Şimdi Ara

Asosyal Olup Olmadığınızı Test Edin ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: damardangiren

Verdikleri sözlere pek itaat etmez asosyal insan…

Yanlış anlaşılmasın yalancı değildirler, sadece asosyaller.
    “Gelirim” denir o an için, düşüncenin özünde de gitmek vardır ama gece olur, yatakta kendisiyle başbaşa kalan
    asosyal kararını tekrar tekrar gözden geçirir. Genelde verilen karar “Ne işim var benim orda yaa, açarım TV’mi,
    otururum internetimin başına ohh mis gibi” şeklinde olur. Sonuç olarsak asosyal hep evdedir…
    Asosyal sinemada…

Utana sıkıla bilet gişesine gider. “Falan filme 1 bilet istiyorum” der. Gişedeki kız koltuk planını ekranda göstererek sorar:
    “Nerde izlemek istersiniz…?” Her zamanki gibi en ön sıra bomboştur… Millet manyak mı perdenin tam önünde izlesin…
    Asosyal parmağıyla en ön sıranın köşesindeki koltuğu işaret eder. Maksat dikkat çekmemek…
    Asosyal okulda…

Bir asosyal yüz alacağını bilse bile tahtaya kalkıp soru çözmez ya da sözlüye kalkıp sorulan sorulara cevap vermez…
    Konuyu çok iyi bilse bile içindeki tedirginlik, diğerlerinin onun hakkında düşünecekleri oraya kalkmasına engel olur…
    Asosyal ve minibüs yolculuğu…

Minibüste genellikle en arka yada arkaya yakın bir bölüm seçerler… Nedeni basit: Para alışverişi.
    Zaten bulunduğu ortamdaki diğer insanlarla dip dibe durmanın sıkıntısını yaşayan asosyal birde
    minibüse yeni binenler ile şöför arasındaki para trafiğine alet olursa, o yol bitmez, çekilmez…
    Bununla da bitmez asosyalin minibüs yolculuğunda rastladığı zorluklar: ineceği yere yaklaşmasına
    rağmen o üç kelimenin asosyalden önce söylenmemesi. Genelde işini bilenler şayet ineceği yere yakın
    bir yerlerde minibüs durarsa, orada iner ve eve kadar yürürler..
    Asosyallerin kıyafetleri…

Asosyaller hep aynı şeyleri, yıkamaya üşendiklerinden dolayı giymezler. Bunun asıl nedeni giyisi
    reyonundaki görevlinin “Size de çok yakıştı, sanki bunu sizin için üretmişler, ben olsam kesin alırım”
    gibi sözlerine karşı “Beğenmedim, almayacağım” diyememeleri ve bu sebepten dolayı alışverişe çok
    zorunlu kaldıklarında çıkmalarıdır…
    Asosyal ve ara sokaklar..

Nerede bir kestirme, nerede unutulmuş bir yol varsa hepsini bilir asosyal. Çünkü o daima tek olmayı,
    gözükmemeyi sever. Gideceği yer neresi olursa olsun, onun daima girecek bir ara sokağı vardır.
    Bu yüzdendir ki telefonu yada parası gasp edilenler, vücüdunun bir bölümüne bıçak sokulanlar çoğunlukla asosyallerdir…
    Asosyal ve gece…

Geceyi sever onlar… Yıldızları izlemeyi yada mehtaba karşı sabahlamayı sevdiklerinden değil.
    Karanlık olduğu için, onları saklayan bir örtü olduğu için severler geceyi. Hem geceler ıssız da olur.
    Bir taşla iki kuş misali; dilediklerince gezerler geceleri. Ne onları izleyen gözler vardır ne de o dehşet
    verici kalabalık…
    Asosyal ve çalan telefon…

Evde yalnız kalmak kadar güzeli varmıdır asosyal için? Ama bu güzelliği bir anda bozar çalan bir telefon.
    Telefonu açacak kimse yoktur evde ondan başka… Hele de arayan kişi özel numara ise korkusu kat kat artar.
    “Alo” demek kadar korkutucu birşey daha yoktur dünyada

10 üzerinden 10 verdim

• 2a 3b
  • Asosyallik Forever.
  • Yerime biri çalışsa 7/24 evde olabilirim günde 16 saat pc başında geçirebilirim.
    Çok param olsa evim bile olmasın bi karavan alır ömrümün sonuna kadar gezebilirim.
    Şıklara gelince 2 b 3 a yarı asosyalim.
  • 1-B
    2-B
    3-A
    4-B
    5-A

Kimsenin yanında çalışamam dikkatim bozulur.
  • asosyallik bi zamandan sonra alışkanlık yapıyor.arkadaşlar bir yere çağırınca,ya da insanlarla fazla içiçe olunca garip hissediyorum.
  • 1-her gün
    2-yeni insanlarla tanışmayı severim.
    3-yalnızlık arada iyidir.
    4-davetli değilsem bile kendimi davet ettiririm
    5-kalabalık olsun ki işlerimi başkalarına yaptırayım
  • Hepsi a ben gidiyom ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

Verdikleri sözlere pek itaat etmez asosyal insan…

Yanlış anlaşılmasın yalancı değildirler, sadece asosyaller.
    “Gelirim” denir o an için, düşüncenin özünde de gitmek vardır ama gece olur, yatakta kendisiyle başbaşa kalan
    asosyal kararını tekrar tekrar gözden geçirir. Genelde verilen karar “Ne işim var benim orda yaa, açarım TV’mi,
    otururum internetimin başına ohh mis gibi” şeklinde olur. Sonuç olarsak asosyal hep evdedir…
    Asosyal sinemada…

Utana sıkıla bilet gişesine gider. “Falan filme 1 bilet istiyorum” der. Gişedeki kız koltuk planını ekranda göstererek sorar:
    “Nerde izlemek istersiniz…?” Her zamanki gibi en ön sıra bomboştur… Millet manyak mı perdenin tam önünde izlesin…
    Asosyal parmağıyla en ön sıranın köşesindeki koltuğu işaret eder. Maksat dikkat çekmemek…
    Asosyal okulda…

Bir asosyal yüz alacağını bilse bile tahtaya kalkıp soru çözmez ya da sözlüye kalkıp sorulan sorulara cevap vermez…
    Konuyu çok iyi bilse bile içindeki tedirginlik, diğerlerinin onun hakkında düşünecekleri oraya kalkmasına engel olur…
    Asosyal ve minibüs yolculuğu…

Minibüste genellikle en arka yada arkaya yakın bir bölüm seçerler… Nedeni basit: Para alışverişi.
    Zaten bulunduğu ortamdaki diğer insanlarla dip dibe durmanın sıkıntısını yaşayan asosyal birde
    minibüse yeni binenler ile şöför arasındaki para trafiğine alet olursa, o yol bitmez, çekilmez…
    Bununla da bitmez asosyalin minibüs yolculuğunda rastladığı zorluklar: ineceği yere yaklaşmasına
    rağmen o üç kelimenin asosyalden önce söylenmemesi. Genelde işini bilenler şayet ineceği yere yakın
    bir yerlerde minibüs durarsa, orada iner ve eve kadar yürürler..
    Asosyallerin kıyafetleri…

Asosyaller hep aynı şeyleri, yıkamaya üşendiklerinden dolayı giymezler. Bunun asıl nedeni giyisi
    reyonundaki görevlinin “Size de çok yakıştı, sanki bunu sizin için üretmişler, ben olsam kesin alırım”
    gibi sözlerine karşı “Beğenmedim, almayacağım” diyememeleri ve bu sebepten dolayı alışverişe çok
    zorunlu kaldıklarında çıkmalarıdır…
    Asosyal ve ara sokaklar..

Nerede bir kestirme, nerede unutulmuş bir yol varsa hepsini bilir asosyal. Çünkü o daima tek olmayı,
    gözükmemeyi sever. Gideceği yer neresi olursa olsun, onun daima girecek bir ara sokağı vardır.
    Bu yüzdendir ki telefonu yada parası gasp edilenler, vücüdunun bir bölümüne bıçak sokulanlar çoğunlukla asosyallerdir…
    Asosyal ve gece…

Geceyi sever onlar… Yıldızları izlemeyi yada mehtaba karşı sabahlamayı sevdiklerinden değil.
    Karanlık olduğu için, onları saklayan bir örtü olduğu için severler geceyi. Hem geceler ıssız da olur.
    Bir taşla iki kuş misali; dilediklerince gezerler geceleri. Ne onları izleyen gözler vardır ne de o dehşet
    verici kalabalık…
    Asosyal ve çalan telefon…

Evde yalnız kalmak kadar güzeli varmıdır asosyal için? Ama bu güzelliği bir anda bozar çalan bir telefon.
    Telefonu açacak kimse yoktur evde ondan başka… Hele de arayan kişi özel numara ise korkusu kat kat artar.
    “Alo” demek kadar korkutucu birşey daha yoktur dünyada

1- Hertürlü dışarıyı eve tercih ederim.
    2- Filmi illa tek kişi izleyeceksem, evimde oturur bilgisayarıma indirir öyle izlerim.
    3- Tahtaya kalkıp soru çözmüşlüğüm çok azdır. Sebebi eğitim sistemini saçma bulmam, formülleri saçma bulmamdır daha çok. Sorunun cevabını direkt olarak veririm, nerden bulduğumu söylemekle uğraşamam, uğraşsam anlamazlar.
    4- Hep en ön, sağ tarafa geçer yaşlılara yer veririm. Para alışverişi benden sorulur.
    5- Kıyafetlerimi arkadaşlarımla alırım, onların beğenmemesi bile benim için önemsizdir. Kendi tarzımı giyerim.
    6- Ara sokakları çok iyi bilirim. Eve giderken en hızlı yoldan gider, zamandan tasarruf ederim.
    7- Gecelere bayılırım. Gerçektende mehtaba karşı sabahlamak, o ıssızlık hissi bana huzur verir. Günün enerjisini kat ve kat alırım.
    8- Çalan telefona durumuma göre karşılık veririm. Bazen açar bazen açmam. Ama cep telefonumu daima açarım.

Sorulara ise cevap olarak;
    B - Hergün gezeriz arkadaşlarımla. nadirdir evde tek olduğum.
    B - Hep karşı cinsten arkadaşlarım beni başkalarıyla tanıştırır. Amaçlarını anlamış değilim.
    A - Evde otururken tedirgin olan bir arkadaşımı daha görmedim. Saçma.
    B - Arkadaş çevrem az ve öz parti yaparlar. Hep giderim.
    A - Dikkatim dağılır. Verimli çalışamam başkaları bana bakarken, hareket ederken.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.