Şimdi Ara

ASOSYALLER KULÜBÜ[Yaşam Tarzı Değiştirir!] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
15
Favori
10.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Whatsapp da arkadaşla konuşuyordum haftasonu gelsene dedi. Bende bakarız dedim canım istemiyordu ve bu konuya rastladım. Asosyallik belirtlerinde arkadaşları çağırınca gitmek istemeyen diye bir madde vardı. Yazının devamını okudum ve arkadaşa haftasonu geleceğimi söyledim. Ciddiyim yazı beni etkiledi. Yarın mağazada özgüvenim uçmassa eğer rezillik olarak moonwalk yapacağım. Hep hayalimde vardı hayalimde olsun istemiyorum bi rahatliyim canım saol yazı için bu bi anlık gelen gazla giderim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyallik erdemliktir bi kere.
  • Asosyalim ben de , fakat yaşadığım yere gelince öyle oldum. Daha önce yaşadığım yerlerde arkadaşlarım vardı. Ailem sürekli iş yüzünden taşınıp duruyor şehirden şehire , yerleşik bir düzenimiz yok. Şimdi ise TOKİ'de oturuyoruz ve ilçeden uzakta. Hem buranın insanı da berbat hiç kimse cana yakın değil , okulumuz aşırı egoistlerden geçilmiyor maalesef , sınıfım da çoğunlukla bağnaz cemaatçi insanlardan oluşuyor. Asosyal olmamak için bir nedenim yok o yüzden. Şimdi yeni bir oyun laptopu aldım oyunlar aldım en azından oyunlarla ve kitap okuyarak stres atıyorum üniversiteye kadar 2 sene böyle idare edicem galiba
  • bilgisayarı azaltmalısın diyince okumayı bıraktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğraşmısın belli. Biraz dışarı çıkıp takılsanız böyle bi sorununuz kalmıycak aslında, nebiliyim bi iki sevgili filan
  • ASOSYALLİKTE MASTER YAPTIM.
  • Beni çok gaza getirdi bu konu eğer arkadaşla bime gidersem yakın zamanda moonwalk yaparak gidicem kasaya arkadaşada video çektiricem tek arkadaşım o oda benim gibi çılgındır haha valla bunu yapıcam ya
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.