Şimdi Ara

asosyaller sosyal yapılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenk123

quote:

Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Daha asosyallikle sosyal fobinin farkını bilmiyorsun bide tedavi edicem diyorsun..

Kısaca açıklayacak olursam;

Asosyal: İnsan içine çıkamaz, korkakr çekinir rahatsız olur..Sosyal olmak ister ama kolay kolay yapamaz..
    Sosyal Fobi: İnsanlarla beraber bişeyler yapmaktan nefret ederler, ve sosyal olmaktan korkar sosyalliğe karşıdır..

aynı şeyleri söylemişsin ama

aynı zaten arkadaş çok zeki

Birinde sosyal olmaya karşılık var birinde sosyal olmak isteyipte olamamak var.. Bu anlamı çıkaramayacak kadar anlam bilgisine sahip değilseniz yapacağım bişey yok. Bu ikisinin farkını ilk defa kendini zeki sanan sizlere açıklamak zorunda kaldım.

EDİT:http://sozluk.sourtimes.org/?t=asosyallik+ile+antisosyallik+aras%C4%B1ndaki+fark

Beyninizi biraz zorlarsanız belki anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IwillBe -- 9 Eylül 2009; 0:26:21 >

• Aynı şeyler değildir. SF yüzünden 10 sene devamlı tedavi görmüş birisi olarak bunu söyleyebilirim. Kelime anlamı olarak çok yakın gözükseler de çok uzak hastalıklardır. (Çoğu psikolojik hastalık gibi) Bilmediğiniz konularda konuşmayın lütfen...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Daha asosyallikle sosyal fobinin farkını bilmiyorsun bide tedavi edicem diyorsun..

Kısaca açıklayacak olursam;

Asosyal: İnsan içine çıkamaz, korkakr çekinir rahatsız olur..Sosyal olmak ister ama kolay kolay yapamaz..
    Sosyal Fobi: İnsanlarla beraber bişeyler yapmaktan nefret ederler, ve sosyal olmaktan korkar sosyalliğe karşıdır..

aynı şeyleri söylemişsin ama

aynı zaten arkadaş çok zeki

Sizce bunlar aynı mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cheesy

Sosyal fobisi olanlara edebiliyomusun ?

evet daha çok sosyal fobi zaten sosyal fobi=asosyallik anlat derdini bulalım çözümünü

bakkala çakkala giderken size bakan insanlar baksınlar neden çekiniyorsunuz li onlarda insan 2 kuruşluk tanımadığınız insanları takmayın sizde onlara bakın

bu yanlış sosyal fobi=asosyallik değildir.

• benim kadar assoyal vurdum duymaz varmıdır acaba. Dışarı çıkmam arkadaşım yok . çıkam yapcak bişey yok . evde pc başında geçiyor hayat .

1 hafta yıllık izne cıktım çıktım gün pijamalarımı giydim 1 hafta evde kaldım izin bitti elbiselerimi giyip işe gittim ..

hayatdan bir beklentisi olmayanlar bence asosyaldir . ( tıpkı benim gibi )
  • of bunun tartışmasını yapmicam sorunu olan arkadaşlar yazsın
    genelde bende evdeyimdir ama asosyal değilim kimseden çekinmem
  • benim sorunum insan içine çıkınca rahatsız oluyorum ne bilim boynum tutuluyor, rahat yürüyemiyorum vb.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cheesy

Sosyal fobisi olanlara edebiliyomusun ?

evet daha çok sosyal fobi zaten sosyal fobi=asosyallik anlat derdini bulalım çözümünü

bakkala çakkala giderken size bakan insanlar baksınlar neden çekiniyorsunuz li onlarda insan 2 kuruşluk tanımadığınız insanları takmayın sizde onlara bakın

Sosyal fobi başkadır asosyallik başkadır bunu öğrence önceKimseninde yardım istediği yok asosyallerden.Sosyal fobisi olanlarda doktara gitsin pisikologlar ne güne duruyor

• quote:

of bunun tartışmasını yapmicam sorunu olan arkadaşlar yazsın
    genelde bende evdeyimdir ama asosyal değilim kimseden çekinmem

Kimseden çekinmeyip ağzına geleni millete söyleyebilmek yada sadece kimseden çekinmemek sosyal olan insan anlamına da gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onz

benim sorunum insan içine çıkınca rahatsız oluyorum ne bilim boynum tutuluyor, rahat yürüyemiyorum vb.

yat evde uyu kardeşim banane insanlık yapıp yardım edelim dedik dh nin klasik hali suyunu çıkardınızyatın 1 ömür

• Asosyalim. Sosyal yap beni.
  • quote:

bende kalmıştım lise 1 de insana tecrübe oluyor

bende kaldım lise 1 de
  • quote:

benim sorunum insan içine çıkınca rahatsız oluyorum ne bilim boynum tutuluyor, rahat yürüyemiyorum vb.

+robot gibi dolanıyorum

• quote:

quote:

yat evde uyu kardeşim banane insanlık yapıp yardım edelim dedik dh nin klasik hali suyunu çıkardınızyatın 1 ömür

Ne güzel evde su mu çıktı otur işte

• asosyal değilimde yarı asosyal gibi bişi okul zamanı derslerden pcye bakmadıgım için yazın asosyal gibi oluyorum.Ayrıca kızlarla konusurken ya 2-3 cümleden sonra tıkanıyorum yada hiç konusamıyorum bir kız var hoşlandığım ama konuşmaya cesaret edemiorum.
  • bizane kardeşim DHye yaranılmıyor asosyal olun sosyal fobi olun
  • konuyu ne die açmışsın nasıl cevap veriosun bu da güzel
  • istanbulda şu anda tamda böyle melankolik bir hava var.yani yağmur duasına çıkalım hepberaber insanlar da evde oturmak zorunda kalsın alayı sosyal fobik olsun o yalnızlıgın inanılmaz keyfini damarlarında hissetsin o günden sonra da 'sosyaller asosyel yapılır'topici açarız dağılın şimdi
  • çıldırdım arkadaş dh ye yaranılmıyor valla

evet istanbulda süper bir hava var böyle mis gibi serin evler yanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk123 -- 9 Eylül 2009; 0:59:09 >
  • yalnızlığın o keyfinden sıkıldım ya kaç yıldır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.