Şimdi Ara

ASOSYALLER KULÜBÜ[Yaşam Tarzı Değiştirir!] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
15
Favori
10.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsini okudum ama yine de ikna etmedi.

Liseye gidiyorum ve sınıfta olgun 1 kişi bile yok. Olgunluktan kastım ciddilik. Tüm sınıf böyle olunca insan asosyal oluyor. Ayrıca bu şuanlık olan bir şey değil. Yaşıtım olan herkes böyle olunca yapacağım bir şey kalmıyor. 30 yaşında biriyle çok rahat konuşabiliyorum ama yaşıtlarım filan anlayamıyor beni. Birkaç istisna oluyor tabi. Bu da beni asosyalliğe iten temel neden. Daha çok şey yazardımda tel. hızlı yazılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini okudum , kısaca ben sizinleyim
  • hadi bakalım
  • Sosyal fobi belirtilerinin hepsini yazmışsın be kardeşim.
  • Konu geriye düşmesin beyler yararlanacak kişiler vardır belki.
  • yukarı beyler yararı mutlaka olucak yeterı kadar destek alırsam devam edıcem-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windowshopper -- 20 Ağustos 2011; 22:15:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Sosyal fobi belirtilerinin hepsini yazmışsın be kardeşim.

sosyal fobı ayrı bısey panpa o tam bır hastalık onun ıcın ılac kullanman vs. gerekıyor.Sosyal fobı cok fazla ayrı bı olay,yanı asosyallıkle sosyal fobı bır deıl,Ben doktor doktor dolastımı bılırım.Eğer asosyallık cok ılerlerse malesef sosyal fobıye cevırme sansı var bu her asosyalde olan ozellıklerden bağzılarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Hepsini okudum ama yine de ikna etmedi.

Liseye gidiyorum ve sınıfta olgun 1 kişi bile yok. Olgunluktan kastım ciddilik. Tüm sınıf böyle olunca insan asosyal oluyor. Ayrıca bu şuanlık olan bir şey değil. Yaşıtım olan herkes böyle olunca yapacağım bir şey kalmıyor. 30 yaşında biriyle çok rahat konuşabiliyorum ama yaşıtlarım filan anlayamıyor beni. Birkaç istisna oluyor tabi. Bu da beni asosyalliğe iten temel neden. Daha çok şey yazardımda tel. hızlı yazılmıyor.

durumunu anladım unutma senı anlayan mutlaka bı ınsan cıkıcaktır o insanı bulursan asla ama asla kaybetme kız erkek fark etmez hatta kız olsa daha ıyı olur buyuk bır ask yasarsın.Tek ortamda arama ıstedığın ınsanı farklı ortamlara gır panpa farklı ortamlarda ara,bulamadın mı yıne aynen devam mutlaka ıstedığını gıbı bırını bulucaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Değişik ilginç yapılması gereken şeyler varsa daha fazla yazarsanız sevinirim güzel yazı

evet var yazımın devamı gelıcek.bakalım tepkılere gore devam edıcem veya bıtırıcem.
  • Çok şükür asosyal değiliz içe kapanıklık olsa da asosyal derecede değil
    Bir dış adamı olarak tavsiyem
    -Kendinizi bir spor takımı gibi düşünün.Maçları kendi evinizde daha rahat kazanırsınız.Yani bence ilk adımlardan birisi de iyi olduğunuz sosyal toplumsal bir konuyu seçip o konu üzerinden gitmek.Resim yeteneğin varsa git resim kursuna avantajını kullan.İnsanlarla bilgilerin,yeteneğin hakkında konuş.Resim yeteneğine ekstra katacağın şeyleri saymıyorum bile.Maddi imkanlara göre değişse de bu olay sadece kursta değil herhangi bir arkadaş ortamında muhabbet girdi mi atla konuş.
    Benden bu kadar reyiz bilmiyorum yanlış mıyım
  • reserved
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpool33

Çok şükür asosyal değiliz içe kapanıklık olsa da asosyal derecede değil
    Bir dış adamı olarak tavsiyem
    -Kendinizi bir spor takımı gibi düşünün.Maçları kendi evinizde daha rahat kazanırsınız.Yani bence ilk adımlardan birisi de iyi olduğunuz sosyal toplumsal bir konuyu seçip o konu üzerinden gitmek.Resim yeteneğin varsa git resim kursuna avantajını kullan.İnsanlarla bilgilerin,yeteneğin hakkında konuş.Resim yeteneğine ekstra katacağın şeyleri saymıyorum bile.Maddi imkanlara göre değişse de bu olay sadece kursta değil herhangi bir arkadaş ortamında muhabbet girdi mi atla konuş.
    Benden bu kadar reyiz bilmiyorum yanlış mıyım

çok doğru bı yere parmak bastın dostum,bu kurtulmada buyuk bır arac olabılır.

• Mesajım bulunsun.
  • reserve
  • Çok yararlı bi konu mesela bana şuan acayip gaz verdi ve arkadaşlarımı aradım dışarıya çıkıyoruz.Sırf gaz vermesi için bile okunur.Ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheva37

Çok yararlı bi konu mesela bana şuan acayip gaz verdi ve arkadaşlarımı aradım dışarıya çıkıyoruz.Sırf gaz vermesi için bile okunur.Ellerine sağlık.

çok mutlu oldum dostum gerçekten,Dışarı adamı olman dileğiyle.
  • asosyalim sizinleyim
  • öldü galiba
  • Panpa diyeceğime asosyal olurum daha iyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizinleyimm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.