Hobileriniz veya vakit geçirdiğiniz, burn-out olmamak için yaptığınız şeyler neler? Özellikle, yaralıpanda, nypx (nickini ezberleyemedim bi türlü), tkr, nicoloangelo gibi başarılı hocalarımın yorumlarını bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D760B5067 -- 5 Ekim 2024; 14:6:2 > |
Üniversiteliler, dersler dışında ne yapıyorsunuz?
-
-
DH' ye bakıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spor-Dizi, film-Yabancı dil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DH'ye bakıyorum ve inanılmaz bir "ZAMAN İSRAFI." Kendime üzülüyorum.
Reddit'i de beğenmiyorum, alternatif çok az/yok...
Masa tenisi. PROUD EQUIPMENT JUNKIE
Topluluk. Akşam haftalık toplantı/eğitimleri oluyor. İyi.
Overwatch 2. Oynamayın, oynattırmayın.
-
hiçbir şey yapamıyorum, zaman kalmıyor, derslere de tam randıman başlayamadık zaten. çöküş veya yükseliş dönemlerinden biri olacak.
-
ne ara ünili olduk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
biz 4. haftaya giriyoruz, bana da pek zaman kalmamaya başladı. burn-out olacakmışım gibi geliyor.
-
boynum tutuldu yatiyom
nypx dasdafadaa :D Gym'e gidiyorum genelde, haftada 4 gün filan. Onun dışında 10 sene prof basketbol oynadım, hobi olarak haftada 2 gün filan hala baskete çıkıyorum. Geri kalan zamanlarda dizi/film, arkadaşlarla takılma vs.
-
Hocam ben ow2 seviyorum
-
Kitap okumak, bizim kulübün etkinliklere gidiyorum, agalarla takılmaca, mayın tarlası oynuyorum (evet var böyle bir hastalık).
Zamanın önemli bir kısmı yolda, ders çalışmakla ve tutorluk yaptığım dersin dokümanlarına bakmakla geçiyor bu dönem.
Data science kulubü müydü hocam? Napıyonuz orada gelem mi ben de? Ai kulubünden farkınız ne bir de
os1
-
Şu aralar workshoplarda temel düzey eğitimler veriyoruz. İsterseniz gelin bir bakın, beğenirseniz devam edersiniz.
Ai kulübünden farkımız biz makine öğrenmesi mevzularına pek girmiyoruz
lol oynuyom
-
10 hafta daha sabret, sonra finallere girip 3 hafta tatil yapar yine 1. haftadan başlayıp 14 hafta daha dişini sıkıp finallere girip ...
-
tatil de sarmıyo ki ya, aksiyonlu bi hayat lazım bana. tüm gün pc başında otur kod yaz, problem çöz falan gelemiyorum bu işlere.
-
niye ctis yazdın olum o zman :D
-
Bu arkadaşı anca acilde CPR yaparken aşiret de hastaneyi basmışken hem hastayı hem de kendi gtünü kurtarmaya çalışmak paklar. John Wick'te böyle aksiyon yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk 5-6 bindeki bölümleri okuyarak aksiyonlu meslek yapılmaz ki.
Benzer içerikler
- matematik mühendisliği maaş
- pkob nedir
- birim hacimdeki molekül sayısı nedir
- tyt türkçe nasıl fullenir
- yks sonuç belgesi hazırlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X