|
Erkek giyim markaları ne pahalıymış öyle (2. sayfa)
-
-
Saat alicak misin hocam kombin için -
Huawei gt 3 pro var o şık gözüküyor onunla takılıyorum saat alırsam artık diesel guess vs almam daha prestiji yüksek markalar alırım onun içinde para lazım yani zengin olursam saat alırım olamazsam saat almıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mario
Saat alicak misin hocam kombin için -
Anlıyorum hocam.Bende de seiko 5 falan var.Guzel gidiyor çoğu kombine. -
Seiko iyi bir markada ben şu macroux lourix midir ne halttır onları seviyorum onlarda 60-80kquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mario
Anlıyorum hocam.Bende de seiko 5 falan var.Guzel gidiyor çoğu kombine.
Aylık şöyle 10 bin dolar kazanabilirsem çekerim bi kaç tane -
yarın daha pahalı olacak o yüzden nereden dönsen kar kardaşhianım, yıllarca para olmadığı için giysi almadım ailenin oradan buradan aldığı şeyleri giydim çok pişmanım keşke bir şekilde para bulup ortamı kursaydım, baya para gidiyor sevdiğin marka almak için, koleksiyonu yap şimdiden kafan biraz rahat olur, yolun açık olsun paşam
-
adam doğru söylüyor kadın giyim çoğunlukla çok daha ucuz. bilindik çoğu markada şık bir bluzu 200 tl ye bile almak mümkün. bedava resmen. geçen migrosta markası dahi olmayan fason bir eşofman altı (bakın sadece eşofman altı) 400 tl...... erkek giyim çok daha pahalı. erkek giyimde dandik ürünler bile ciddi pahalı. kadınlar dandik alıyor ama ucuz alıyor fakat bizde öyle bir durum yok.
-
O markayı da duymuştum.Isterseniz tissot veya orient star modellerine de bakabilirsiniz bir. -
Pahalı evet ama kamanya takip edince uyguna geliyor ben vakıfbank world kart kullanıyorum bol bol world puan hediyesi geliyor çok uyguna hallediyorum https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/giyim-ayakkabi-ve-kozmetik-alisverislerinize-400-tl-worldpuan-36728
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X