Şimdi Ara

ASOSYALLER KULÜBÜ[Yaşam Tarzı Değiştirir!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
15
Favori
10.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsini okudum sen birde kitap yazsan satışların patlar demedi deme bu yöntemleri biraz aşırı görüyorum sonuçta sosyallik dediğin şeyinde bazı seviyeleri var bazı noktalarda çok uç olmuş aynen şuna benzer abazasın tamam ama verince parçalamaki sonra bir daha diyebilesin tamam asosyalliğin öcünü alacan ama biraz yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pre-clinic -- 19 Ağustos 2011; 9:44:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortez01

Üşenmeyip şunu yazan adam cidden asosyaldir Ya da üniversitede öğretim görevlisi.

tek amacım yardım etmektı dostum.Uni görevlisi olmak tercıhımdır ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

hepsini okudum sen birde kitap yazsan satışların patlar demedi deme bu yöntemleri biraz aşırı görüyorum sonuçta sosyallik dediğin şeyinde bazı seviyeleri var bazı noktalarda çok uç olmuş aynen şuna benzer abazasın tamam ama verince parçalamaki sonra bir daha diyebilesin tamam asosyalliğin öcünü alacan ama biraz yavaş

bu tek gecede meydana getirilmiş bi yazı dostum ilham geldi döktürdüm bu arada yazar olsan satışlar patlar demişsin vlla hiç patlar gıbı gelmıyor bana, baksana forumdakı ılgısızlığe.Daha foruma okutamıyorum satış rekoru nasıl kırıcam .d

• asosyal olduğunu kabullenmesi zordur insanın kabul edenlerde zaten halinden memnundur o yüzden öyledir birde benim gibi garip asosyaller var mesela dediklerin harfi harfine var ama bende kız arkadaşta var nasıl oldu bende anlamadım ama doğru kişiyi bulunca oluyormuş çevrem minicik konuşmam kimseyle filan ama bence bu konuya olabilecek en büyük ek insan diğerleriyle ne konuşabilir olacak mesela ben birini gördüm konuşayımda ne konuşayım asosyallerin en büyük sıkıntısı bu arkadaşlarla şundan konu aç dükkan sahipleriyle şundan aç filan herkesin kullandığı temel kalıplardan bir kaç örnek
  • quote:

asosyal olduğunu kabullenmesi zordur insanın kabul edenlerde zaten halinden memnundur o yüzden öyledir birde benim gibi garip asosyaller var mesela dediklerin harfi harfine var ama bende kız arkadaşta var nasıl oldu bende anlamadım ama doğru kişiyi bulunca oluyormuş çevrem minicik konuşmam kimseyle filan ama bence bu konuya olabilecek en büyük ek insan diğerleriyle ne konuşabilir olacak mesela ben birini gördüm konuşayımda ne konuşayım asosyallerin en büyük sıkıntısı bu arkadaşlarla şundan konu aç dükkan sahipleriyle şundan aç filan herkesin kullandığı temel kalıplardan bir kaç örnek

şimdi ılk o kısıyı tanı zaten,tanımadan kımseyle arkadas olmamanı tavsıye ederım onun ılgı duyduğu konuları arastır bırazda olsa ondan bahset mesela spor futbol vs. yanı karsındakının ılgısıne gore hareket et hem bu sana bilmediğin seyler katıcak hemde arkadasın gayet memnun olucaktır.Dükkan sahıplerıne gelınce nasılsın abi die basla dukkan ıle ılgılı sorular sor nasıl memnunmu ısınden vs. o ankı durumdan konus anlatabılmısımdır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windowshopper -- 19 Ağustos 2011; 10:08:08 >

• ayrıca bu yazıyı 33 saat uyku uyumadan,33 saatlık uykusuz kafayla yazdım.Tutmasını umuyorum çoğu kısıye yararı olucak dedım gıbı beyenılıp tutulursa ısı buyutmeyı dusunebılırım.Tabikı bunda sızın yorumlarınız etkılı olucaktır.
  • böyle bir grubun içinde olduğumuzu düşünelim pirim sosyal birisi varsa zaten o konudan konuya hoplar ortamı o toplar diğerleri onun çevresindedir önemli olan bu duvarı yıkabilmektir ki bence asosyalliğin en zor yanı bukonuşmayı zaten hiç bilmeyiz ki iki lafı bir araya getirmekte güçlük çekerken ve karşımızdada böyle bir rakip varken nasıl konuşabiliriz ki ne yapsak açıp kitap mitap mı okusak
  • Asosyallık belırtılerı

 Süreklı pc basındaysan
     Bırılerıyle sohbet etmıyorsan(ailen harıc)
     Arkadasların cağırdığında gıtmek ıstemıyorsan
     Sureklı sıkılgan bır ruh halıne sahıpsen
     Rahatca selam veremıyorsan
     KIZLARLA RAHAT MUHABBET EdeMIYORSAN
     Yolda duzgun yuruyemıyorsan
     Kalabalıkta konusamıyorsan
     Ve kendını kasıyorsan
     Toplum ıcıne gırdığınde mağaradan cıkmısa donuyorsan
     Evden zorunlu olmadıkca cıkmıyorsan
    Yuh be hepsi var
  • quote:

böyle bir grubun içinde olduğumuzu düşünelim pirim sosyal birisi varsa zaten o konudan konuya hoplar ortamı o toplar diğerleri onun çevresindedir önemli olan bu duvarı yıkabilmektir ki bence asosyalliğin en zor yanı bukonuşmayı zaten hiç bilmeyiz ki iki lafı bir araya getirmekte güçlük çekerken ve karşımızdada böyle bir rakip varken nasıl konuşabiliriz ki ne yapsak açıp kitap mitap mı okusak

eğer kendını bu durumda bulursan muhtemelen ezıklık kompleksı yasıcaksın buda berbat bı durum olur.Dediğim gibi bu durumda kendı kendıne eğlenebılen bı tıp olman çok fazla onemlı çek bır arkadasını yanına baslat muhabbetını zaten ılgı duyanlar yavas yavas cevrenızde toplanıp sızle muhabbete katılacaktır.Tabıkı bı konu hakkında bılgın olması ıcın bol bol kıtap okuyup arastırma yapman lazım kı karsındakı rakıbının bı yerden yanlısını yakalayıp tartısma ortamı yaratıp sozlerınle onu devırmen lazım arıdandan kendıne guvenın fullenecek ve ortamdakı saygın artıcak hatta ortamda kız varsa kızların bıle dıkkatını uzerıne cekıceksın ama dedım yıne dıyorum kendı kendıne eğlenebılen bı tıp olman lazım sakın ezıklık kompleksıne gırme ve kasma.Kendini yetersız bulduğun konulardada dınle ama mutlaka bı fıkrın olsun diğerlerine catırmadan fıkrını soyle ama o konu hakkındakı bılgını asla ama asla bıldırme bısey bılmesen dahı az bısı duymusluğun vardır ondan bahset kı senı bu konu hakkında bısey bılıyor diye gorsunler o zmn daha ıyı hıssedeceksın emın ol kısaca ortam sana uygun deılse kendı ortamını yarat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windowshopper -- 19 Ağustos 2011; 10:22:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: D3L1C1OU5

Asosyallık belırtılerı

 Süreklı pc basındaysan
     Bırılerıyle sohbet etmıyorsan(ailen harıc)
     Arkadasların cağırdığında gıtmek ıstemıyorsan
     Sureklı sıkılgan bır ruh halıne sahıpsen
     Rahatca selam veremıyorsan
     KIZLARLA RAHAT MUHABBET EdeMIYORSAN
     Yolda duzgun yuruyemıyorsan
     Kalabalıkta konusamıyorsan
     Ve kendını kasıyorsan
     Toplum ıcıne gırdığınde mağaradan cıkmısa donuyorsan
     Evden zorunlu olmadıkca cıkmıyorsan
    Yuh be hepsi var

aramıza hosgeldın dıyeyım o zmn dostum sende bızdensın,Özel adamsın ve önemlisin ama artık dısarı adamı olma vaktımız geldı (tabi onemlı bı amacın yoksa)...

• evet beyler benım pılım bıttı ben yatıyorum.sorunuz olursa yazın gelınce cevaplarım.Konu tutmassa asla amacıma ulasamam bu yuzden ,gercekten yararlı bı konu olmasını ıstıyorsanız desteklemenızı ıstıyorum.
  • kimsenin aklina uymayin, kendiniz nasil davranmak istiyorsaniz oyle yapin ve asla pisman olmayin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pan-river -- 19 Ağustos 2011; 10:38:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pan-river

kimsenin aklina uymayin, kendiniz nasil davranmak istiyorsaniz oyle yapin ve asla pisman olmayin...

tabıkı kımse ıstemedıkten sora bısey yaptıramam.Ayrıca ben sadece yol gosterdım.Senin gıbıler yuzunden forumda doğru durust ınsan kalmadı paylasım yapan daha ıyısını yazabılıyosan sen yaz.Neysekı senı fazla kaale almıyorum
    ıyı gunler sana kendın ıstedığın gıbı davran bakalım.
  • Yukarıda yazanların hepsi bire bir mevcut. Şimdi arkadaşlarımda asosyal sayılır benim gibi. Dışarı çıkıyoruz ya PES oynuyoruz ya da gidip bi yerlere oturuyoruz. Kafe tarzı yerlere hiç gitmeyiz zaten , onlar öğrenci kafeye gitsek her gün maddi sıkıntı olacak. Bulundugum yerde pek yapacak bi aktivitede yok aksi gibi..

Ek olarak emeğine sağlık hocam. Birde " i " leri " ı " olarak yazmasan çok daha iyi olacak
  • Kaç gündür nete ve DH ye girmiyorum beni örnek alın asosyeller

• Bu konu tutar asosyale yer açın.

Tamamdır.
  • çok uzun sonra okurum bu konu tutar.
  • Akşama gelince okurum rözirv
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.