Şimdi Ara

asosyaller sosyal yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet asosyaller anlatın yardımcı olmaya çalısayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk123 -- 8 Eylül 2009; 23:44:54 >

• sınıfta kalmak üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

sınıfta kalmak üzereyim

Şahsım olarak sınıfta kaldım lise2 tekrar
  • bende kalmıştım lise 1 de insana tecrübe oluyor
  • Dua edermisiniz arkadaşlar benim için yarın sınavım varda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

Dua edermisiniz arkadaşlar benim için yarın sınavım varda.

allah rahmet eylesin
    ruhuna el fatiha
  • Ellerim nasır tuttu ve kızlarla -telefonda, msnde veya yüzyüze- konuşamıyorum. Elimden bıktım, kızlarla konuşamıyorum, napmam lazım
  • - Örn bakkala giderken möl möl bakan insanlardan rahatsızlık olurlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asimow

Ellerim nasır tuttu ve kızlarla -telefonda, msnde veya yüzyüze- konuşamıyorum. Elimden bıktım, kızlarla konuşamıyorum, napmam lazım

öncelikle kızlarda insandır onlarda üşür onlarda mıçar onlarda zevke gelir onlarında canı acır vs.çekinmeye gerek yok konuşurken bi erkek arkadaşınla konuşuyormuş gibi davran sonra
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk123

quote:

Orijinalden alıntı: Asimow

Ellerim nasır tuttu ve kızlarla -telefonda, msnde veya yüzyüze- konuşamıyorum. Elimden bıktım, kızlarla konuşamıyorum, napmam lazım

öncelikle kızlarda insandır onlarda üşür onlarda mıçar onlarda zevke gelir onlarında canı acır vs.çekinmeye gerek yok konuşurken bi erkek arkadaşınla konuşuyormuş gibi davran sonra

Denedim usta, iki üç cümleden sonra tıkanıyorum

• Sosyal fobisi olanlara edebiliyomusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapi Yapo

- Örn bakkala giderken möl möl bakan insanlardan rahatsızlık olurlar...

aynı ben ya sokaktan olsun yoldan olsun birisi suratıma bakar durur böyle b.kmu varda bakıyon diyesim geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheesy

Sosyal fobisi olanlara edebiliyomusun ?

evet daha çok sosyal fobi zaten sosyal fobi=asosyallik anlat derdini bulalım çözümünü

bakkala çakkala giderken size bakan insanlar baksınlar neden çekiniyorsunuz li onlarda insan 2 kuruşluk tanımadığınız insanları takmayın sizde onlara bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk123 -- 8 Eylül 2009; 23:51:54 >
  • 10kg fazla var diye dışarı çıkmıyorum
  • Daha asosyallikle sosyal fobinin farkını bilmiyorsun bide tedavi edicem diyorsun..

Kısaca açıklayacak olursam;

Asosyal: İnsan içine çıkamaz, korkakr çekinir rahatsız olur..Sosyal olmak ister ama kolay kolay yapamaz..
    Sosyal Fobi: İnsanlarla beraber bişeyler yapmaktan nefret ederler, ve sosyal olmaktan korkar sosyalliğe karşıdır..
  • Zorla birileriyle konuşması gereken yerlere gitmeli. Esnafla alış veriş yaparken muhabbet etmeli şakalaşmalı. Kısaca tanımadığı insanlarla konuşmak zorunda kalmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzuRyhmer

10kg fazla var diye dışarı çıkmıyorum

neden osmanımı takıyosun ayşeyi mi takıyorsun kimsseyi takma kendini biraz önemse 2 tokat at kendine gelirsin şu 3 günlük dünyada

kiloların için akşamları iftadansonra biraz yürü
  • quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Daha asosyallikle sosyal fobinin farkını bilmiyorsun bide tedavi edicem diyorsun..

Asosyal: İnsan içine çıkamaz, korkakr çekinir rahatsız olur..Sosyal olmak ister ama kolay kolay yapamaz..
    Sosyal Fobi: İnsanlarla beraber bişeyler yapmaktan nefret ederler, ve sosyal olmaktan korkar sosyalliğe karşıdır..

aynı şeyleri söylemişsin ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Daha asosyallikle sosyal fobinin farkını bilmiyorsun bide tedavi edicem diyorsun..

aynı şeyleri söylemişsin ama

aynı zaten arkadaş çok zeki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.