Şimdi Ara

DH Kitlesinin Her Mezunu Kötü Yerlerden Mezuna Kaldığını Sanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir eleman da çıkmış (Eminim bu konuya da gelecek nickine bakma gereksinimi duymadım) " Mozonloron %90 ı ilk 20 k don dorocoyo goromoyor. " tarzı söylemi bozuk plak gibi tekrarlıyor. Ulan zaten oradan mezuna kaldık sen kime ne anlatıyorsun ??

Vay efendim mezunlar ailelerine yükmüş de, şöyleymiş de böyleymiş de. Bunu diyen adamların adı sanı duyulmamış özel üniversitelerde %100 burslu okuyacağı da işin bir taraflarımla güleceğim diğer yanı.

Başlıkta kullandığım 'kötü yerler kötü sıralamalar' asla bir aşağılama amacı gütmemektedir. Bunu diyen ayakkabı numarası iq sundan büyük olan kişilerin 'kötü' südür.

Gerçekten acınacak haldesiniz yemin ediyorum. Benim kimseye bir kin gütme amacım yok. Ama mezunları aşağılama yetisine sahip olan 12'ler siz değilsiniz. Onların bu tarz polemiklere gireceklerini sanmıyorum :) İyi olan mezunların içinden geçecek 12'ler de size zaten gülüyordur :D

• Mezunlar hayatlarını moktan bi sınavla gidecekleri üniversite belirleyecek zanneden loser lardır.
  • Sayısal grubumu forumdaki arkadaşlar oluşturuyor 8 9 tane ilk 10kdan mezuna bırakan arkadaş var :D bu adamlara sallayan çoğu 12 bu adamların yaptığı sıralamayı yapamayacak bile
  • Dostum sen ve senin gibi mezunlarla benim hiçbir sıkıntım yok, benim derdim burdaki embesil mezun güruhla(ki sen benden iyi biliyorsundur bu güruhu). İlk 20k'yı da inan bana derece olarak nitelendirmiyorum, dh çevresinde derece olarak nitelendirildiği için belirttim. İstisnalar kaideyi bozmaz. Her sene sürüyle insan mezuna kalıyor ve %99'u hedeflerine ulaşamıyor. İnanmazsan aha yökatlas orda, gir bak.

Ne diyelim, umarım o istisnalardan biri olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbesiktask -- 27 Mart 2020; 20:59:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.