Şimdi Ara

GENÇKEN İYİ GİYİM,YAŞLANINCA KÖTÜ GİYİM,SİZCE NEDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • liseli yıllarda üstümüze,saçımıza dikkat ederdik,iyi giyim iyi marka kot,gömlek,saçlar taranmış falan,ama yaş ilerledikçe mesela 25 li yaşlarda bazı kişiler saçlar kısacık,üst baş öylesine kot,öylesine giyim falan.
    yaşlanıp 45 li yaşlara gelincede sade bri kumaş pantalon,10 ytl lik çizgili gömlek..
    neden etrafa bakınca vede bizde bu yoldan gidersek,genellikle %80 lik kesim bu şekilde giyiniyor.
    etrafa bakın yaşı ilerlemişlere falan 35 yaşlarına 45 yaşlarına falan..
    ama istisnalarda var yani hala iyi giyinen bakanlar var ama sayılı kişiler çok fazla değildir,genellemeye bakınca çoğu kişi kendini bırakmış..
    bence nedenleri arasında,
    liseli yıllarda etrafta çok kız var vede bekarlar,yani etraftaki kızlara iyi görünmek için iyi giyim gerekirdi.
    ama yaş ilerledimi hemen hemen herkes evleniyor vede kızlarda olmayınca,kişi giyimini pek umursamıyor,öylesine giyiniyor.
    yaş ilerledimi o zamanda nasıl olsa evinde karısı var,dışardaki kim için iyi giyincekki.
    başka nedeni bilen varmıdır,yada tahmini olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar2442 -- 14 Ocak 2009; 23:01:15 >

• e yorum yokmu,burdasınız sizi gördüm
  • tmm
  • ben tam aksine lise yıllarında salak saçma giyinirdim yaşım 22ye geliyor şimdi daha iyi giyiniyorum daha özenli daha bakımlı daha kaliteli filan..
  • aslında bende kendimi bırakmaya başladım.
    çünkü bir iki sene önce iyi giyinmeyi severdim ama baktım etrafta kız yok herkes 18,19 oldumu evlenıyor sevdıgı var falan..
    yasım 22 oldugu ıcın bende bakıyorum kız yok bır sey yok,2 tane kotum var.bırısı grı,dıgerı mavı.
    2 tanede kazak var..
    ama 2 aydır haftada 1 veya 2 kez evden cıktıgım ıcın,sureklı grı kot vede mavı kazagımı gıyıyorum.
    bunları ıse 2 sene once almıstım.yasında mavı kot vede 5 tısort var onlar yetıyor..
    eskısı gıbı kalıte ıyısı,işlerine gırmıyorum..zaten konustugum kız bıle yok
    o yuzden kendımı bıraktım sızede sorayım dedım.
    ıyı gıyınsem ne olcak etrafta kımse yokkı
  • beklenti...
  • quote:

beklenti...

yani etrafta kimse yoksa herşeyi boşverme iş dimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben giyimime dikkat ediorum. kendi kazandığın parayla alışveriş yapmak çok zevkli
  • hayır belli bir yaştan sonra çoluk çocuğa karışıyorsun bu sefer kendine değil çocuğuna harcıyorsun burası türkiye unutmayın
  • ortaokul lise yıllarım paspal bi halde geçti. hep öyle devam edebilirdi. ama artık bi kariyer peşindeyim. temiz bakımlı olmak zorundayım. yoksa paspallık her zaman en rahatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruzgar2442

aslında bende kendimi bırakmaya başladım.
    çünkü bir iki sene önce iyi giyinmeyi severdim ama baktım etrafta kız yok herkes 18,19 oldumu evlenıyor sevdıgı var falan..
    yasım 22 oldugu ıcın bende bakıyorum kız yok bır sey yok,2 tane kotum var.bırısı grı,dıgerı mavı.
    2 tanede kazak var..
    ama 2 aydır haftada 1 veya 2 kez evden cıktıgım ıcın,sureklı grı kot vede mavı kazagımı gıyıyorum.
    bunları ıse 2 sene once almıstım.yasında mavı kot vede 5 tısort var onlar yetıyor..
    eskısı gıbı kalıte ıyısı,işlerine gırmıyorum..zaten konustugum kız bıle yok
    o yuzden kendımı bıraktım sızede sorayım dedım.
    ıyı gıyınsem ne olcak etrafta kımse yokkı

Sen ölmüşşsün kardes,yaş 22 iş bitmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: @y@zéfé

hayır belli bir yaştan sonra çoluk çocuğa karışıyorsun bu sefer kendine değil çocuğuna harcıyorsun burası türkiye unutmayın

aynen böyle düşünüyorum.

en basitinden benim annem babam önce beni ve kardeşimi düşününür aman arkadaşları arasında mahçup olmasın diye. kendi ihtiyaçlarında kısarlar çocuklarına daha fazla harcama yaparlar. zaten ununu eleyip ,eleğini asmış oluyoruz 35 ve üstü yaşlarda ne yapıyorsak çocuklarımıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.