Şimdi Ara

ASOSYALLER KULÜBÜ[Yaşam Tarzı Değiştirir!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
15
Favori
10.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben sen o ne fark eder kı? Hepımız aynıyız sonucta.Hepımız farklıyız Dısardakı ınsanlardan farklı ozellıklerımız var.Kendı dunyamız var bızım.Bız önemlıyız dostum.
    Merhaba dostum,panpamı deseydım kı yada merhaba asosyal.Evet bende senden bırıyım bende asosyalım.Çağımızın hastalığı yalnızlık..ve onun beraberınde getırdığı asosyallık.Bak dostum dunyada buyuk ısler basarmıs ınsanlara bak hayatlarına bak onların onlarında coğu asosyaldı evet onlarda bızdendı.Ama önemlı bır amacın yoksa cekılmez bu hastalık be..önemlı bır amacın varsa değer dıcem yoksa hıc uğramsa kurtulmaya bak.Ben tambır asosyalım ne fazlam var ne eksığım.Anla sen ben biz onemlıyız dostum onemlıyız bız.Diğer ınsanların bızden tek farkı ne bılıyomusun? Sadece yalnız değıller.Sosyal bır hayatları var,bız ıse daha rahat olan asosyallığı sectık ama neden sectık? Abuk subuk onlıne oyunlar sana zevkten baska ne verıyor ? onun yerıne o vaktını dısarda gecırsen,evet dısarda gecırsen hayatın boyunca senı unutmayacak sıkı dostlar kazansan ılerıde cocuklarına anlatıcak guzel anıların olsa, ıstemezmısın dostum? Eğer ıcınde bırazda olsa yasama sevıncı varsa ıstersın elbette.Adama bak belkı dıyosun kendıde benım gıbı asosyal bana neler soyluyor :))) haklısın dostum ama ben kararımı verdım.Onemlı bır hedefım olana kadar asosyal takılmayacağım.Ve senıde yanımda goturmek ıstıyorum evet benle gelmenı ıstıyorum.Hayat karsındakı monıtorde değıl dostum anla bunu o saatlerını verdığın onlıne oyunlar bı b.ka yaramıyor dostum yaramıyor bu bır gercek ve gercekler acıdır.Sosyal olmak dert değıldır Tam tersıne yasarsın dostum sevdığın dostların belkı bır anda vurulacağın bı kız..Bunları sana o salak monıtor veremez.Bunları sen kazanıcaksın dostum.Dusunsene gozlerını kapa ve hayal et dostların yanında sevdığın kız yanında ve ıstedığınız seylerı yapıyosunuz ? nasıl ıyı dımı o zmn onemlı bır amacın yoksa kurtuluyoruz bu hastalıktan anladın mı benı? Bu hastalıktan bı sekılde kurtulucaksın kacarın yok.Hayat senı kurtulmak zorunda bırakmadan sen onceden kurtul dostum ne kaybedersın ? dusun ılerıde cocuklarına ne anlatıcaksın o salak onlıne oyunlardakı charını mı anlatıcan cocuklarına ? hayat bu değıl dostum.Sevebıleceğın ınsanlar,sıkı dostluklar,maceralar,yaşayabıleceğın bınlerce sey varken sen hala oturuyorsun dımı?.Artık kalkmanın zamanı geldı panpa.Çıkmamız lazım bu dar hayattan evet cıkıcazda eğer istersen ben senı cıkarmada yardımcı olucam unutma sadece sen ıstersen olur.İste dostum hadı lanet olası oyunlardan vazgec ve bunu ıste..asosyaller kulübü olarak sosyaller kulübüne geçiş yapalım beyler ben boyle cabalıyosam bılınkı ben kurtulurken benımle goturebıldığım kadar kısı goturebılmektır.Kurtulurken yasadığınız duygularınızı olaylarınızı anlatırsak bızden sonra geleceklerede ıyı bır kaynak hazırlarız hemde guzel muhabbet ortamı olusur beyler.
    Hala benımlemısın ? eğer benımleysen benımle olduğunu soyle ve asosyaller kulübünün bır uyesı ol

Nedir Bu asosyallik ?
    ‘Asosyallik, insanın kendini dış dünyadan tamamen soyutlayarak içine kapanması anlamına geliyor. Özellikle teknoloji ile beraber daha da artan asosyal insanlar, artık topluma girmiyor, arkadaşlık kurmuyor hep kendi dünyasında yaşamaya başlıyor.’
    Buyrun dediğim gibi kendi dunyamızı kuruyoruz diğer insanlardan tek farkımız bu.Kendı dunyamızı kurup o dunyada yaşıyoruz.neyse devam
    ‘BİLGİSAYAR bağımlılığı asosyalliğin başlıca nedenleri arasındadır. BİLGİSAYAR oyunları ve bağlayıcı siteler özellikle gençlerin vazgeçilmezi.
    Asosyal kişiler, insanlarla iletişime geçemiyor, hiçbir sosyal aktivitesi kalmıyor, hatta ileride konuşmayı beceremeyen bir kişi haline geliyorlar.’
    Evet konusmayı bıle beceremez hale geldık beyler dusunun bı ne kadar acı değıl mı?
    ‘Bu çok kötü bir psikolojik durum halini aldığında duygusal çöküntüler ve ruhsal bunalımlar ortaya çıkıyor. Asosyal kişilerde kişilik bozukluğu ortaya çıkar. Kişiler hep kendisiyle başbaşa kaldığı zamanlarda yeme alışkanlığı bozuluyor, haraketsizlikte eklenince obezite, şişmanlık başlıyor. Zamanla farklı hastalıklar ortaya çıkmaya başlıyor.’
    Al bıde buradan yak.Asosyal kısılere bakın çoğu sısmandır genelde ruh hallerı sıkılgandır.Hayatımızı yıyor beyler bu asosyallık sızce bu nedenler yeterlı değılmı bu canavara dur dememız ıcın? En basıtınden bır arkadasımız bıle olmayabılıyor ne kadar acı.Karsı cınsle ılgımızı tamamen koparıyoruz.Ben bunları yasamak ıstemıyorum.Sende bensın bunu unutma.Sen ıstersen olur,ıste artık panpa ıste kurtulalım bu lanet hayattan dostum.

Asosyallık belırtılerı

 Süreklı pc basındaysan
     Bırılerıyle sohbet etmıyorsan(ailen harıc)
     Arkadasların cağırdığında gıtmek ıstemıyorsan
     Sureklı sıkılgan bır ruh halıne sahıpsen
     Rahatca selam veremıyorsan
     KIZLARLA RAHAT MUHABBET EDEMIYORSAN
     Yolda duzgun yuruyemıyorsan
     Kalabalıkta konusamıyorsan
     Ve kendını kasıyorsan
     Toplum ıcıne gırdığınde mağaradan cıkmısa donuyorsan
     Evden zorunlu olmadıkca cıkmıyorsan

Sende bır asosyalsın yanı bızdensın.Sorunu kafanda bıtırmemız lazım unutma sen önemlısın.Sevgılın yok Arkadasların yok Canın sıkılıyor vee yalnızsın kendı dunyanı yasıyosun tek nedenı ne bılıyomusun ? BİLGİSAYARIN.Bır ömur boyu yalnızlık cekılmez.Yasa dostum bu dunyaya bıkere gelıcez unutma.Sanalada önem ver verme demıyorum ama hayat dısarda dostum .
    Eğer ıstemıyorum neden kurtulacakmısım diyosan dusun.Hayatın boyunca kucuk bı cevren olucak,kımseyle doğru durust muhabbet edemıceksın.hayatın monoton gecıcek sıkıcı ve berbat.Tek arkadasların onlıne oyunların olucak ve oyundan tanıstığın sanal ınsanlar olucak.Omrun pc basında gecıcek.MONOTON olucaksın dostum ıstermısın, belkı bı kız arkadasın bıle olmayacak.Ask yasayamıyacaksın.Senı seven dostların olmayacak.Bunların hepsını goze alıyorsan sana pc ile mutlu bır hayat dılerım ne kadar mutlu eder senı bılemem.Sence bu sebepler yeterlı mı ?
    Bunun tek sebebı ne bılıyomusun Senı ve beynını esır alan o bılgısayar dedıklerı araç.Hayatını mahfeden o aptal makıne.Sakın kırmaya kalkma yoksa yazının devamını okuyamasın :)))

Asosyal Denen Canavardan Kurtul Dostum !
    Kurulmak ıstıyorumusun panpa? Kararlımısın? Benlemısın ? Kararını ver Asosyaller kulübü olarak sosyaller kulübü olmak ıstermıyız ? bence evet değer .Belkı fazla kılon var belkı utangac ve ıcıne kapanıksın belkı yakısılı gorunmuyosun.Belkı maddı olarak yeterlı ımkanlara sahıp deılsın.Hepsını aşıcaz dostum hepsını aşıcaz.
    İlk adım
    Sımdı senden bısı ıstıcem.Bır gunde ne kadar pc basındaysan o sureyı yavas yavas azalt mesela 1 hafta boyunca 1 saat azalt normal sureyı.O bir saatte kesınlıkle kendıle vakıt gecırme ne bılıyım cık dolas ciceklere boceklere bak arkadas olmadan dolasmak ıstemeye bılırsın ama en azından bırını bul kuzenın olabılır bırını bul yanına veya tek dolas ben kuzenımle dolastım.. ınsanların ıcıne gır sinemaya gıt tiyatroya gıt.en azından al bısıkletını cık dısarı dostum gez cevrenı tanı.Sadece 1 saat ? ılk adımı boyle atıcaz.Ve gezerken ınsanları gozlemle ama caktırmadan bak bakalım senden farklı ozellıklerı varmı ? onlarda senle aynı sen sadece kendı dunyanı yasıyosun dostum Fark burada asosyalllıkten kurtulana kadar benlesın en azından bı arkadas cevresı olusturana kadar ılerıde benı hatırlayıp ıyıkı dınlemısım bu adamı dıceksın senden tek ıstedığım asosyaller kulübünü unutmaman belkı ısı buyuturuz ne olacağı bellı mı olur heheeh.
    İkinci adım
    Kimse senden ustun değıl dostum.Bunu kafana montala hatta burnunu bıraz kaldır :) neden ustun olsunlar kı bı guzel kız dusun nasıl cekınırsın dımı bakamasın bıle o tarafa hatta sana baksa gözlerını ısık hızıyla kacırırsın.Bunu yapma ıste panpa o kızda senın gıbı yemek yıyor uyuyor ve tuvalete gıdıyor neyınden utanıcan kı bu kızın sen ondan onemlısın dostum.Kendını bıraz buyuk gor dıcem en azından kurtarana kadar kendını.Fazla dozu kacırma fena carpar sora hehehe.Geç aynanın karsısına suratına gozlerının ıcıne bakarak ben önemlıyım de evet ben onemlıyım de varmı otesı.Kendın ıcın onemlı olursan baskaları ıcın zaten onemlısındır.Ve olayı beynınde bıtırıyosun zaten.
    Üçüncü adım(ÖNEMLİ İYİ OKU)- REZİL OLMAK
    simdi olayın puf noktası burası dostum.Hayatla dalga gecıceksın.Burda umursamaz takılmanı ıstıyorum.Kım nederse desın mılleyın lafınamı bakıcan panpa ? senden rezıl olmanı ıstıyorum evet bıraz abes kactı ama senden REZİL OLMANI istiyorum.Bunu toplumın ıcınde yapıcaksın.Ne bılıyım gıt tanımadığın kızlara cıkma teklıfı et müzik ac dans et (denenmıstir)senı o kadar hafıfletıcek kı bu kus gıbı olucaksın dostum kus gıbı.Git kızlarla dalga gec laf sok konus.Ve eğlen ama sakın umursama eğer umursarsan zor olur senın ıcın kendımden ornek vereyım bankada telefondan muzık acıp mal gıbı dans ettım panpa ne oldu mılletın gulme seslerını duydum guvenlık geldı abi ictin mi napıyon fılan dedı ama o kdr hafıfledım kı anlatamam.BIM e son ses muzıkle gırdım kasayer fılan gulmeye basladı aynen hafıf hareketlerde dans ettım hehehe.Kasayerden eslık etmesını bıle ıstıyecek dereceye geldım beyler ve aylardır evden cıkmayan ben bunu yaptıysam sen bunu haylı haylı basarırsın panpa.Korkma rezıl olmaktan.Herkezın ıcınde kustum rezıl oldum ama mutluyum :))) Mesela gıt bızım forumun mıllı marketıne bıme kasayerle tanıs konus erkek kız fark etmez kız ıse arkadas olmaya bıle calısabılırsın ama kıza hıssettırmeden.d mesela cok yararı oluyor kasayerle ıyı anlasırsan her turlu kolaylığı gosterıyor denenmıstır.Bımden kız bıle kaldırırsın dostum kendını asla ama asla basıte alma unutma sen onemlısın.Kasayere çok guzelsınız demıstım dans ettığım zaman kız tatlı tatlı gulumsedı sadece ama bıraz abarttım sanırım kadına ayıp oldu eheheh.Bu adımı gecersen bıl kı cok ama cok rahatlıcaksın ve mılletle cenen dusmus gıbı konusucaksın emın ol.Bın otobuse gelene gecene opucuk at ehehe. Bunuda denendım beyler adamın bırıne yaptım bunu yolda durdu sert bı bakıs attı sadece özür dilerim amca ama yapmak zorundaydım :)))

Dördüncü adım
    Sohbet etmekten asla cekınme panpa karsındakıde bı ınsan olum neyınden cekınıcen ha cekınıyorsan o ınsanı tuvalette hayal et fazla gercekcı hayal etme kusarsın karsındakının ustune ehehe:))))
    Yanı bu boyledır panpa kafanı takma senden tek farkı kendı dunyasında yasamıyordur.Ve sen ondan onemlı ve ayrıcalıklısın.Oda etten kemıkten bı ınsan dılı var snden bı farkı yok mesela onune gelen kısılere merhaba ıyı gunler kolay gelsın selam dıyebılırsın bu kısıler snn mahallende bulunan bakkalın berberın komsun veya mahallenın bı uyesı mahallenızdekı yaslı bı teyze, çıtır bı kız veya tanımadığın bırısıde olabılır panpa selam ver bak verdıkce rahatladığını hıssedıceksın hem sevap kazanırsın lan kotumu hehehe kızları asla ılahlastırma onlarda bırer basıt ınsan tek farkları beyınlerı yok unutma:)))) eğer asosyaller kulübüne uyeysen ozelsın dostum Özel ve önemli adam ...
    Beşinci Adım
    Bir hobı edın kendıne panpa.Bu evde yapılıcak bısey olmasın ama.Boylece yenı ınsanlarla tanısabılırsın ve sohbet ettıkce ıletısımın guclenır sorası gelır zaten partıler doğum gunlerı vs vs.boylece acılır gıdersın ama dıkkat et cok açılma mesela fotoğraf cekmek guzel bı hobı olabılır.Bulunduğun sehır ve maddı ımkanına gore ayarla kendını dostum ama mutlaka bı hobın olsun yanı mesela ben para koleksiyonu yapıyorum paralara meraklıyım gıdıp muzeler gezerken bıle bırılerıyle tanısabılırım.Ardından eve gelıp Facebook denen zımbırtıdan ekleyebılırsınız ardından telefon numarası bılmem ne bı bakmıssınız kı sıkı bı dostunuz veya sevgılınız olmus :))

Altıncı adım
    Simdi genel hatlarıyla verdım bılgılerı sıze.Ilk baslarda azda olsa zor olucak sızın ıcın bak dıyorum ama asla vazgecmek yok.Zaten rezıllık asamasını gectıkten sora makınalı tufeğe donuyosun susman yok ehehehe .Guzel bı kıza gıdıp cırkınsın dıyıp laf kavgasına gır fılan yolda onune gelen kucuk cocukları sev velısıyle konus adını yasını vs sor sev yanı hatta fotoğraf bıle cektır anasını satıyım bu arada TornadQ ‘yu Anıyoruz Yüzü Yanmayan Reyizz.. Anananı satayım ehehe.Rezillık asamasından sora hepsını sırayla uygulayın .
    Yedinci adım
    Kısmen kurtulduk artık rahat bı ıletısım kuruyoruz cevremızle onemlı olan bunu devam ettırmek soysallığı bıkere tattığınız zaman bunu bırakamassınız.ilk baslarda asosyallik sizi bir uyusturucu gıbı kendıne cekıcektır ama pes etmıyoruz.Evde ne kdr az vakıt gerırsenız o kdr ıyı bnm tabırımle DISARI ADAMI olucaz beyler.Simdi sıra kendımıze ceki duzen verıp ortam- cevre ve sevgılı yapmada.panpa bak soyluyorum fazla kılon varsa bu yazıyı okuduktan sora dırek dıyetısyene kacıyosun.Adam gıbı kılonu verıyosun ve kendıne bı sac tıpı yaratıyosun senı gormediğim için bisi diyemem asla cırkın erkek yoktur panpalar sadece bakımsızıs ozellikle asosyaller.ilk once gobeğı erıtın sora vucudunuza bıcım vermek ıcın body e bıle baslayabılırsınız .Ben yazıldım mesela beyler ramazandan sora baslıyorum body ‘e sora saclarımıza bı sekıl verıyoruz kendınıze has olsa ıyı olur bu yuzunuze yakısanı yaptırın ardından kendınıze has gıyınme tarzınız olsun fazla ucuk olabılır ucuklar acayıp dıkkat ceker bıde kendı basınıza eylenebılen bır karaktere sahıpsenız kızların dıkkatı sızde olur tabı bakımınızı yaptıktan sora.Herkezın maddı ımkanı olmaya bılır oyuzden maddı ımkanlarınızı baz alarak gıyınmeye calısın en azından ustunuz temız ve duzenlı olsun guzel gorunsun yeterlı bu sızın ıcın.Buda yeterlı bı bahane değıl yazın bos bos evde yatacağına gıt bı ıs bul yaz boyunca calıs kendıne yenı kıyafetler al dımı haksızmıyım.
    Sekızıncı adım
    Sımdı bu adımların hepsını uyguladığımızı goz onune alarak yazıcam.Simdi hazırız ılk olarak olabıldığınce arkadas yapıyoruz.Tel ve facelerını mutlaka ekleyın ve onlarla aktiviteler yapmaya ozen gosterın ortak arkadas olarak tanısabılıceğınız bırsuru kısı olur beyler daha sonrası dedığım gıbı gelır doğum gunlerı partıler bulusmalar vs.Ve iyice acılırsınız Sevgılı yaptıktan sora asosyal canavarını oldurduğunuzum resmıdır simdi ise sosyal olmaktan dert yanacaksınız ehehe.Bu evrelerı cok hızlıda gerceklertırebılırsınız blkıde 1 hafta sızı goren ınsanlar sen olduğuna ınanmaya bılır o zmn ben aklına gelırım.Ama sosyal dertler basladığı zaman sakın bana sovme kendın ıstedın bunu ehehehe Sevgılın sureklı ılgılenmenı ıstıyecektır.Artık sosyal bır ınsansın panpa asosyaller kulübünü unutmaman dileğiyle altta bnm asıl konumda paylasılan o mukemmel adamların tavsiyelerını yayınlıcam

BANA TAVSIYEDE BULUNAN ‘DIŞARI ADAMLARINA’ TEŞEKKÜRLERIMI ILETIYORUM
    ˊAnıl (KENDISI BANLI)
    Facebook ve twitter aslında çok sosyalleşeceğin bir mekan . Şimdilk ilk olarak yapman gereken.

Saç stilin saçma sapansa ona düzen ver. Daha sonra güzel bir foto çekil (Kızların beğeneceği) . Sonra kızlarla muhabbeti genişlet konuşarak (ya hiçbir şey yazamadın selam nasılsın yaz yeter zaten kız konusmak isterse konusur). Sonra sevgilin olursa biri onun ortamlarına katacaktır seni sende sosyalleşirsin.

* Birileri yine kızacaktır bu söylediklerime ama bu arkadaşa bu tavsiye şuan gerekli. İlk yapması gereken bu olucak özgüveni sağlamak için direk dışarda biriyle konusarak yapamaz heralde.

Galabancia BELKI BU ADAM SAYESINDA KARARIMI VERDIM BEN VE BU KADAR UĞRASMAMDA BUNUN ICINDIR KENDISINE COK COK TESEKKURLERIMI ILETIYORUM
    Sana tavsiyelerimi iyi dinle dostum.Bunları yaparsan KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE asosyallikten kurtulursun(CİDDİYİM)

1)KİMSE SENdeN ÜSTÜN DEĞİLDİR BUNU BİR KERE KAFANA KOY
    2)BİLGİSAYARI 2 SAATLİĞİNE KAPATIP BİR DIŞARI ÇIK VE DÜKKANCILARA,ÇOCUKLARA VS. SELAM VER(İNAN BANA EN İŞİNE YARAYACAK VE EN KOLAY YOLLARDAN BİRİDİR)
    3)REZİL OLMAYI İSTE(SENİN İÇİN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUM ANCAK DENEDİĞİN ZAMAN ÇOK AMA ÇOKKKKKKKKKK BASİT BİRŞEY OLDUĞUNU GÖRECEKSİN.KENDİMDEN BİLİYORUM.YANİ GİDİPTE KENDİNİ REZİL ET DEMİYORUM SADECE REZİL OLMAKTAN KORKMA DİYORUM)
    4)İNSANLARIN SANA BAKTIĞINI SENİ İZLEDİĞİNİ DÜŞÜNME KİM SENİ TAKACAK Kİ herKES KENDİ İŞİNDE İŞLERİ YOK SENİ Mİ İZLEYECEKLER
    5)SOHBET ETMEK HİÇ AMA HİÇ ZOR DEĞİL.TANIĞIN BİRİNE AÇARSIN BİR KONU OLAYLAR KENDİLİĞİNDEN GELİŞİR ZATEN.
    6)BU TAVSİYEMİ DİNLEMEYECEĞİNİ BİLİYORUM AMA YİNE DE YAZAYIM (BİLGİSAYARDAN UZAK DURMAYA BAK.YANİ TEMELLİ KAPAT DEMİYORUM AZALT DİYORUM.

SANA TAVSİYELERİM BUNLAR.BU ASOSYALLİK YÜZÜNDEN LİSE HAYATIM MAHVOLMUŞTU.İNAN BANA TEK BİR ARKADAŞ DAHİ EDİNEMEDİM LİSEDEN.ŞU ANDA MEZUNUM DERSANEDE İSTEMEDİĞİM KADAR ARKADAŞIM VAR ARTIK DÜKKANLARIN ÖNÜNDEN GEÇERKEN DÜKKANCILAR KENDİLERİ GEL BİR ÇAY İÇELİM FİLAN DİYORLAR.UZUN LAFIN KISASI TAVSİYELERİMİ DİNLEMEYE BAK VE HİÇ KİMSENİN SENDEN DAHA ÜSTÜN OLMADIĞINI BİL...SAĞLICAKLA KAL...

niquel HARBIDEN GUZEL YAZMISSIN PANPA EYW
    Kardeşim bir an önce asosyallikten kurtulmaya bak..Çevrende sağında solunda elbet 1-2 arkadaş vardır mesela ara onları akşam dışarı çıkalım mı de...Kendini bi şekil dışarı at işte...Kuzenlerin filan varsa onlarla çıkmayı dene ama mutlaka kendini dışarı at...

İnsanlar ile muhabbet kurmaktan asla çekinme...Düzenli bir mekanın olsun mesela bi kafeye gideceksen dışarı çığarken çoğunlukla aynı kafeye git...ordaki çalışanlarla zamanla muhabbeti kur...O zaman sana daha iyi muamele gösteriyorlar...Misal benim 4-5 yıldır takıldığım kafe aynı...ben gittiğimde adam direk kafasına göre nargilemi getiriyor kendi özel tütünlerinden içine koyuyor özel başlığını filan getiriyor bende keyifle içiyorum

İnsanlarla muhabbet etmekten sakın korkma...Ama durduk yere sırf insanları tanımak için onlar ile muhabbeti ilerletmeyede çalışma...o zamanda karşı tarafın gözünde hafif biri olursun içinden geldiği gibi doğlal ol işte...yeri geldiğinde çılgınlık yap yeri geldiğinde otur laf dinle muhabbet et...

benim bi arkadaş geçen gün gece 2 de araba ile dolaşırken arabanın kapısını açıp millete poposunu gösterdi mesela Zamanla böyle psikopat arkadaşların olunca o zaman sosyalliğin keyfini alacaksın...

Ben orta 2-lise 3 arası aşırı sosyal biriydim...daha sonra malum öss filan derken biraz asosyalleştim ama abartılacak kadar değil....Yani asosyalken bile haftada 2-3 gün bi yerlere giderdim...Şimdi üni okuyorum ve ististanız her gece dışarıya çıkar arkadaşlarımla keyifli vakit geçiririm...Bulunduğum ilde 3 ayrı yakın arkadaş grubum var...okuğum ilde de 2 ayrı yakın arkadaş grubum var...Arkadaşlarınla sırf dışarda olmuş olmak için buluşma...eğer ortamlarından zevk alırsan dışarıya çık

Son olarakta hiçbir arkadaşını kullanma...Yeri geldiğinde hatalarını söyle mesela düzgün bir dille...İçten ol onlara karşı kin besleme....Yanlışlarını onlara söylersen açıksözlü olursan uzun zamanlar sürecek arkadaşlığa adımı atmış olursun

Son olarakta eğer sosyalleşmeyi başarabilirsen sakın ama sakın ailenide ihmal etme
    Xreleave (ÇOK ÇOK TEŞEKKURLER PANPA)
    Aslında yıllardır asosyallikden şikayet konularına verilen klasik öneriler vermekten öte gidemez kimse. Çünkü odur yani yol. Oyunu azalt dışarı çık arkadaş yap yazılır bu konulara.

Olayın temeli burda "dışarı çıkmak içimden gelmiyor."

Maddiyatında küçümsenemez etkisi var tabi dışarıda vakit geçirmekte. Oyunlarınızı bırakın demiyorum ama aralar verin. Misal günde 10 saat KO oynarken 6 ya çek. zamanla indir. Sonra zaten kendin bırakıyorsun. Arada canın istiyor ama başka şeylerle geçiriyorsun.

Asosyal insanların aslında ortak özellikleri vardır. Yani aileleri genelde rahat (zenginlik demiyorum) bir hayat sağlarlar. Hayatın acı yüzünü pek tatmazlar. Küçükken bu şekilde yetişirsede ilerde iş hayatındada işinden evine insanlar oluşur. evlenincede zaten hayat daha monotanlaşıyor özellikle bizim ülkemizde. Biraz vurdumduğmazlık vardır.

İnsanların hareketleri izlediğiniz film-dizi okuduğunuz kitapların etkileriyle size yapmacık, gereksiz, ahmakca gelebilir ve bu sizi yeni insanlarla tanışmak istemekten, yeni yerlere gitmekten gezmekten alıkoyabilir. Önecelikle hiçbir insanı küçümsemeyin. Basit bulmayın. En aptalına boş konuşanına dahi tahammül etmeye çalışın. Kendiniz olun insanların yanında. aman ne giysem aman nasıl konuşşam aman beni nasıl bulurlar gibi düşünürseniz hem insan ilişkileriniz zayıf olur hemde asosyal olarka kalmaya devam edersiniz. Çok önemsemeyin bunları. Kim olursa olsun oda etten kemikten biri.

Somurtmayın, hep somurtan ifadeli biriyle kimse tanışmak konuşmak istemez. Yani doğal olun, sıcak davranma gayreti gösterin. İÇinizden gelmeyebilir anlıyorum. Kuzeniniz filan varsa onunlada vakit geçirin onun arakdaşlarıyla filan tanışın. Kendinize bakın. Ne kadar maddiyatla orantılıda olsa iyi giynmeye, saça sakala dişe bakmaya çalışın.

Dışarı çıkınca boş boş gezmek bazılarına "aptalca" gelbilir. Bunun yerinde evinizde oturup cs de maç atmak, yada masturbasyon yapmak isteyebilirsiniz. ama boş boş gezmekle başlıyor birçok şey. Çıta yükseliyor gelişiyor. Sokak başlarında oturup serserilik yapın demiyorum, sadece dışarı çıkmak için ille bir sebebiniz olmasını beklemeyin. Hava alıyım, bacaklarım açılsın diyin yürüyn biraz. mağzalara girin, kitapcılara bakın. istanbuldaysanız okadar gezilecek tarihi mekan varki.

Kilonuz varsa kurtulmaya çalışın. Bilgisayar,oyun,adult, dışında bir hobiniz olsun. Her şeyi yargılamaktan vazgeçin. Ufak bir eşyaya değer veren birine "mal" demeyin mesela. bla bla bla işte söylenecek çok farklı şey yok bu konu hakkında.

Misal boş zamanlarınızda okuyorda olsanız bir yerde çalışabilirsiniz. Parasıda var tabi ama yani insanlara karşı daha rahat olursunuz bu şekilde. Kendinizi insan ilişkilerinde geliştirirsiniz. Küçük arakdaş için asosyal olacakları vakitler çok olacka merak etmesinler. üniversite sınavına hazırlıkta, sınav zamanında yeterince asosyal bir hayat yaşıyacaklar. Şimdiden başlamalarına gerek yok.
    flurry (TAVSIYEN ICIN COK SAOL PANPA)
    Fotoğraf çekmek güzel bir hobidir hemde dışarı çıkmak için fazlasıyla yeterli bir bahane bilmiyorum ilgi duyuyormsn ama biraz araştırıp al güzel bi makina(pm atarsan yardmcı olabilirim) emin ol işe yarayacaktr fotoğraf çekmek için bol bol gezmeye başlarsın hele istanbuldaysan daha kolay.hem bu sayede bir çok yeni arkadaşta edinebilirsin.
    YAPTIĞIM REZILLIK
    merhaba beyler tavsiyelerınız uzere kuzenımle carsıya cıktım ılk basta gercekten acayıp bı cekınme yasadım.Ardından telefonumdan muzık acıp mılletın ıcınde dans ettım cıddıyım evet ne derlerse desınler dıyıp delı gıbı dans ettim.Kuzenim baya sasırdı.Anladım kı herkez benım gıbı +veya - si yok herkez ınsan. ayrıca o cekındım ınsanların gerçektende cekınılıcek bırı olmadını anladım.Gerçekten kuş kadar hafıfledım beyler kım ne derse desın dıyıp delı gıbı dans etmek oncekı halımle dusunuyorumda ımkansız ama neden boyle bısey yaptım hala anlamıyorum.içim çok rahatladı simdi sıra cevre yapmada neler yapmalıyım nasıl sıkı dostlar edınebılırım? okulumdan demeyın cunku hepsı uzak yerlerde okuldan olmayan bırılerıyle tanısmam gerek kız erkek fark etmez.Ve kızların bana bakısları fılan gercekten cok rahatladım.BİMe son ses muzikle girdim telefonda son ses :) manyak dermıs gıbı herkez bana baktı ordada hafıf hareketlerle dansımı surdurdum.Çok rahatladım beyler gercekten saolun en kısa zamanda rehberı tamamlıcam ve neler yapmamız gerektığıne ordan bakıcaz.
    Bir asosyalın umutsuz hikayesı bız boyle olmayacağız 
    üniversite başladığında kurtuldum diyordum, artık herhalde arkadaş çevrem oluşur.
    zira lisede sütten ağzım o kadar yanmıştı ki, yoğurt yemeyi bırakmıştım.

o arada geçen bir yıllık boşluk ise şahaneydi, resim kursu, sergiler, yetenek sınavları derken bir sürü alakalı-alakasız arkadaşım oldu. sanırım asosyal olmayan en güzel zamanlarımı 7 aya sığdırabildim o kursta.

sonra üniversite. geçen yıl başladı.

birkaç kızın arasına girdim nasıl yaptıysam. erkeklerle anlaşamıyordum. gayet güzel başlamıştı oysa, fotoğraf çekimleri için modellik bile teklif etmişlerdi.

ama her şey o ekildiğim gün başladı. yine bir modellik için üniversiteye giderken tam balcalı otobüsüne götümü dayadım ki, "gelme worldisblack biz kursa geçiyoruz işimiz çıktı" mesajı beni yıktı. zaten paranoyaklık belirtileri gösteren bir tipim, böyle bir mesajı öyle bir anda alınca tam 2 saat aralıksız yürüdüm. yürüdüm de yürüdüm, düşündüm. ice tea içtim müzik dinledim resmen erkek polyanna yı oynadım.
    hiç yorulmadımda.

sonra iyice garipleşti ilişkilerim. bir sürü arkadaşım vardı ama hepsi günübirlik arkadaşlardı. dosta, kankaya dönüşemediler bir türlü, o kadar yapmacıklardı ki dönüştüremedim.
    zaten bizim bölüme resim kursları beraber öğrenci getirir. bir kursun grubu tam 16 kişi ve aralarındaki bağ öyle bir bağ ki, sen o bağı aşamıyorsun. diğerleri ise ya kafa dengi olmayan şakirdler, ya da evli çocuklu kadınlardı. garip bölüm bizimkisi vesselam.

sonra ikinci döneme girdik. artık iyice saçmalamaya başlayan 1-2 arkadaş, yine yalan söylediklerine inanmaya başladığım günübirlik kankitolar derken dönemi bitirdim ve yaz tatiline çok erken girdim.
    hiç ders çalışmayan bir tip olsam da notlarım gayet güzeldi. fakat arkadaş konusunda yaşadığım sıkıntıyı bir şizofren bile yaşamıyordur..

tatile girdik ve insanlar bir şeyler yapıyor. arkadaşlarla içiyorlar, sabahlıyorlar, denize neyim gidiyorlar.bir asosyalin yapabileceği en über şey şehrin en güzel bulvarında ice tea yudumlayarak müzik dinlemek sanırım.

zira kanı soğuk olan bu insanlar tek başlarına bir yerlere gidip farklı insanlarla tanışamazlar.
    zaten girdikleri ortamlardakilerle tanışamıyorlar! bir de bara, cafeye gidip ortama mı girecekler? hoş böyle insan bir elin parmaklarını geçmez zaten.
    ha evde teksin, hep evdesin. film izlersin kültür olur. kitap okursun kültür olur. ama bunları tartışıp paylaşacağın insanlar olmadıktan sonra..
    elephant man in bile okuduğu kitapları anlattığı ziyaretçileri vardı lan.

güney illerinde ise bu asosyal işi daha zor. hele evde internet varsa daha daha zor.

şimdi burada öğüt vermem gerekirdi asosyal olmamanın kuralları ile ilgili ama yapmayacağım. ne haliniz varsa görün.
    VE KONU ASLA ÖLMİYECEKTİR SUREKLI GUNCEL KALICAK VE O MEŞHUR SORUMU BIDAHA SORUYORUM

BENLEMISINIZ?(ASOSYALLER KULÜBÜNE UYE OLMAK ISTEYENLER SOYLESIN )

AYRICA BEYLER BIRINIZ ASOSYALLER KULÜBÜ İÇİN İMZA YAPABILIR MI ?

İMLA HATALARI İÇİN ÖZÜR DİLERİM BEYLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windowshopper -- 22 Ağustos 2011; 6:33:59 >

• tutma ihtimali var
  • ibret aldım
  • ben de büyüyünce asosyal olucam beni de yaz abi
  • Özeeet
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

tutma ihtimali var

insallah tutar dostum.Amacıma ulasmam ıcın konunun tutması sart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yerimizi alalım
  • Uzun geldi sonra okuyacağım önlerden yerimi alayım.
  • özet geç
  • Yazmış bi de onu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstich

Özeeet

ÖZET:Rihanna zencidir dostum ona küçük süprizler yap.
  • Bu konu tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyson Granger

Bu konu tutar

tutsa ıyı olur yoksa emeklerım bosa gıdıcek
  • Nerde bu mıllet yahu okadar yazdık görende forumda asosyal yok sanacak
  • biz hepimiz sosyaliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

biz hepimiz sosyaliz.

dostum sosyalın önündekı 'a' yı unutmussun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windowshopper

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

biz hepimiz sosyaliz.

dostum sosyalın önündekı 'a' yı unutmussun.

zuahaha:D onemli deil anlamıssın bak demekki sorun yok:D
  • Üşenmeyip şunu yazan adam cidden asosyaldir Ya da üniversitede öğretim görevlisi.
  • İşiniz gücünüz yok mu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.