< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Erkek giyim markaları ne pahalıymış öyle
-
-
Sadece erkek değil genel olarak giyim markaları pahalı artık. Ben kolay yolunu buldum Vakıfbank kullanıyorum. Şimdiye kadar neden kullanmamışım diyorum. Giyim ayakkabı vb sektörlerde sürekli world puan kazanıyorsunuz. Ben bu sekilde daha uyguna getiriyorum
-
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kadın, erkek giyim fiyatındaki adaletsizlik benim canımı sıkıyor. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşla bunun muhabbetini yaptık.
Birkaç ay önce bir spor galasına davet edildim. Ülkenin Cumhurbaşkanının katıldığı, ünlü sporcuların gelip konuşma yaptığı bir gala. Baktım takım elbisem biraz küçük geliyor, gittim bana en kolay gelen Zara'dan bir takım aldım. Bir gömlek ekledim üstüne, takıma uyacak ayakkabım ve kemerim vardı. X miktar para ödedim.
Sonra bu muhabbet üzerine, eğer kız arkadaşım benzer bir alışveriş yapacak olsaydı ne kadar masraf yapardı diye baktım. Marka aynı, Zara. Başladım sepete eklemeye. Güzel bir gece elbisesi ekledim. Uyumlu ayakkabıyı ekledim. Güzel bir çanta attım sepete. Hala yarı fiyatına gelemedik... İç çamaşırı ekledim, parfüm ekledim... Yok. Valizi yoktur diye bir de valiz ekledim seyahat için, üstüne makyaj çantası ekledim. Yine toplam fiyat benim üç parça alışverişimi yakalayamadı...
-
Pahalılığı geçtim, yemin ediyorum düzgün tshirt bulamıyorum. Çok kıyafet almam ama gittiğimde geziyorum, üstünde marka yazmayan, şöyle tasarımı güzel tshirt yok. Ben mi yanlış yerlere bakıyorum illa internetten mi almak lazım bilmiyorum ama genelde gezdiğim mağazalar şunlar: boyner, h&m, mavi (gir çık şeklinde,üstünde mavi yazmayan tshirt yok). Bunlar arasında en güzel tshirtleri kotonda buluyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
koton ne ya leş gibi kalitesizlik akıyorquote:
Orijinalden alıntı: Hades333
Pahalılığı geçtim, yemin ediyorum düzgün tshirt bulamıyorum. Çok kıyafet almam ama gittiğimde geziyorum, üstünde marka yazmayan, şöyle tasarımı güzel tshirt yok. Ben mi yanlış yerlere bakıyorum illa internetten mi almak lazım bilmiyorum ama genelde gezdiğim mağazalar şunlar: boyner, h&m, mavi (gir çık şeklinde,üstünde mavi yazmayan tshirt yok). Bunlar arasında en güzel tshirtleri kotonda buluyorum.
Düz tshirt alacaksan zarada var Kaftta var çok zor değil bulması gitmiş kotondan almış bu konuya yorum yapıyo utanmadan
Kalite farkı kadınlar dandik ürünleri alırsa ucuza bulur tabiquote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaKadın, erkek giyim fiyatındaki adaletsizlik benim canımı sıkıyor. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşla bunun muhabbetini yaptık.
Birkaç ay önce bir spor galasına davet edildim. Ülkenin Cumhurbaşkanının katıldığı, ünlü sporcuların gelip konuşma yaptığı bir gala. Baktım takım elbisem biraz küçük geliyor, gittim bana en kolay gelen Zara'dan bir takım aldım. Bir gömlek ekledim üstüne, takıma uyacak ayakkabım ve kemerim vardı. X miktar para ödedim.
Sonra bu muhabbet üzerine, eğer kız arkadaşım benzer bir alışveriş yapacak olsaydı ne kadar masraf yapardı diye baktım. Marka aynı, Zara. Başladım sepete eklemeye. Güzel bir gece elbisesi ekledim. Uyumlu ayakkabıyı ekledim. Güzel bir çanta attım sepete. Hala yarı fiyatına gelemedik... İç çamaşırı ekledim, parfüm ekledim... Yok. Valizi yoktur diye bir de valiz ekledim seyahat için, üstüne makyaj çantası ekledim. Yine toplam fiyat benim üç parça alışverişimi yakalayamadı...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aynı markanın, aynı etkinlikte giyilecek kıyafetlerini karşılaştırdım.
Zara erkek, Zara kadından daha kaliteli mi diyorsun? Öyleyse söyle, neleri karşılaştıralım?
-
Troll o dikkate almayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu biliyorum. Kıyafet alışverişini de annesi pazardan yapıyor, onu da biliyorum...
Ama gelsin anlatsın yine de, onun da hakkı var
-
yaw ne anlatıyon dayı dün aldığım kaban kadın fiyatıda 3300 erkek fiyatıda 3300quote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaAynı markanın, aynı etkinlikte giyilecek kıyafetlerini karşılaştırdım.
Zara erkek, Zara kadından daha kaliteli mi diyorsun? Öyleyse söyle, neleri karşılaştıralım?
Nereden kurguluyonuz siz bunları anlamıyorum ki
Hahahahha komik çocuk kişi kendinden bilir derler sen git kotondan almaya devam etquote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaOnu biliyorum. Kıyafet alışverişini de annesi pazardan yapıyor, onu da biliyorum...
Ama gelsin anlatsın yine de, onun da hakkı var
Bunlar hep TikTok izlemekten, Reels izlemekten oluyor. Tüketim toplumu, erimiş bir beyin. İki üç saat önce okuduğun mesajı hatırlayamıyorsun, saçma sapan cümleler kuruyorsun, içi boş, dışı boş...
-
Hocam şimdi bak ilk başta bir adet kazağı giyiyorsun sonra altına ters renginde bir pantalon sonra kaban en sonda 2 yüzük
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
okquote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaBunlar hep TikTok izlemekten, Reels izlemekten oluyor. Tüketim toplumu, erimiş bir beyin. İki üç saat önce okuduğun mesajı hatırlayamıyorsun, saçma sapan cümleler kuruyorsun, içi boş, dışı boş...
Aslında benim mesajım konuyu açan sütlü tatlıyaydı. Bir önceki mesajımda uluslararası bir galaya davetli olduğumu yazmama rağmen köşeye sıkıştığı için bana "çocuk" demişti. Okuduğunu anlayamamasından, 30 saniyelik kısa videolarla beynini uyuşturduğu için 1-2 saat önce cevap verdiği mesajı hatırlayamamasından bahsetmiştim.
Onun dışında, bence, 20-30 yıl öncesi ile günümüzü kıyaslamak biraz komik kaçıyor. Hazır giyim dediğiniz sektör toplamda 150 yıllık bir sektör. Bunların uluslararası satış yapması, bu kadar büyümesi de 20-30 yıllık bir olay. Yani "20-30 yıl önce bırak böyle markaları" dediğiniz zaman, gerçek anlamda böyle markaları bırakmış oluyoruz. Yoklardı çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 31 Aralık 2023; 15:45:20 > -
98de IGSden bir palto almıştım. Saf yün. Balık sırtı. Her giydiğimde ilk gören "yeni mi aldın? Çok güzelmiş. Güle güle kullan" diyor. İyi bir marka alırsan yıllarca giyiyorsun. Pantolonda kumaş devri biraz eskide kaldı. Canvas pantolonları, özellikle Dockers markayı şiddetle tavsiye ediyorum. "Business casual" deniyor bu tarza. Hem iş, hem de günlük kullanıma uygun ve çok şık. Kışın yarım balıkçı veya tam balıkçı kazaklar veya yarım fermuarlı (göğüsten boğaza kadar) yarım balıkçılar iyi olur. Bunda da U. S. Polo'yu öneririm. Üzerlerine, havaya bağlı olarak, oduncu gömlekleri ile şık kombinler yapabilirsin. Ancak takıldığım nokta "gelecekteki avradımı avlamak" ifadesi. Bütün bu giyim kuşamı "aynaya baktığında gördüğün şeyi beğenmek" adına değil de bu amaç için yapıyorsan müstakbel eşine Allah yardım etsin diyorum. Zira amacına ulaşıp evlendiğinde öz bakımını tamamen salıp, tv karşısında atletle göbeğini kaşıyarak oturup "yemek hazır değil mi laaaan?" diye bağıracak bir oluşuma evrileceğin neredeyse %99 olasılık. 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yok kanki bizim devir için göbek kaşıyıp çay hazır mı lan deme imkanı yok gacılar gözünü açtı kök söktürüyo vallaquote:
Orijinalden alıntı: muRTah
98de IGSden bir palto almıştım. Saf yün. Balık sırtı. Her giydiğimde ilk gören "yeni mi aldın? Çok güzelmiş. Güle güle kullan" diyor. İyi bir marka alırsan yıllarca giyiyorsun. Pantolonda kumaş devri biraz eskide kaldı. Canvas pantolonları, özellikle Dockers markayı şiddetle tavsiye ediyorum. "Business casual" deniyor bu tarza. Hem iş, hem de günlük kullanıma uygun ve çok şık. Kışın yarım balıkçı veya tam balıkçı kazaklar veya yarım fermuarlı (göğüsten boğaza kadar) yarım balıkçılar iyi olur. Bunda da U. S. Polo'yu öneririm. Üzerlerine, havaya bağlı olarak, oduncu gömlekleri ile şık kombinler yapabilirsin. Ancak takıldığım nokta "gelecekteki avradımı avlamak" ifadesi. Bütün bu giyim kuşamı "aynaya baktığında gördüğün şeyi beğenmek" adına değil de bu amaç için yapıyorsan müstakbel eşine Allah yardım etsin diyorum. Zira amacına ulaşıp evlendiğinde öz bakımını tamamen salıp, tv karşısında atletle göbeğini kaşıyarak oturup "yemek hazır değil mi laaaan?" diye bağıracak bir oluşuma evrileceğin neredeyse %99 olasılık. 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- sahibinden dolandirildim paramı nasıl geri alabilirim
- karakol şikayet sorgulama
- deri ceket kokusu nasıl geçer
- söğütlüçeşmeden modaya nasıl gidilir
- yaratıcı eczane isimleri
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X