Merhaba, aylardır VDSL hızlarda olan (önce 75 Mbit, bugün itibariyle ise 100 Mbit) pakete geçmiş olmama rağmen internet hattımın VDSL'e geçişi sağlanmadı diye anlıyorum. Modemin "Internet Bağlantı Kurulumu" ayarlarında VDSL'e geçtiğimde bağlantı kopuyor, yalnızca geri ADSL'e değiştirdiğimde internet alabiliyorum, ve aylardır 75 Mbit paket sahibi olmama rağmen bugüne kadar aldığım en yüksek hız 16 Mbit. Defalarca destek kaydı oluşturmama rağmen bu durumun çözülmemesine anlam veremiyorum.
Aşağıdaki ekran görüntülerinden hız testi ve modem ayarlarımda default olarak seçili olan ADSL'i görebilirsiniz. Modem ayarlarını ne kadar kurcalarsam kurcalayayım VDSL'e elle geçiş yapamıyorum, internet kopuyor. Destek kaydı oluşturdum ama halen çözüm alamadım bu duruma.
İngiltere'de okunan hukuk denkliği
|
|
|
ABD'den Xbox One, Microsoft rezillikleri
|
Kombi yanmıyor, ses geliyor
|
Battlefield 3 PSN Kardeşliği [5/5] Dolu
|
Black Ops REZURRECTION KARDEŞLİĞİ
|
Black Ops First Strike DLC KARDEŞLİĞİ
|
|
Meslek: Üniversite Öğrencisi
İlgi Alanları: PS3, Metallica, Elektro Gitar, Oyun
PS3 / Xbox One / PC PlayStation Network ID: fatihalt Xbox One Gamertag: fatihalt |
PS3 Slim + PS Move + Logitech PS3 Keyboard PlayStation Network ID: fatihalt Oyunlarım: Little Big Planet, Resident Evil 5, Battlefield Bad Company 2, Sports Champions, Fear, South Africa World Cup 2010, Guitar Hero 5 Bundle, Little Big Planet 2 Black Ops! \MetallicA/
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 391
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 13.823 (Bu ay: 312)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun