Şimdi Ara

Asosyal Olup Olmadığınızı Test Edin ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -En son ne zaman arkadaş ortamına girdiniz?
    a. 2 sene önce beylikdüzü migrosta
    b.

2-Birlikte olduğunuz insan sizi arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyor:
    a. Hayatta gitmem
    b.

3-Evde yalnızken kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
    a. Son derece rahat
    b.

4-Bir ev partisine davet edildiniz ve gitmek zorundasınız:
    a. Elimden geldiğince geç giderim
    b.

5-Çalışma ortamınızın nasıl olmasını tercih edersiniz?
    a. Mümkünse paravanla bölünmüş ve kimseyi göremeyeceğim şekilde

SONUÇ:
    Eğer verdiğiniz cevaplarda “a” şıkkı daha fazlaysa tamamıyla asosyal olmasanızda topluluk içinde huzursuz olduğunuz gerçek. Paylaş:
  • 3 B 2 A
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

1 aydan uzun süredir arkadaş ortamına girmeyen insan var mıdır ki gerçekten?
    Ben 3 yıldır hiç arkadaş ortamına girmedim desem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

quote:

Ben varım ortam yok çünkü sınıfta 8 erkeğiz kızlar zaten allahlık hepsi kapalı kapalı ortam nasıl yapcan burada
    birde yaş 22 olunca .
    sizde benim gibi 2 günde 1 oyun bitirin rahat edin
    piyasada fps bırakmayacağım . )

fps degil ama mass effect 2 yi kesin denemelisin

üstelik türkçe.ön yargılı davranma silmeye kıyamıcaksın garanti veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

quote:

Ben varım ortam yok çünkü sınıfta 8 erkeğiz kızlar zaten allahlık hepsi kapalı kapalı ortam nasıl yapcan burada
    birde yaş 22 olunca .

qanqa banlıydım. Unuttum sanma seni. Selamlar saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

quote:

birde yaş 22 olunca .

qanqa banlıydım. Unuttum sanma seni. Selamlar saygılar.

aleyküm selam

• en son ne zaman dışarı çıktım bilmiyorum
  • 1-)b
    2-)b
    3-)a
    4-)b
    5-)a
    ...sosyal olmak evde tedirgin dolaşmak değildir. 3. soru saçma bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 7 Aralık 2011; 1:08:59 >
  • sorular komple alakasız kalıyor ne a ne b
  • vayy be bu testi sen mi hazırladın yoksa
  • Hepsi b.

Evde tek başıma kaldığım zamanlar tedirgin değil de canım sıkılıyor pek tat alamıyorum yaptığım işten.,

Tek başıma ise hayatta çalışamam.Mutlaka yanımda birileri olmalı yoksa konsantre olmakta zorlanırım.

Mesela dershanede felan sınava geç kalınca seni tek sınava alıyorlar en az 30 puan düşük alıyorum.Etraf kalabalık olunca sen de yapıyorsun.Yine aynı şekilde tek başıma spor yapmam film izlemem oyun oynarken de yanımda izleyen biri olursa daha çok keyif alırım.

Bence forumun %75 inde b 'ler çoğunluktadır.

Sosyalim demiyorum 5-10 tane samimi 10-15 tane de az samimi arkadaşım var herkesle hemen arkadaşlık kurmam.
  • kaydırma yaptım
  • şu an ygs lys ye hazırlanıyom ve ultra mega süper asosyalim ki 4 ay daha sürecek böyle... bakalım ne kadar dayancaz

ama elbet bir gün gelecek tüm bunların acısını fena çıkartacam
  • 4 tane a'm var. Mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli

4 tane a'm var. Mutluyum

birini ver
  • 1-En son ne zaman arkadaş ortamına girdiniz?
    a. 2 ay önce
    b. 1 ay olmamıştır

2-Birlikte olduğunuz insan sizi arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyor:
    a. Hayatta gitmem
    b. Tanışalım bakalım

3-Evde yalnızken kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
    a. Son derece rahat
    b. Etrafta insan olmayınca tedirginimdir

4-Bir ev partisine davet edildiniz ve gitmek zorundasınız:
    a. Elimden geldiğince geç giderim
    b. İyi olur valla

5-Çalışma ortamınızın nasıl olmasını tercih edersiniz?
    a. Mümkünse paravanla bölünmüş ve kimseyi göremeyeceğim şekilde
    b. İnsanlara yakın.Bilgi alışverişi yapabileceğim şekilde

Tamam, Dağılın

•  Asosyal Olup Olmadığınızı Test Edin ...
  • Akıllı insan görebilirsem ortalıkta dolaşırım ama devamlı olarak belden aşağı konuşulan bir toplumda insanların yüzüne tükürmemek için fazla dışarı çıkmıyorum. Sosyallik nedir derseniz, bana göre artık internet ortamı olmayanlar asosyaldir.
  • Verdikleri sözlere pek itaat etmez asosyal insan…

Yanlış anlaşılmasın yalancı değildirler, sadece asosyaller.
    “Gelirim” denir o an için, düşüncenin özünde de gitmek vardır ama gece olur, yatakta kendisiyle başbaşa kalan
    asosyal kararını tekrar tekrar gözden geçirir. Genelde verilen karar “Ne işim var benim orda yaa, açarım TV’mi,
    otururum internetimin başına ohh mis gibi” şeklinde olur. Sonuç olarsak asosyal hep evdedir…
    Asosyal sinemada…

Utana sıkıla bilet gişesine gider. “Falan filme 1 bilet istiyorum” der. Gişedeki kız koltuk planını ekranda göstererek sorar:
    “Nerde izlemek istersiniz…?” Her zamanki gibi en ön sıra bomboştur… Millet manyak mı perdenin tam önünde izlesin…
    Asosyal parmağıyla en ön sıranın köşesindeki koltuğu işaret eder. Maksat dikkat çekmemek…
    Asosyal okulda…

Bir asosyal yüz alacağını bilse bile tahtaya kalkıp soru çözmez ya da sözlüye kalkıp sorulan sorulara cevap vermez…
    Konuyu çok iyi bilse bile içindeki tedirginlik, diğerlerinin onun hakkında düşünecekleri oraya kalkmasına engel olur…
    Asosyal ve minibüs yolculuğu…

Minibüste genellikle en arka yada arkaya yakın bir bölüm seçerler… Nedeni basit: Para alışverişi.
    Zaten bulunduğu ortamdaki diğer insanlarla dip dibe durmanın sıkıntısını yaşayan asosyal birde
    minibüse yeni binenler ile şöför arasındaki para trafiğine alet olursa, o yol bitmez, çekilmez…
    Bununla da bitmez asosyalin minibüs yolculuğunda rastladığı zorluklar: ineceği yere yaklaşmasına
    rağmen o üç kelimenin asosyalden önce söylenmemesi. Genelde işini bilenler şayet ineceği yere yakın
    bir yerlerde minibüs durarsa, orada iner ve eve kadar yürürler..
    Asosyallerin kıyafetleri…

Asosyaller hep aynı şeyleri, yıkamaya üşendiklerinden dolayı giymezler. Bunun asıl nedeni giyisi
    reyonundaki görevlinin “Size de çok yakıştı, sanki bunu sizin için üretmişler, ben olsam kesin alırım”
    gibi sözlerine karşı “Beğenmedim, almayacağım” diyememeleri ve bu sebepten dolayı alışverişe çok
    zorunlu kaldıklarında çıkmalarıdır…
    Asosyal ve ara sokaklar..

Nerede bir kestirme, nerede unutulmuş bir yol varsa hepsini bilir asosyal. Çünkü o daima tek olmayı,
    gözükmemeyi sever. Gideceği yer neresi olursa olsun, onun daima girecek bir ara sokağı vardır.
    Bu yüzdendir ki telefonu yada parası gasp edilenler, vücüdunun bir bölümüne bıçak sokulanlar çoğunlukla asosyallerdir…
    Asosyal ve gece…

Geceyi sever onlar… Yıldızları izlemeyi yada mehtaba karşı sabahlamayı sevdiklerinden değil.
    Karanlık olduğu için, onları saklayan bir örtü olduğu için severler geceyi. Hem geceler ıssız da olur.
    Bir taşla iki kuş misali; dilediklerince gezerler geceleri. Ne onları izleyen gözler vardır ne de o dehşet
    verici kalabalık…
    Asosyal ve çalan telefon…

Evde yalnız kalmak kadar güzeli varmıdır asosyal için? Ama bu güzelliği bir anda bozar çalan bir telefon.
    Telefonu açacak kimse yoktur evde ondan başka… Hele de arayan kişi özel numara ise korkusu kat kat artar.
    “Alo” demek kadar korkutucu birşey daha yoktur dünyada

• quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

Verdikleri sözlere pek itaat etmez asosyal insan…

Yanlış anlaşılmasın yalancı değildirler, sadece asosyaller.
    “Gelirim” denir o an için, düşüncenin özünde de gitmek vardır ama gece olur, yatakta kendisiyle başbaşa kalan
    asosyal kararını tekrar tekrar gözden geçirir. Genelde verilen karar “Ne işim var benim orda yaa, açarım TV’mi,
    otururum internetimin başına ohh mis gibi” şeklinde olur. Sonuç olarsak asosyal hep evdedir…
    Asosyal sinemada…

Utana sıkıla bilet gişesine gider. “Falan filme 1 bilet istiyorum” der. Gişedeki kız koltuk planını ekranda göstererek sorar:
    “Nerde izlemek istersiniz…?” Her zamanki gibi en ön sıra bomboştur… Millet manyak mı perdenin tam önünde izlesin…
    Asosyal parmağıyla en ön sıranın köşesindeki koltuğu işaret eder. Maksat dikkat çekmemek…
    Asosyal okulda…

Bir asosyal yüz alacağını bilse bile tahtaya kalkıp soru çözmez ya da sözlüye kalkıp sorulan sorulara cevap vermez…
    Konuyu çok iyi bilse bile içindeki tedirginlik, diğerlerinin onun hakkında düşünecekleri oraya kalkmasına engel olur…
    Asosyal ve minibüs yolculuğu…

Minibüste genellikle en arka yada arkaya yakın bir bölüm seçerler… Nedeni basit: Para alışverişi.
    Zaten bulunduğu ortamdaki diğer insanlarla dip dibe durmanın sıkıntısını yaşayan asosyal birde
    minibüse yeni binenler ile şöför arasındaki para trafiğine alet olursa, o yol bitmez, çekilmez…
    Bununla da bitmez asosyalin minibüs yolculuğunda rastladığı zorluklar: ineceği yere yaklaşmasına
    rağmen o üç kelimenin asosyalden önce söylenmemesi. Genelde işini bilenler şayet ineceği yere yakın
    bir yerlerde minibüs durarsa, orada iner ve eve kadar yürürler..
    Asosyallerin kıyafetleri…

Asosyaller hep aynı şeyleri, yıkamaya üşendiklerinden dolayı giymezler. Bunun asıl nedeni giyisi
    reyonundaki görevlinin “Size de çok yakıştı, sanki bunu sizin için üretmişler, ben olsam kesin alırım”
    gibi sözlerine karşı “Beğenmedim, almayacağım” diyememeleri ve bu sebepten dolayı alışverişe çok
    zorunlu kaldıklarında çıkmalarıdır…
    Asosyal ve ara sokaklar..

Nerede bir kestirme, nerede unutulmuş bir yol varsa hepsini bilir asosyal. Çünkü o daima tek olmayı,
    gözükmemeyi sever. Gideceği yer neresi olursa olsun, onun daima girecek bir ara sokağı vardır.
    Bu yüzdendir ki telefonu yada parası gasp edilenler, vücüdunun bir bölümüne bıçak sokulanlar çoğunlukla asosyallerdir…
    Asosyal ve gece…

Geceyi sever onlar… Yıldızları izlemeyi yada mehtaba karşı sabahlamayı sevdiklerinden değil.
    Karanlık olduğu için, onları saklayan bir örtü olduğu için severler geceyi. Hem geceler ıssız da olur.
    Bir taşla iki kuş misali; dilediklerince gezerler geceleri. Ne onları izleyen gözler vardır ne de o dehşet
    verici kalabalık…
    Asosyal ve çalan telefon…

Evde yalnız kalmak kadar güzeli varmıdır asosyal için? Ama bu güzelliği bir anda bozar çalan bir telefon.
    Telefonu açacak kimse yoktur evde ondan başka… Hele de arayan kişi özel numara ise korkusu kat kat artar.
    “Alo” demek kadar korkutucu birşey daha yoktur dünyada

Nick ve yorumun ahenkle dansı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.