Şimdi Ara

Ucuz giyim mi Kaliteli giyim mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Ucuz giyim mi Kaliteli giyim mi

(En Son Oy Tarihi: 9.4.2018)
Giriş
  • Levıs 2 li kutularda satılan sıyah tshirtlerınden aldım daha cıkartırken yaka kısımındakı dıkıslrden yırtıldı ? Sastım kaldım ıncelemeye goturmedım sımdılık terzıden hallettım
    Bakalım ne olck ?
    Hayır asıl merak ettıgım bu levıs sıyahların rengı ne zaman atacagı ıken bu yırtılma garıbıme gıttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence beğendiğin ve kendine yakışan kıyafettir. Ucuz pahalı fark etmez hepsi yakışır. Ben adidastan da ayakkabı aldım ama giyim olarak lcw ve defacto benim rahat ettiğim kıyafetler satıyo. onun dışında tesadüf gelirse başka değişken yerlerden de alıyorum. Yani önemli olan sana yakışan ve senin rahatlığın

• quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

Donumu bile maviden alıyorum.

Ben almıstım mavıden boxer 6 tane 3 al 2 ode ıle
    Ama pişman oldum 2 tanesı delık deişk oldu kuması cok ınce ya da kalıtelı degıl 1 tanesının bel tarafı bollastı
    boxer ıcın the don aldım yıllarca hiç degılstırmedım ama artık sıkıldım
    Iyıce eskısın ıc camasırı ıcın marks and spencer deneyecegım bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: globin_z

Bence beğendiğin ve kendine yakışan kıyafettir. Ucuz pahalı fark etmez hepsi yakışır. Ben adidastan da ayakkabı aldım ama giyim olarak lcw ve defacto benim rahat ettiğim kıyafetler satıyo. onun dışında tesadüf gelirse başka değişken yerlerden de alıyorum. Yani önemli olan sana yakışan ve senin rahatlığın

mesela ben xs tercih ediyorum cogu yerde bulamiyirum defacto da ozelikle bol bol cesit cesit bedenler var ama urunleri kalitesiz oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı uygun ama sık alabilirsin ben de tişörtlerimin hepsini lcw dan alıyorum kendime gmre bi kaç tişört buldum defactoda, lcw nın kalıpları kumaşı desenleri hoşuma gidiyo, çok pahalı olunca 10 sene kullanıcaksın diye bi şey de yok zaten
    Bu arada xs tişört bedenin mi ? :o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemoglobinz -- 27 Eylül 2015; 20:49:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Waikiki dediğin marka piyasanın en kalitelilerindendir. Her şey fiyat değil unutmayın bunu

Eskiden kaliteliydi hocam şimdi çinde üretiliyor sanırım kalite yerlerde

• LCW Acayip bozmuş ilk yıkamadan tişörtlerde beyaz şeritler çıkmaya başadı el insaf yahu iki kere giyseydik bali
  • Şıklar yetersiz olmuş
    Pahalı da olsa çok alınabilir
    Ucuz ve kaliteli de alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

şimdi duygusallaşmaya gerek yok. yok bana yakışsında ister marka ister pazar malı olsun alırım falanda yok güzel kardeşim.
    firmalar son 20 içerisinde kâr marjını yükseltmek amacıyla kalitesiz seri üretime başladı. üstüne üstlük mavi,levis gibi marka bilinen firmalar seri üretim stratejisine girerken fiyat düşürmek bir yana kalsın ürün fiyatlarını neredeyse 4-5 katına çıkardılar. amaç ne? amaç "fazla para verdim, kaliteli ve marka giyiniyorum algısı yaratmak." ki özellikle mavi ünlü mankenleri reklamlarda oynatarak bu misyonunu gayet düzgün bir şekilde devam ettirmektedirler. mavi=lcw diyorum. çünkü aradaki tek fark fiyat. ikiside kalitesiz üretim. takım elbisedende örnekler verebilirim. asıl orjinal takım elbiseler çok pahalıdır. ama bizim insanımız 350 liraya aldığı takım elbiseyi öve öve bitiremiyor. e kardeşim plastik o. yapay o. neyse, konumuza dönecek olursak, marka giyinmek bu ülkede çok para gerektirir efenim. evet çok fazla para hemde. bir pantolona asgari ücretin yarısı gider yani öyle diyeyim. onun için olabildiğince ucuz giyinmeye ve giydiklerinizede özen göstermeye gayret edin.

Hocam hangi markaları önerirsiniz peki?
    Takım elbise konusunda da ds damat, süvari, karava, pierre cardin., sarar, fabrika, hatemoğlu, jordies nasıl?

• Bu kıyafetten kıyafete fark eder, mesela bir harley davidson bot ile kinetix in botu bir tutulamaz. Fakat tisort ucuz olsada alinabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.