Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE SINIF İÇİNDE SIKINTI (KONU CİDDİ) (ÜNİVERSİTELİLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 25 yaşındayım, 19 yaşında biri sürekli sataşıyor. Çok kötü canımı sıkıyor. Dövsem pert ederim. Ne yapmamı öneriyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 24 Kasım 2011; 19:42:30 >

• Korkuyon mu len?
  • çocukla çocuk olma bırak yoluna
  • Pert et o zaman en fazla 1 dönem uzaklaştırma alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 dönem dediğin de nedir ki, uzaklaştırma aldın diye bi' daha döversin hem.
  • yakışmaz ;)

dövmek bişey değil dövülür illaki fakat ondan sonra senden kaç yaş küçük birini dövdüğünü duyanlar demicekler mi şuna bak kendine göre birini bulamamış mı...
  • Çıkart masaya vur , patronun kim olduğunu anlasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dışarda al ifadesini o zaman bişi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Pert et o zaman en fazla 1 dönem uzaklaştırma alırsın.

Tekrardan öss'ye girmeyi düşünüyorum zaten. Bölümümü değiştirdiğimde yinede sicilime işler mi? Şunun ağzını yüzünü kırmam lazım uyku girmez oldu. Acayip içim kaynıyor hatta kıpır kıpırım sevinçten falloş etmezsem ne olayım aynaya bakamayacak bir daha öyle herkesle uğraşılmayacağını anlaması lazım.
  • lisemi burası medeni olun okumuş adamlarsınız abicim
  • Tırsmana gerek yok güzellikle dışarı çağır " gelsene hele bi aslanım konuşacaz 2 dk " ve ardından gerisi sana kalmış.
  • sınıfın ortasında dövmeyi düşünmüyorsun herhalde. Derste laf flan atarsa cevabını ver, ders bitimindede gel bi dk konuşcaz de
  • Tenhaya çek, çalıların arasında işini bitir.
    Başka bir deyişe, "Azını burnunu gır!".
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

sınıfın ortasında dövmeyi düşünmüyorsun herhalde. Derste laf flan atarsa cevabını ver, ders bitimindede gel bi dk konuşcaz de

Bana sınıfın içinde sataşıyor sürekli. Tabiki sınıfın içinde dövmeyi düşünüyorum. Yoksa ne anlamı kalır yediği dayağın.
  • peki ne diyerek sataşıyor?
  • einstein mode on:

tanıdıklarını bir geziye vs çağır çoçuğuda çağır yani üni dışında ağzını burnunu kır arkadaşlarında görmüş olur

einsitein mode off
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

sınıfın ortasında dövmeyi düşünmüyorsun herhalde. Derste laf flan atarsa cevabını ver, ders bitimindede gel bi dk konuşcaz de

Bana sınıfın içinde sataşıyor sürekli. Tabiki sınıfın içinde dövmeyi düşünüyorum. Yoksa ne anlamı kalır yediği dayağın.

Cezanı alırsın oturursun aşağıya. Üniversite okuyan insanların bulacağı çözümler değil bunlar. Konuşmayı, tartışmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

öbür türlüde yarım döneme yazık olucak
  • beyler öss'ye tekrar gireceğim aynı okulun başka bölümüne gireceğim o zaman ceza meza yada sicil olayı etkilemez dmi?
  • Sen kimi dövüyon læ
    Not: Yıl 2011 hala bunu ciddiye alan ver te allam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alien Walker -- 24 Kasım 2011; 20:15:25 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.