Şimdi Ara

asosyal olmamın tek sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende forumdaki bazı kişiler gibi asosyalim ve bunun nedenini biliyorum. tek nedeni var benim asosyal olmamın. asosyal olmamın nedeni yüzümdeki sivilceler ve tipsiz olmam. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim?? Sivilceler için salı günü roaccutane alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafanı kesip at.Garanti çözüm.
    Yada ss koy yorum yapalım.Tarzına çeki düzen veririz belki.
  • Ben de tipsizim ama asosyal sayılmam.
  • Ben de tipsizim ama asosyal değilim?
  • Yüzümde hiç sivilce yok,tipsiz de değilim çok şükür fakat kiloluyum.Tek sorunum bu
  • Ben tipsiz de değilim asosyal de değilim?
  • Bence kimse tipsiz değildir bakımsızdır benim arkadaşlarım ne zaman gezmeye tozmaya gitsek 15 20 liraya t-shirt alıyorlar bana 3 kot 4 t-shirt yetiyor hiç kimseye güzel görüncem diye o kadar para vermem ben beni seven olduğum gibi sever benim asosyal olmamın tek sebebi doğru kişiyi hâlâ bulamamış olmam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl bakımlı olacağımıda bilmiyorum. kısa saç istiyorlar babamlar dün zorla saçımı kestirttiler subay traşı yaptırdım. bi büfeye girmiştim para bozdurmaya büfenin sahibi bana sen askermisin dedi. halbuki 16 yaşındayım ve boyumda 1.65 bide gözlük takmaya başladım dünden itibaren
  • up
  • Bakımlı ol. Marka giyin. İnan bana farklı olursun.

• Loosers

• para varsa halledemeyeceğin bir şey değil

• yakışıklıyım iri yarıyım ve korkutucu bir görünüme sahibim aynı zamanda Buan rağmen asosyalim çünkü yalnızlık bağımlılık yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa143

nasıl bakımlı olacağımıda bilmiyorum. kısa saç istiyorlar babamlar dün zorla saçımı kestirttiler subay traşı yaptırdım. bi büfeye girmiştim para bozdurmaya büfenin sahibi bana sen askermisin dedi. halbuki 16 yaşındayım ve boyumda 1.65 bide gözlük takmaya başladım dünden itibaren

Ne alakası var subay traşı ile askerliğin bence çok hoş bir saç stili hep subay traşı oluyorum hiç soran olmadı sen asker misin diye :D
  • dışarda sivilcelerini yalamak için birbirine girecek kaç kız var biliyor musun sen ?
    paran varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

dışarda sivilcelerini yalamak için birbirine girecek kaç kız var biliyor musun sen ?
    paran varsa

param yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

yakışıklıyım iri yarıyım ve korkutucu bir görünüme sahibim aynı zamanda Buan rağmen asosyalim çünkü yalnızlık bağımlılık yapıyor.

benim asosyal olmamın nedenide bu işte kardeşim
  • Roaccutane seni mahvedecek bephantenle yasicaksin aylar boyunca

• Basketbol felan oyna bisiklet sür yavaş yavaş düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

Roaccutane seni mahvedecek bephantenle yasicaksin aylar boyunca

sen kullandınmı kardeşim roaccutane ? birde ne bakımdan mehfedecek ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.