Şimdi Ara

[Çözüldü] 100 Mbit'e geçmeme rağmen 16 Mbit alıyorum?!?! Hala ADSL görünüyor, yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aylardır VDSL hızlarda olan (önce 75 Mbit, bugün itibariyle ise 100 Mbit) pakete geçmiş olmama rağmen internet hattımın VDSL'e geçişi sağlanmadı diye anlıyorum. Modemin "Internet Bağlantı Kurulumu" ayarlarında VDSL'e geçtiğimde bağlantı kopuyor, yalnızca geri ADSL'e değiştirdiğimde internet alabiliyorum, ve aylardır 75 Mbit paket sahibi olmama rağmen bugüne kadar aldığım en yüksek hız 16 Mbit. Defalarca destek kaydı oluşturmama rağmen bu durumun çözülmemesine anlam veremiyorum.

Aşağıdaki ekran görüntülerinden hız testi ve modem ayarlarımda default olarak seçili olan ADSL'i görebilirsiniz. Modem ayarlarını ne kadar kurcalarsam kurcalayayım VDSL'e elle geçiş yapamıyorum, internet kopuyor. Destek kaydı oluşturdum ama halen çözüm alamadım bu duruma.

[Çözüldü] 100 Mbit'e geçmeme rağmen 16 Mbit alıyorum?!?! Hala ADSL görünüyor, yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihalt55 -- 18 Ekim 2021; 19:15:24 >

• Merhaba, hız profilinizi ve hattınızı kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Merhaba, sorun çözüldü :) Aynı anda iki farklı ISP'den hizmet aldığım için (Diğeri Türk Telekom) atlak bağlantı oluyormuş. Diğerini iptal etmeyi ihmal etmiştik, ondan kaynaklanmış. Şu anda sorunsuz kullanıyorum.

• fatihalt55 F kullanıcısına yanıt
    Sorununuzun çözülmüş olmasına sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.