Şimdi Ara

Black Ops First Strike DLC KARDEŞLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, pack'i az önce satın aldım, içinde 4 tane multiplayer map(isimlerini bilmiyorum şu an) ve Ascension zombie map'i var

Kardeşliğe girmek isteyen varsa ismini söylesin, user bilgilerini yollayayım ve hesap numarası vereyim 5,6 TL yatırsın
    Kardeşlik konularının forumu kirlettiğinin farkındayım ama PM'leşmekle olmuyor bu ne yazık ki...

Kardeşlik Rocks!

Edit: Baya smileyli bir topic olmuş

Kardeşlik listesi:

1. fatihalt
    2. dt.spiky(cpt.serdar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihalt55 -- 18 Eylül 2011; 8:21:39 >

• eğer düşünürsen sana escalation ı veririm senden first strike ı alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt.spiky

eğer düşünürsen sana escalation ı veririm senden first strike ı alabilirim ?

Müthiş olur User bilgilerini atıyorum ben sana az sonra, sen de ilk gördüğünde atarsın olur mu dostum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihalt55 -- 22 Eylül 2011; 14:26:53 >
  • Günceldir arkadaşlar, ayrıcak bugün Rezurrection paketi çıkıyor Black Ops için, eğer alan olursa First Strike ile takas edebiliriz
  • Rezurrection Pack alıp paylasmak ısteyen varsa alabılırım arkadaşlar
  • Vakıfbank hesabın varsa atayım hemen 6 lira.
  • Tansel Abi ortak alalım tanıdın mı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: tansel

Rezurrection Pack alıp paylasmak ısteyen varsa alabılırım arkadaşlar

Söylediğim gibi, bende First Strike var(Ascension'lu map), eğer First Strike isterseniz ben onu veririm size, siz de bana Rezurrection verirsiniz, ortak olmuş oluruz Fiyatları falan aynı olması lazım zaten...

@KinGoRkeM35:
    Evet bizde olması lazımdı, yarın unutmazsam hesap numarasını ve user bilgilerini yollarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.