Şimdi Ara

Asosyallikten konuşmayı unuttum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asosyallikten konuşmayı unuttum konuşmaya konuşmaya paslandı herhalde gırtlak ses çıkmıyor hoca neden konuşmuyorsun dediğinde nede olsa anlamayacak söylediğimi diyip kafa salladım sınıf beni dilsiz sanıyor cidden durum böyle.ygs hazırlanıyorum sürekli kitap okuyorum ama dıştan okuyamıyorum evdekiler ya da herhangi biryerdekiler rahatsız olur.zorlayınca gırtlağım ağrıyor konuşurken çok kasıyorum napcam

• Kasma bana bırak canım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkalarını kendinizden daha fazla düşündüğünüz için bu haldesiniz maalesef.Başkalarının sizden üstün olduğunu düşünüyor iseniz bu düşünce sizin sosyal çevrelerde konuşma,yemek yeme,müzik dinleme gibi aktivitelerden kısıtlı kalmanıza mani olur.Psikolojik destek almanızı öneriyorum en azından derdinizi konuşarak anlatmış olursunuz.Keyifli geceler dilerim. =/
  • Asosyalliği yenmenin tek yolu ego sahibi olmaktır. Fazlası kötü bir şey ama hiç olmaması daha kötüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Başkalarını kendinizden daha fazla düşündüğünüz için bu haldesiniz maalesef.Başkalarının sizden üstün olduğunu düşünüyor iseniz bu düşünce sizin sosyal çevrelerde konuşma,yemek yeme,müzik dinleme gibi aktivitelerden kısıtlı kalmanıza mani olur.Psikolojik destek almanızı öneriyorum en azından derdinizi konuşarak anlatmış olursunuz.Keyifli geceler dilerim. =/

Aha ben bunu yapıyorum

• quote:

Başkalarını kendinizden daha fazla düşündüğünüz için bu haldesiniz maalesef.Başkalarının sizden üstün olduğunu düşünüyor iseniz bu düşünce sizin sosyal çevrelerde konuşma,yemek yeme,müzik dinleme gibi aktivitelerden kısıtlı kalmanıza mani olur.Psikolojik destek almanızı öneriyorum en azından derdinizi konuşarak anlatmış olursunuz.Keyifli geceler dilerim. =/

mantıklı şey söylüyorsun diye bloğu kaldırdım harbi mantıklı bir şey söyledin kaldırdığıma değdi
  • Çoğunluğun olduğu alanlarda mı konuşmaktan çekiniyorsun yoksa hiç mi konuşmuyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Çoğunluğun olduğu alanlarda mı konuşmaktan çekiniyorsun yoksa hiç mi konuşmuyorsun?

hocam ailem ile bile konuşmuyorum evde kimse yokken sesli kitap okumayı deniyorum ama çok yoruyor bir anda unuttum konuşamıyorum diye sınıfta parmak kaldırıp tek kelime edemiyorum
  • yardım edene ultra dua edecem 2x sevap ltfn
  • BEni de zorla bagırttırıyo hocalar illa. Bisey sordugunda cevap veriyom anlamıyo bagırarsk soliyom

• Bebeklikten başlayarak konuşmayı tekrar öğren.

• sınıfta senin gibi sessiz duran biri varsa bi slm yada sa de ondan sonra ödev varmıydı filan dersler ağır genel konudan bişeler söyle ilk başlangıc 2-3 cümlede bitsede olur konuşman sorun değil sonraları yavaş yavaş ilerlersin ve biraz patavatsız ve egoist ol ve duruş pozisyonunu başın dik gögüsler önde olsun muhtemelen fiziksel olarak bile asosyaliği belirtileri var genel gözlemlerin %70 oranında tuturdum bunu :d bi dene zaTEN 12. sınıfsın dışlansan en fazla 2 aylık dışlanacan çünkü sonra kimse okula gelmiyor bu da sana ayrı bi özgüven versin
  • quote:

Niye gülücükler pembe mavi , siyah , turuncu yapın yakısmadı sizin gibi nezih bir insana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.