Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE SINIF İÇİNDE SIKINTI (KONU CİDDİ) (ÜNİVERSİTELİLER) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okul sinirlari disinda isini bitiro kadar bunaldiysan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

dışarda al ifadesini o zaman bişi olmaz.

+1

dışarda hallet dostum, mümkünse kimsenin görmeyeceği bir yerde, şahit bırakma
  • Liseliler yazmasın demişsinde senin durmun tam bir liseli kafasına uyuşan bi durum
  • pert edeceğinden emin olsan bu başlık olmazdı
  • şimdi ne dememiiz bekliyorsun onu anlamadım konuyu açtığına göre sen ona bir şey yapamazsın gibi geliyor.yaş problem değil ''NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKTİR,TEKTİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

pert edeceğinden emin olsan bu başlık olmazdı

Orjinalinden alıntı: HÜSAMCIK

şimdi ne dememiiz bekliyorsun onu anlamadım konuyu açtığına göre sen ona bir şey yapamazsın gibi geliyor.yaş problem değil ''NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKTİR,TEKTİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR''

nasıl bir beyniniz var olm sizin. Ben neredeyim siz neredesiniz
  • 25 yasindasin.
  • "Daha iyi bir dünyada" Bu filmi izlemelisin mutlaka. Ardından asıl gücün ne oldugunu aranızda tartışın
  • Bizim sınıftada var bi kaç tane , az kaldı bende patlıcam , ama dalarsam dışarda falan değil 86 kişinin gözü önünde dalarım , uzaklaştırmaysa uzaklaştırma ..
  • liseliler yamasın diyonda bilader çocuklar çocuk oluyon liselilerden farkın ne senin.bence sende liseli gibi olmuşsun
    not:yazan ÜNİLİ
  • üniversite böyle işte her telden insan var herkes birbirinin derdine düşmüş sallama fazla sende laf at geç ama ağır olsun
  • Git ve ona sınıfın gerçek şampiyonunu göster!Win Rocky Win
  • Şu Yorumlara bak ya ağzını burnunu kır bilmem ne diyenler bile var sevgi dostluktan şaşmayın herşeyin yolu yordamı var kavgayla biryere varamassınız.
  • Sana başımdan geçen çok benzer bir olay anlatayım. Ben 19 yaşımdayım şu an, ünideyim. Lise sonda okul değiştirdim, kimseyi tanımıyorum yeni sınıfımda. Arkadaşlıklar kurmaya başlamışken, X diye bir eleman çıktı; sürekli sataşıyor bana. Ama vurarak falan değil, lafla eğleniyor işte, seninki gibi. Ben ilk başta dalgaya vurdum, sineye çektim; sonra benim öyle yaptığımı farkedince bu iyice takılmaya başladı, ama öyle böyle değil, adamın takıntısı oldum resmen; babamla falan ilgili şakalar yapıyor. Bazı hocalarımız derste belli bi düzeyin altındaki gürültüyü otomatik olarak duymadıkları için sınıf şamata oluyordu. Çok net hatırlıyorum, böyle bir matematik dersinde hoca test çözün dedi bize; ben test çözerken X gene benim önümdeki sıraya geldi takılıyor bana. İçimden ben bunu halletmeliyim artık dedim, sonra dedim ki buna: teneffüste konuşacağız. Ciddiye almadı tabi, biraz azaltarak da olsa takılmaya devam etti. Öyle yaptıkça ben sabrettim, teneffüste hallolacak bu mesele diye. Zil çaldı, hocanın sınıftan çıkmasını bekledim, kalemimi normal bi şekilde bıraktım ve kalkıp önüne gittim, ama o anda sinirlerimi çok zor kontrol ediyorum tabi.. Yakasından tuttum, "Oğlum senin benimle derdin ne lan, ne istiyosun LAN, NEDİR PROBLEMİN!" diye bağırdım, bu ilk başta hala o eğlenen halini devam ettirdi ama ben yakasını bırakmayınca "Bırak lan" falan dedi, birbirimize de vurmadık. Ben o sinirli halimle çıktım sınıftan elimi yüzümü yıkamaya. Ama tahmin et ne oldu; o günden birkaç gün sonra kanka olduk, öylesine de söylemiyorum, hala da takılırız, dönüp eskiye gülüyoruz o günlere Ve bir daha hiç yapmadı öyle bi şaka falan, aslında iyi bi çocuk olduğu da belli oldu Umarım bir fikir vermişimdir; sen de böyle halledebilirsin, kaldı ki ben bunu yaptığımda daha küçüktüm yani... Bir iki laf soksan, konuşsan akıllanır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihalt55 -- 1 Aralık 2011; 12:18:05 >

• nası bi bölümdesin kardeşim sen çocuklar, amcalar , abiler . bu arada sözün karşılığı fiziksel şiddet olmamalı. sende ona sataş çocuk muamelesi yap. sen ilgi gösterdikçe o da kendine pay çıkarıyor. ama illa fiziksel saldırı yapacaksan önce onun saldırmasını bekle. sonra kendini savunmuş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihalt55

Sana başımdan geçen çok benzer bir olay anlatayım. Ben 19 yaşımdayım şu an, ünideyim. Lise sonda okul değiştirdim, kimseyi tanımıyorum yeni sınıfımda. Arkadaşlıklar kurmaya başlamışken, X diye bir eleman çıktı; sürekli sataşıyor bana. Ama vurarak falan değil, lafla eğleniyor işte, seninki gibi. Ben ilk başta dalgaya vurdum, sineye çektim; sonra benim öyle yaptığımı farkedince bu iyice takılmaya başladı, ama öyle böyle değil, adamın takıntısı oldum resmen; babamla falan ilgili şakalar yapıyor. Bazı hocalarımız derste belli bi düzeyin altındaki gürültüyü otomatik olarak duymadıkları için sınıf şamata oluyordu. Çok net hatırlıyorum, böyle bir matematik dersinde hoca test çözün dedi bize; ben test çözerken X gene benim önümdeki sıraya geldi takılıyor bana. İçimden ben bunu halletmeliyim artık dedim, sonra dedim ki buna: teneffüste konuşacağız. Ciddiye almadı tabi, biraz azaltarak da olsa takılmaya devam etti. Öyle yaptıkça ben sabrettim, teneffüste hallolacak bu mesele diye. Zil çaldı, hocanın sınıftan çıkmasını bekledim, kalemimi normal bi şekilde bıraktım ve kalkıp önüne gittim, ama o anda sinirlerimi çok zor kontrol ediyorum tabi.. Yakasından tuttum, "Oğlum senin benimle derdin ne lan, ne istiyosun LAN, NEDİR PROBLEMİN!" diye bağırdım, bu ilk başta hala o eğlenen halini devam ettirdi ama ben yakasını bırakmayınca "Bırak lan" falan dedi, birbirimize de vurmadık. Ben o sinirli halimle çıktım sınıftan elimi yüzümü yıkamaya. Ama tahmin et ne oldu; o günden birkaç gün sonra kanka olduk, öylesine de söylemiyorum, hala da takılırız, dönüp eskiye gülüyoruz o günlere Ve bir daha hiç yapmadı öyle bi şaka falan, aslında iyi bi çocuk olduğu da belli oldu Umarım bir fikir vermişimdir; sen de böyle halledebilirsin, kaldı ki ben bunu yaptığımda daha küçüktüm yani... Bir iki laf soksan, konuşsan akıllanır bence

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

nası bi bölümdesin kardeşim sen çocuklar, amcalar , abiler . bu arada sözün karşılığı fiziksel şiddet olmamalı. sende ona sataş çocuk muamelesi yap. sen ilgi gösterdikçe o da kendine pay çıkarıyor. ama illa fiziksel saldırı yapacaksan önce onun saldırmasını bekle. sonra kendini savunmuş olursun.

fatihalt55 yorumun için teşekkürler birader. Güzel bir çözüm gibi görünüyor.

ps3xbox360 Keşke saldırsa o zaman zaten sorun çözülür kendimi savundum ayağına bitiririm olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 1 Aralık 2011; 14:13:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

Liseliler mesaj yazmasın.

Ben 25 yaşındayım, 19 yaşında biri sürekli sataşıyor. Çok kötü canımı sıkıyor. Dövsem pert ederim. Ne yapmamı öneriyorsunuz?

Çıkışın Gel.
    Ağzını Burnunu Kırarız Hocam
  • Aga Sende Onla Dalga Geç Kimse Duymadan Sana Saldırıcaktır.Sende O Ara Vurursun Adamı.
    @Fatihalt55 aynı olay bnm Başımdada Var Aynısı dediğinin Geçen Çocugu Derste Tokatladım Bır Daha Karısmaz Oldu.Hocada Birşey Demedi Şansıma
  • Kardeşş burası Türkiyeeee ben olsam direk marizlerdim bence sen de marizle ama mazallah babası polis-assubay felen olmasın sıkıntı olur sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

Orijinalden alıntı: fatihalt55

Sana başımdan geçen çok benzer bir olay anlatayım. Ben 19 yaşımdayım şu an, ünideyim. Lise sonda okul değiştirdim, kimseyi tanımıyorum yeni sınıfımda. Arkadaşlıklar kurmaya başlamışken, X diye bir eleman çıktı; sürekli sataşıyor bana. Ama vurarak falan değil, lafla eğleniyor işte, seninki gibi. Ben ilk başta dalgaya vurdum, sineye çektim; sonra benim öyle yaptığımı farkedince bu iyice takılmaya başladı, ama öyle böyle değil, adamın takıntısı oldum resmen; babamla falan ilgili şakalar yapıyor. Bazı hocalarımız derste belli bi düzeyin altındaki gürültüyü otomatik olarak duymadıkları için sınıf şamata oluyordu. Çok net hatırlıyorum, böyle bir matematik dersinde hoca test çözün dedi bize; ben test çözerken X gene benim önümdeki sıraya geldi takılıyor bana. İçimden ben bunu halletmeliyim artık dedim, sonra dedim ki buna: teneffüste konuşacağız. Ciddiye almadı tabi, biraz azaltarak da olsa takılmaya devam etti. Öyle yaptıkça ben sabrettim, teneffüste hallolacak bu mesele diye. Zil çaldı, hocanın sınıftan çıkmasını bekledim, kalemimi normal bi şekilde bıraktım ve kalkıp önüne gittim, ama o anda sinirlerimi çok zor kontrol ediyorum tabi.. Yakasından tuttum, "Oğlum senin benimle derdin ne lan, ne istiyosun LAN, NEDİR PROBLEMİN!" diye bağırdım, bu ilk başta hala o eğlenen halini devam ettirdi ama ben yakasını bırakmayınca "Bırak lan" falan dedi, birbirimize de vurmadık. Ben o sinirli halimle çıktım sınıftan elimi yüzümü yıkamaya. Ama tahmin et ne oldu; o günden birkaç gün sonra kanka olduk, öylesine de söylemiyorum, hala da takılırız, dönüp eskiye gülüyoruz o günlere Ve bir daha hiç yapmadı öyle bi şaka falan, aslında iyi bi çocuk olduğu da belli oldu Umarım bir fikir vermişimdir; sen de böyle halledebilirsin, kaldı ki ben bunu yaptığımda daha küçüktüm yani... Bir iki laf soksan, konuşsan akıllanır bence

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

nası bi bölümdesin kardeşim sen çocuklar, amcalar , abiler . bu arada sözün karşılığı fiziksel şiddet olmamalı. sende ona sataş çocuk muamelesi yap. sen ilgi gösterdikçe o da kendine pay çıkarıyor. ama illa fiziksel saldırı yapacaksan önce onun saldırmasını bekle. sonra kendini savunmuş olursun.

fatihalt55 yorumun için teşekkürler birader. Güzel bir çözüm gibi görünüyor.

ps3xbox360 Keşke saldırsa o zaman zaten sorun çözülür kendimi savundum ayağına bitiririm olayı

Dostum yalnız senin durumun biraz farklı, ünidesin yani. Boğazından falan tutma istersen, hatta hiç fiziksel temasta bulunma, ama lafla baya bir sert çık. Son durum ne bu arada?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.