Şimdi Ara

asosyal olmamın tek sebebi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sosyal Adam

Basketbol felan oyna bisiklet sür yavaş yavaş düzelir

kardeşim zaten bisiklet hastasıyım her fırsat bulduğumda sürerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa143

quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

Roaccutane seni mahvedecek bephantenle yasicaksin aylar boyunca

sen kullandınmı kardeşim roaccutane ? birde ne bakımdan mehfedecek ?

Kullandim dostum tedavi suresi 6 ay idi.4.ayda biraktim ilaci dudaklarimi oyle bi kuruttu ki oyle bi catlatti ki kenarlarini bile carlatti yarik yarik oldu dudagin canavar dudagina benziyor ne kadar bephanten kullansanda onune gecemiyosun cok illet bise ama tedavini tam uygularsan hicbiseyi sorun etmezsen yuzun kaymak gibi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver böyle takıl daha iyi, emo ve apaçileri sık sık görmezsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musa143

quote:

Roaccutane seni mahvedecek bephantenle yasicaksin aylar boyunca

sen kullandınmı kardeşim roaccutane ? birde ne bakımdan mehfedecek ?

Kullandim dostum tedavi suresi 6 ay idi.4.ayda biraktim ilaci dudaklarimi oyle bi kuruttu ki oyle bi catlatti ki kenarlarini bile carlatti yarik yarik oldu dudagin canavar dudagina benziyor ne kadar bephanten kullansanda onune gecemiyosun cok illet bise ama tedavini tam uygularsan hicbiseyi sorun etmezsen yuzun kaymak gibi oluyor

bakalım kardeşim kullancaz artık

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7,5 aylık kullanmam gerekirken 6,5 ay roaccutane kullanmış biri olarak diyebilirimki kesin kullan Ama yaşın 16 ise kullandıktan sonra yine çıkma ihtimali var, gerçi çevremde 16 yaşında kullanıpta sonra tekrar çıkan pek yok ama belli olmaz yinede sonuçta ergenlik çağında olacaksın hala ilacın bitiminde bile. Bu arada ılaç çok ağır bu yuzden çok sabırlı olmalısın, yolun yarısında su koyuverme, eğer çevreni 6 7 ay takmazsan sonucu güzel oluyor, bu arada dudak çatlaması için isokeilit kullan, hem dudağını parlatmaz hemde çatlatmaz, erkekler için ideal. İnş. Sonucunda kaybettigin özgüveni kazanırsın ;) not:bu yasta kız arkadası napcan boşa masraf zaten, bunları takma kafanda, zaten bu devirde kızlar tipe değil parana bakıyor...
  • asosyallik 2 ye ayrılır

a tipsizim ondan asosyelim
    b millet çok salak ondan asosyalim

a. olanlar stupid olur
    b. olanlar çalışkan ve zeki olur

burada sen a türünden asosyal oluyorsun
  • Tipsiz olman değilde özgüvensiz olman diyelim.
  • 16 yaşındayken bende de ciddi anlamda sivilce vardı. Kendime ait bir sitilim yoktu. Klasik bir öğrenci olarak okula gidip gelen insanlardık. Sakalımız da cıkmıyordu. Daha olumlu insanları gördükçe moral de düşüyordu. Kesinlikle yanlış anlama ama o yaşlarda olan klasik takıntılar. İnan bana bi kac sene sonra bu anlattıgın ve şuan sana ciddi gelen konuları umursamıcaksın bile.
  • roaccutane'i kafana göre alma, kimi durumlarda o pis ilaç gerekmiyor bile. daha hafif ilaçlar yetebiliyor. bir dermatoloğa git.

AYRICA LİSE ZAMANLARI BİR İNSANIN EN ÇİRKİN OLDUĞU ZAMANLARDIR. SONRA TİP GÜZELLEŞİYOR. BU LAFIMI UNUTMAYIN. Güveninizi yitirmeyin bu yüzden.
  • çok tipsizim asosyalim narsistim
  • zaten kafasına göre alamaz, doktor onayı gerekiyor. Test sonuçlarına göre veriliyor. Bu arada diğer normal ilaçların %99u fasa füse, para kaybı. Kişiden kişiye değişiyor ancak çevremde normal ilaç kullanıpta iyileşen görmedim.(ciddi sivilce sorunu olanlarda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem077

zaten kafasına göre alamaz, doktor onayı gerekiyor. Test sonuçlarına göre veriliyor. Bu arada diğer normal ilaçların %99u fasa füse, para kaybı. Kişiden kişiye değişiyor ancak çevremde normal ilaç kullanıpta iyileşen görmedim.(ciddi sivilce sorunu olanlarda)

normal ilaçtan kasıt şu:

antibiyotik desteğiyle beraber yüz soyucu ilaç veriliyor. ayrıca dermatoloğum demişti ki iyi bir akne tedavisi en az 6 ay sürer
  • Sivilce sorunu bende çok normal şekilde geçtiki erkeklik hormonlarım falan çok yüksek çalışıyor olsada...

Ben hayatımı şu ilaca borçluyum Cleocin 13 yaşında resmen azmıştı sivilceler ama bu ilacı eczane önerdi bende kullandım tam 1 yıl sonra 1 veya 2 tane küçücük sivilce kalmıştı etkisini il 2 ayda gösteriyor %50 si gidiyor... yüzüne sürüyorsun ilacı...
  • Kilolu olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruschetta

Kilolu olmam.

Çaresi olan şeyler için üzmeyeceksin kendini. Diyetisyene gidip kilo ver. Çok üşeniyoruz gidişatı değiştirmek konusunda. Oysa bir şeyler yapsak düzeltebiliriz şikayet ettiğimiz birçok şeyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.