Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE SINIF İÇİNDE SIKINTI (KONU CİDDİ) (ÜNİVERSİTELİLER) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derste sataştığında sesli bir şekilde ufaklık burası üniversite o şaklabanlıkları git lisede yap vb. güzel bir laf sokuştur. Çokta üstüne gelirse dışarda iyi bi döv. Ama böyle okula gelemeyecek şekilde olsun. Okulda da dersin x kişi nerde falan herkeste öğrenir
  • quote:

Lafla sataşıyor.

Beni gözüne kestirse ne olur. Eski boksörüm bilirim dövüşmeyi hemde çok iyi. Bir vuruşluk canı var inceden çelimsiz birşey her tarafı güç olsa yazamaz o bana kavgada yani durum bu arkadaşlar.

O zaman yapacak tek şey kalıyor.
    İçinde tutma kinini, vur dışarı.
    Sonuç ne olursa olsun. kavganın ardından rahatlarsın.
  • sana nasıl diklenir ya,biraz pasif kisiliksin herhalde yoksa yasına gore bile saygı duyması lazım cocugun
  • senin lafını keser birşey derse falan sınıf ortasında nediyosun lan sen? diye bi azarla ses ederse çagır dışarı gelsin yada sınıfta lafını keser komiklik yapmaya çalışırsa lafı çak senin gibilerini sirkde çalıştırıyolar falan. Ben olsam kesin dalardım velede
  • çok dövmek istiyorsan okulun dışında halledersinde, ben sana inanmıyorum, ünide sataşmak falan yoktur lisede kaldı o. ne yani vurup kaçıyormu eleman. çok olsa laf dalaşı, laf sokma falan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

sana nasıl diklenir ya,biraz pasif kisiliksin herhalde yoksa yasına gore bile saygı duyması lazım cocugun

biz hep saygılıyız birbirimize zaten benden büyüklerde var onlara ben saygı duyuyorum benden küçükler bana saygı duyuyor ki zaten sınıfta biraz uçarıyım aslında bu benim yapım hemen herkes çok seviyor beni yaşlı amcalar var sınıfta onlarla yaşlı çocukla çocuk lan biriyim kafa dengiyim yakışıklıyımda konuşmasını da biliyorum karizmamda var. biraz çekemiyor sorun bu birazda geri zekalı onun yerinde olsam ben benle uğraşmazdım. ma ne yapacğım bilmiyorum. ne tip adamlar var zorla adamın başını belaya sokarlar.
  • Pert etmek isteyen adam herturlu pert eder , bence cocuga geri vites yaptin ve ezik bi tipsin.Yoksa 19 yasindaki cocuk normalde 25 yasindaki adama abi der , ister istemez bi saygi duyar
  • Ne yapiyor sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Pert etmek isteyen adam herturlu pert eder , bence cocuga geri vites yaptin ve ezik bi tipsin.Yoksa 19 yasindaki cocuk normalde 25 yasindaki adama abi der , ister istemez bi saygi duyar

Arkadaşım geri vites demenden kasıt ne anlamadım? Ben karı gibi laf dalaşı yapmayı sevmem. Sabrederim sabrederim sonrada döverim. Aslında çok sabırlı biriyim benim yerimde başkası olsa çoktan dövmüştü. Yapısal birşey bu eziklikle alakası yok.
  • pert edicek olsan buraya yazmazdın
    Konu Kilit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

pert edicek olsan buraya yazmazdın
    Konu Kilit...

Birde kalın kafalılar var.
  • 17 yaşımdayım böyle bir olay olsa kesinlikle kavga etmem sen 25 yaşındasın ve onu dövmemek için Donanım haber konu dışına danışıyorsun?Bari özel'e açsaydın abicim konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstich

17 yaşımdayım böyle bir olay olsa kesinlikle kavga etmem sen 25 yaşındasın ve onu dövmemek için Donanım haber konu dışına danışıyorsun?Bari özel'e açsaydın abicim konuyu

Burası akıcı ya kardeşim ondan buraya açtım konuyu.
  • telefonu falan varsa söyle bize bizde ona laf dalaşı yapalım biraz?
  • Abi bak sana şöyle bir tavsiyem olabilir , ben üniversitenin kavgayla dövüşle bazı şeylerin çözülmemesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum açıkcası . Git yanına gel kardeşim seninle bir şey konuşucam de böyle böyle anlat 'insan' gibi . Eğer baktın yavşaklığa devam ediyo , inceden tehdit et gözünü korkut , baktın yine uslanmıyo o zaman başka çaren kalmıyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbatu

Abi bak sana şöyle bir tavsiyem olabilir , ben üniversitenin kavgayla dövüşle bazı şeylerin çözülmemesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum açıkcası . Git yanına gel kardeşim seninle bir şey konuşucam de böyle böyle anlat 'insan' gibi . Eğer baktın yavşaklığa devam ediyo , inceden tehdit et gözünü korkut , baktın yine uslanmıyo o zaman başka çaren kalmıyo :)

Sanırım bu şekilde yapacağım bende düşününce buraya varıyorum. Ama laftan anlamayacağını şansını sonuna kadar zorlayıp dayak yiyeceğini biliyorum. Ama yinede denemedim konuşmayı demem kendime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

17 yaşımdayım böyle bir olay olsa kesinlikle kavga etmem sen 25 yaşındasın ve onu dövmemek için Donanım haber konu dışına danışıyorsun?Bari özel'e açsaydın abicim konuyu

bence gidip güzel bir dil ile konuşursan etkili olacaktır.Nede olsa ikinizde belirli bir yaşa gelmiş bireylersiniz konuşup halledemeyeceğiniz bir mesela yoktur sanırsam

• Haklıysan gerçekten bu adam canını sıkıyorsa açıkcası i*** nelik yapıyorsa ( dayak yemesi gerekiyorsa akıllnması için ) azını burununu sınıfın ortasında kır...
    sadece sunu söylicem o adamı dövmezsen onun sana ypatığı i*** likler 2 yıl sonra aklına gelince keşke patlatsaydım suratına bi tane dersin kimseye iyilik yaramaz ibret olsun p**e
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

bence gidip güzel bir dil ile konuşursan etkili olacaktır.Nede olsa ikinizde belirli bir yaşa gelmiş bireylersiniz konuşup halledemeyeceğiniz bir mesela yoktur sanırsam

Konuşmayı bilmiyor ki.

• bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle, eğer gene devam ediyosa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.