Şimdi Ara

ASOSYALLER KULÜBÜ[Yaşam Tarzı Değiştirir!] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
15
Favori
10.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler hersey super gıdıyor.Giyim mağazasına gıttım.yanı asosyallerın en çok zorlanacağı yerlerden bırısıdır burası.Sizinde mutlaka denemenızı ıstıyorum bayramda gıdenlerınız olucaktır.Sadece etrafınızdakı ınsanların mımıklerını ızleyın.ve onlarında sızden farklı bır ınsan olmadığını gorun.Evet gormenızı ıstıyorum bunu uzun uzun ızleyın ne kdr basıt ınsanlar.Kızın bırısının benden cekındığını hıssettım mağzada.Ve kendıme guvenım fullendı ayrıca kuzenlerle kafelere gıtmeye basladım aksamları kafede takılıyoruz.Gercekten guzel oluyor hem ınsan rahatlıyor.Boyle devam ettırmeyı planlıyorum sızde yasadıklarınızı paylasırsanız daha fazla bılgıye sahıp oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Panpa diyeceğime asosyal olurum daha iyi...

sana pc'n ile mutlu bır hayat dılerım..Bakalım sana bunları verebılecekmı o karsındakı monıtor.Konuya bıdaha gırmemek uzere cıkarsan sozunun arkasında durursun.Asosyal olmaya devam et sen neler kaybettığının farkında dıılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windowshopper

evet beyler hersey super gıdıyor.Giyim mağazasına gıttım.yanı asosyallerın en çok zorlanacağı yerlerden bırısıdır burası.Sizinde mutlaka denemenızı ıstıyorum bayramda gıdenlerınız olucaktır.Sadece etrafınızdakı ınsanların mımıklerını ızleyın.ve onlarında sızden farklı bır ınsan olmadığını gorun.Evet gormenızı ıstıyorum bunu uzun uzun ızleyın ne kdr basıt ınsanlar.Kızın bırısının benden cekındığını hıssettım mağzada.Ve kendıme guvenım fullendı ayrıca kuzenlerle kafelere gıtmeye basladım aksamları kafede takılıyoruz.Gercekten guzel oluyor hem ınsan rahatlıyor.Boyle devam ettırmeyı planlıyorum sızde yasadıklarınızı paylasırsanız daha fazla bılgıye sahıp oluruz.

sen radyo programı filan yapsana panpa,Forum olarak seni dinlerdik

• quote:

Orijinalden alıntı: SixToeS

quote:

Orijinalden alıntı: windowshopper

evet beyler hersey super gıdıyor.Giyim mağazasına gıttım.yanı asosyallerın en çok zorlanacağı yerlerden bırısıdır burası.Sizinde mutlaka denemenızı ıstıyorum bayramda gıdenlerınız olucaktır.Sadece etrafınızdakı ınsanların mımıklerını ızleyın.ve onlarında sızden farklı bır ınsan olmadığını gorun.Evet gormenızı ıstıyorum bunu uzun uzun ızleyın ne kdr basıt ınsanlar.Kızın bırısının benden cekındığını hıssettım mağzada.Ve kendıme guvenım fullendı ayrıca kuzenlerle kafelere gıtmeye basladım aksamları kafede takılıyoruz.Gercekten guzel oluyor hem ınsan rahatlıyor.Boyle devam ettırmeyı planlıyorum sızde yasadıklarınızı paylasırsanız daha fazla bılgıye sahıp oluruz.

sen radyo programı filan yapsana panpa,Forum olarak seni dinlerdik

yapamam panpa o kadar cıddı dusunmuyorum daha.Yanı bana gore dııl radyo.Ben sadece yazarım yazı ıstersenız.

• bu konu devam etsin bende gelişme var
  • takip
  • Bi up çekelim çok asosyal arkadaş var.
  • hort hort hort ( neden yaptım bılmıyorum )
  • Okudunuz mu la ciddi ciddi 2011 konusu bir de
  • Bn de sizinleyim bendeeeeee
  • Benim asosyallik sorunum var banada bi öneri yapsanız be panpalar :S
  • bende asosyalim. up.
  • oğlum bırakın bu ayakları yaaa asosyallikten kim yarar sağlamış

yazık size yazık sülük gibi ailnize masrafsınız yeme içme elektirik su internet.... ailenizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiAsosyal

oğlum bırakın bu ayakları yaaa asosyallikten kim yarar sağlamış

yazık size yazık sülük gibi ailnize masrafsınız yeme içme elektirik su internet.... ailenizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz

Nick-mesaj uyumu derler ya işte bu da böyle.
  • Maalesef asosyal olan o özel insanlardan biriyim. Bugün ölüm döşeğinde olsam, 28 yaşında biri olarak gençliğimi bilgisayar başında çürüttüğüm için, mutsuz biri olarak ölürdüm. Kilit noktada bu sanırım. pişmanlık yaşamıyacağın bir hayat sürdürmek ve İnsan yapmadığı şeylerden dolayı daha fazla pişman oluyor. Seninleyim dostum. Yazın çok güzel ve anlamlı olmuş. Bugün ilk işim body salonuna yazılıp fazla kilolarımdan kurtulmak olacak. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up takipteyiz
  • takipteyiz.
  • Profesyonel asosyalim.

• Gece okuyayım

• Yazı gercekten mükemmel olmuş tebrikler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.