Şimdi Ara

Ucuz giyim mi Kaliteli giyim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ucuz giyim mi Kaliteli giyim mi

(En Son Oy Tarihi: 9.4.2018)
Giriş
  • gecen ay sirf defacto lcw colezion gibi giyim markalarina 500 tl para harcadim aldiklarim tshirt kot pantolon gomlek gel gelelim urunleri cok kalitesiz lcw pantolon aldim bir ay olmadan soldu rengi ,, defacto dan tshirt aldim tuylenmeye basladi rengi soldu

defacto lcw gibi markalarin 10 tl tshirt var

birde Colombia nortface gibi markalarin 30 tl tshirtleri

sizce ucuz giyim alip cok sey almak mi yoksa az sey alip kaliteli uzun sure giyinmek mi hangisini tercih ediyorsunuz

şu ürünü, alirsam şu markadan alirim dediginiz markalar var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat konusu butceye gore değişir de önemli olan beğenmek benim için, tüm gün mağazaları dolaşıp beğendiğim bisey bulamayabilirim veya magazaya girer girmez göz göz gelirim ürünle

• Waikiki dediğin marka piyasanın en kalitelilerindendir. Her şey fiyat değil unutmayın bunu

• Ucuz kaliteli giyim sezon sonu polo gomlegi 30 tlye aldim beden bulmak sikinti sadece ama ilk basinda buluraan iyi

• "birde Colombia nortface gibi markalarin 30 tl tshirtleri"

Bir sıfır eklemeyi unutmuşsum

Ayrıcs ucuz mal alacak kadar zengim değilim

• Why not both? Piyasada ucuz ve kaliteli bir sürü marka var, etiket manyaklığından kurtulun yeter

• mutlik48 M kullanıcısına yanıt
    hangileri?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FiLA marka ayakkabılar iyi mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Ucuz ayakkabı tavsiyesi..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sucuklu Aşure kullanıcısına yanıt
    Valla hocam şimdi ne isim söylesem yalan o konuda pek bilgim yok ama, halk pazarından aldığım şort eşofmanlar vs. türevleri yıllarca giyiliyor, alt olarak pantolon dışında hiç marka aramam, kumaşa bakarım sadece; T-shirt olarak mavi ve decathlon şaşmam genelde, 15 lira verdiğim T-shirt 1-2 yıl giyiliyor modelleri de gayet iyi

• Konu başlığına göre cevap verirsem kaliteli giyimi tercih ediyorum. Neden mi?

O saçma sapan güzel görünen ürünlerde akrilik, polyesterimsi kanserojen, sıcak tutma konusunda işe yaramayan kumaşı neden tercih edelim?

Hem şu düşünceden vazgeçin;
    Ucuza 10 tane t-shirt alırım, pahalıya 1 tane t-shirt alırım 10 sene giyerim mantığı sadece gerçekten geleceğini düşünmeden hareket edenlerde vardır. Ben pahalıya 10 tane t-shirt alırım beni etkilemez ama senin ekonomik durumun 1 tane pahalı t-shirt almayı 10 tane ucuz t-shirt'e tercih ediyorsa bir takım sorunlar vardır derim. Herkes anasının karnından tomarla parayla doğmadı sonuçta, illa pahalıya bir şey alacağım mantığı bana göre saçmalıktan ibaret.
  • 10tlye aldığım gömleği 2 yıldır giyiyorum hiç rengi atmadı spor modelli hemde
    40tlye aldığım altınyıldız pantolunun iç astarı sökülmüş giyerken parmaklarıma takılıyor hergün bir iki ip kopartiıyorum

yani çok para verince rahatlıyorsunuz ben cep telefonu tamirciliği yaptım 19Tlye iphone bataryası alışımız vardı 35tl dediğimizde müşteri yaptırmıyor başkasına gidiyordu sonra 50tl demeye başladık kalitelimi diyor evet diyoruz yaptırıyor

bunlar piskolojik olaylardır deveye diken misali
  • Tommy Hilfeger'dan Guess'ten aldığım tişörtler üstüme çok güzel oturuyor. Ucuz marka alsan ya orası burası tuhaf durur ya da üzerinde abuk subuk desenler olur.

• Kaliteli ama ucuz. Kısaca F/P
  • lcw mi

• Donumu bile maviden alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

Donumu bile maviden alıyorum.

Dün bende 4 al 3 öde kampanyası var diye aldım 16 tane don.Umarım kıçımıza uyar da pişman olmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitalyVita

quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

Donumu bile maviden alıyorum.

Dün bende 4 al 3 öde kampanyası var diye aldım 16 tane don.Umarım kıçımıza uyar da pişman olmayız.

Uyar hocam uyar

• markafoni trendyol gibi yerlerde 20-30 tl ye kaliteli markalarin gomlek tshirtleri oluyor..ordan ucuza alabilirsin

• Tshirt, gömlek, pantalon, şort ve ayakkabıyı kaliteli alırım. Külot ve çoraplarımın çoğu pazardan ama spor için aldığım çorap var birkaç tane.

• şimdi duygusallaşmaya gerek yok. yok bana yakışsında ister marka ister pazar malı olsun alırım falanda yok güzel kardeşim.
    firmalar son 20 içerisinde kâr marjını yükseltmek amacıyla kalitesiz seri üretime başladı. üstüne üstlük mavi,levis gibi marka bilinen firmalar seri üretim stratejisine girerken fiyat düşürmek bir yana kalsın ürün fiyatlarını neredeyse 4-5 katına çıkardılar. amaç ne? amaç "fazla para verdim, kaliteli ve marka giyiniyorum algısı yaratmak." ki özellikle mavi ünlü mankenleri reklamlarda oynatarak bu misyonunu gayet düzgün bir şekilde devam ettirmektedirler. mavi=lcw diyorum. çünkü aradaki tek fark fiyat. ikiside kalitesiz üretim. takım elbisedende örnekler verebilirim. asıl orjinal takım elbiseler çok pahalıdır. ama bizim insanımız 350 liraya aldığı takım elbiseyi öve öve bitiremiyor. e kardeşim plastik o. yapay o. neyse, konumuza dönecek olursak, marka giyinmek bu ülkede çok para gerektirir efenim. evet çok fazla para hemde. bir pantolona asgari ücretin yarısı gider yani öyle diyeyim. onun için olabildiğince ucuz giyinmeye ve giydiklerinizede özen göstermeye gayret edin.

• Maddi durum pek yok asgari ücret pahalılardan 1 tane alacağıma diğerinden 2 3 4 tane alıyorum en azından farklılık oluyor hep aynı şeyi giyemem sonuçta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.