Şimdi Ara

Asosyal bir kişiyim(Evden dışarı çıkmıyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
12.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendime bir bahane bulup dışarı çıkıyorum.alışverişlerin ağırlık yapmayanları uzak yerlerden yürüyerek alıp geliyorum.

tam kısır döngü gibi 1 2 gün evde kalırsam evden çıkasım gelmiyor.dışarı çıkıncada devemlı dışarı çıkmayı istiyorum.
  • Hemen git bi internet kafeye yaşına göre çevre yap.
    Sonra hemen git bi gitar,saz kursuna yazıl orda çevre yap.
    Ondan sonra git denize,sık sık gelenlerle tanış arkadaş çevresi yap.
    O arkadaşlarlada Barlara felan gidin hatun kovalayın.

Senaryo nasıl ama ?

• quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Hemen git bi internet kafeye yaşına göre çevre yap.

Senaryo nasıl ama ?

Senaryo güzel; ama bunu her insan gerçekleştiremez. Veya bir kişi bu tür durumlara alışık değilse; bir zaman sonra yazdıkların kişiyi sıkar.

Ayrıca bu söylediklerini yapabilmek için maddi imkan, girişkenlik, arkadaş çevresi felan lazım. Ha deyince olmuyor bunlar. Ayrıca her şehirde de bunları gerçekleştirmek kolay değil.

Bir de sosyal olmak, hatun kovalamak vb. işlerle olmaz. Farklı ortamlara, farklı faliyetlere katılmak; farklı insanlar tanıyıp, farklı bilgiler edinmekle olur. Mesala bir konser, konferans, herhangi bir dalda spor etkinliği vb. faliyetler, sosyalleşme göstergeleridir.

• quote:

Orjinalden alıntı: flightoficarus

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Hemen git bi internet kafeye yaşına göre çevre yap.

Senaryo nasıl ama ?

Senaryo güzel; ama bunu her insan gerçekleştiremez. Veya bir kişi bu tür durumlara alışık değilse; bir zaman sonra yazdıkların kişiyi sıkar.

Ayrıca bu söylediklerini yapabilmek için maddi imkan, girişkenlik, arkadaş çevresi felan lazım. Ha deyince olmuyor bunlar. Ayrıca her şehirde de bunları gerçekleştirmek kolay değil.

Bir de sosyal olmak, hatun kovalamak vb. işlerle olmaz. Farklı ortamlara, farklı faliyetlere katılmak; farklı insanlar tanıyıp, farklı bilgiler edinmekle olur. Mesala bir konser, konferans, herhangi bir dalda spor etkinliği vb. faliyetler, sosyalleşme göstergeleridir.

açıklama süper tebriklerr

• Asosyal olman problem değil de, sosyal fobin varsa o kötü işte . )
    Sf varsa bir psikoloğa görünmende fayda var.
  • Hocam son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exotic. kullanıcısına yanıt
    olm bende okuyorum okuyorum 2008 yazıyor bu karşıma nereden çıktı diyorum bula bula 2008 yılındaki gönderiye mi yorum yazdın her neyse bu dışarı çıkmama bende de var

ilkokula giderken millet tenefüste dışarıya çıkar öğlen araları çıkar götler zıplar dururdu aq ben ise nasıl bir üşengeçlik yorgunluk varsa daha o zamanlar okulda yatmaya başladım herhalde hayatın bokluğunu o zamanlar görmüşüz aq sabahın köründe uykumda kaldırırlardır uykulu uyukulu okula gönderirlerdi aq geç mi yatıyordum ne yapıyordum vitaminsizlikten sürekli yorgundur bilmiyorum ama bu durum daha sonra yavaştan alışkanlığa dönüşüyor artık istesen de çıkamıyorsun ama bunun sebebi kafa bozukluğu değil aq bildiğin vitaminsizlikten vs hastalıktan oluyor ve alışıyorsun bir süre sonra hastalık düzelsede çıkmıyorsun :D
    öyle bir üşengeçlik var ki aq kıçımı kaldırmaya yemek yemeye bile üşeniyorum.
    para olsa çıkarım ama sorun yok para olmayınca da adamın kıçını kaldırası gelmiyor boşa aq ne yapacaksın boşa dışarda sıçma bile parayla hadi sokakta yürüyon aniden sıçasın geldi ne tarak yiyeceksin parayla sıçmak adama ne koyar biliyormusun aq o sıçtığın boklar götünden çıkar ağzına girer :D ahahaha

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.