.