Şimdi Ara

Ucuz ayakkabı tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
18.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yıllarca adidas,nike giydim son 2 senedir 4 adet vans aldım.

Ama artık yeter sonu yok kendini millete beğendirme veya kendini gösterme çabasından başka bir şey değil.

Gerçi biraz insanın kendisinin beğenip alması onunla kendini mutlu hissetmesi de önemli ama ben artık almak istemiyorum.

Şöyle çok apaçi işi olmaması önemli benim için ucuz bir şeyler arıyorum. Var mı bilen? Markasız bile olsa kafidir güzel olsun yeter.

• Floda kinetix modelleri var 54 lira falandı.Kendime düşünüyorum. Sanada tavsiye ederim.
  • markafonide polonun ayakkabıları vardı...

ondan aldım 40'a...
  • ne alakası var güzel kardeşim kendini beğendirmeyle.. sana yakışıyorsa giyeceksin ayağına iyi bakıyorsa giyeceksin..
  • Pazara git al
  • quote:

Orijinalden alıntı: O403

ne alakası var güzel kardeşim kendini beğendirmeyle.. sana yakışıyorsa giyeceksin ayağına iyi bakıyorsa giyeceksin..

bu kadar para vermek mantıklı mı sence peki? onları üretenlerin ne kadar çalıştığı sömürüldükleri ortadayken ben o ayakkabıları giyemem.

Ben kendim sevdiğim beğendiğim ayakkabıyı giymeyi severim.Hava atmak için uğraşmadım hiç.Ama her yerimiz marka oldu.

Montaigne ne demiş; Lüks kılıçtan beter eziyor bizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz araba önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

quote:

Orijinalden alıntı: O403

ne alakası var güzel kardeşim kendini beğendirmeyle.. sana yakışıyorsa giyeceksin ayağına iyi bakıyorsa giyeceksin..

bu kadar para vermek mantıklı mı sence peki? onları üretenlerin ne kadar çalıştığı sömürüldükleri ortadayken ben o ayakkabıları giyemem.

Ben kendim sevdiğim beğendiğim ayakkabıyı giymeyi severim.Hava atmak için uğraşmadım hiç.Ama her yerimiz marka oldu.

Montaigne ne demiş; Lüks kılıçtan beter eziyor bizi.

ayak sağlığım benim için önemlidir saçmasapan ayakkabılar giyipte ayak sağlığımdan olamam.. marka düşkünlüğüm yoktur.. ancak.. ayakkabı dediğim zaman durur biraz düşünürüm..

• Valla kuzenim Edirne'de pazarından 5-10 liraya bez ayakkabı ve bir çok ayakkabı alıp giyiyor ayağına bir şey olsa yıllardır o ayakkabıları giymezdi herhalde.

adidas nike mı vardı yıllar önce insanlar lastik ayakkabı giyiyordu.Bence bu bahaneden öte bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

markafonide polonun ayakkabıları vardı...

ondan aldım 40'a...

49,90 a güzel bir model beğendim eğer piyasa fiyatı 149,90 ise kaçırılmayacak fırsat birde garantisi varsa tadından yenmez haa bide arkadaş davet edince 10 tl indirim alsak
  • Poloya baktım ben adam gibi bir şey bulamadım apaçi ayakkabısı gibi hepsi
  • ayakkabının markası önemli değildir..ancak ayakkabının kalitesi önemlidir arkadaşlar..kaliteli tabanları tercih edin ne marka olursa olsun! 20lerde 30larda anlamazsınız ancak yaş bi 45 50 ye geldiğinde diz kapaklarında, bilekte falan sorun yaşayan bir çok insan var..damar hastalıklarıda cabası..
  • Hocam spor ayakkabı bakıyorsan çok marka var.30-40 arasında hepsi.http://www.owundys.com.tr/
    birde fiyat olarak Hangar mağazalarında 10-20 liraya bile ayakkabı bulabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !! Sercinho7 !!

ayakkabının markası önemli değildir..ancak ayakkabının kalitesi önemlidir arkadaşlar..kaliteli tabanları tercih edin ne marka olursa olsun! 20lerde 30larda anlamazsınız ancak yaş bi 45 50 ye geldiğinde diz kapaklarında, bilekte falan sorun yaşayan bir çok insan var..damar hastalıklarıda cabası..

Peki nasıl anlayacağız kaliteli tabanları hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapsaNumlz

Hocam spor ayakkabı bakıyorsan çok marka var.30-40 arasında hepsi.http://www.owundys.com.tr/
    birde fiyat olarak Hangar mağazalarında 10-20 liraya bile ayakkabı bulabiliyorsun.

verdiğin linkte ayakkabı yok kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

quote:

Orijinalden alıntı: !! Sercinho7 !!

ayakkabının markası önemli değildir..ancak ayakkabının kalitesi önemlidir arkadaşlar..kaliteli tabanları tercih edin ne marka olursa olsun! 20lerde 30larda anlamazsınız ancak yaş bi 45 50 ye geldiğinde diz kapaklarında, bilekte falan sorun yaşayan bir çok insan var..damar hastalıklarıda cabası..

Peki nasıl anlayacağız kaliteli tabanları hocam ?

Her amaca uygun farklı türler var..Mesela ben herzaman spor giyinirim ve gün içinde bol yürüdüğüm için tabanı yürüyüşe uygun tabanlar seçerim..yürüş için uygun tabanı kabaca şöyle tarif edebilirim(koşu içinde geçerli) ; topuktan yüksek, parmaklara doğru alçalarak gelen türlerdir.. Rahattır ve yormaz (ağırlığda önemli etkendir)

mesela ;

bu tip ayakkabılar günlük ve spor amaçlı rahattır(resimleri rastgele aratarak google'dan seçtim marka vs göz önüne almadım ilk çıkanlar)

daha şık, casual bişey ararsanda ayağına giydiğinde biraz yürü..tabanı çok ince ayakkabılar ve düz ayakkabılar bir süreden sonra ayağı yorar..hafifte olsa yüksek taban ve çok yumuşak olmayan bir taban seçin..sert değil..çok yumuşak olmayan dememdeki kasıt o tabanın zaten biraz esneme payı olmasıdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

quote:

Orijinalden alıntı: CapsaNumlz

Hocam spor ayakkabı bakıyorsan çok marka var.30-40 arasında hepsi.http://www.owundys.com.tr/

verdiğin linkte ayakkabı yok kardeş

o markası.ayakakbıları buradan inceleyebilirsin

http://www.owundys.com.tr/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=30&func=detail&id=299

• bir ayakkabı diye işi siyasete bağlayacaksın neredeyse. Sistem karşıtı oldun coolsun. Hadi şimdi sokaklarda devrim diye bağır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dying Fetus

bir ayakkabı diye işi siyasete bağlayacaksın neredeyse. Sistem karşıtı oldun coolsun. Hadi şimdi sokaklarda devrim diye bağır.

bağlayan sensin ben ayakkabı tavsiyesi istedim sen ise gereksiz yere böyle bir yorum yaptın.

bu mesajı okuduktan sonra sağ üstteki çarpıdan çıkabilirsin güle güle
  • mesajındaki anlam ne peki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.