Şimdi Ara

Asosyallikten Sosyalliğe Geçiş Evresi (Sevgili Bulma Rehberi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • chernikovskaya hata kullanıcısına yanıt
    Birader sen benim mesajlarımı alıntılama artık, 7 sülalene sövdürtme olur mu?

Tıpçı olmadığın halde niye konuşuyorsun benim hayatım hakkında? Benim hayatımı TUS mu kurtaracak, kız mı kurtaracak, söyle bakalım?

Daha liseyi bitirmemiş adamın benimle dalga geçmesi ne haddine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 8 Haziran 2020; 14:15:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chernikovskaya hata kullanıcısına yanıt
    Devam et bu kafayla koçum, sana kızlar tyt ayt kazandıracak, meslek sahibi yapacak.

Bana ne mesaj attığın hiçbir şeyi değiştirmiyor. Acı gerçekler ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 8 Haziran 2020; 16:56:5 >
  • durmadan konuşabilceğim konular
    tarih,edebiyat,politika

çoğu karıda bunlardan hoşlanmıyor bir iki tane denk gelmişti iyi olmuştu ama uzun zamandır görmüyorum.

Nazi/Aryan/edebiyat-felsefe enthusiast'ı goddess'imi bekliyorum artık anca öyle efor sarf ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Haziran 2020; 14:31:11 >
  • allah kimseyi sevgili bulma rehberi okutacak seviyeye düşürmesin.
  • E noldu ki yani PC li asosyalmişsin şimdi wp li asosyal olmuşsun. Bende de var 1 yıldır 10 kız wp de biride sevgili gözüyle görmüyor ve buluşmadık bile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Hocam adamın iyi bir argümanı olmadığı taklit yapmasından belli

Sallayın

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Devam et bu kafayla koçum, sana kızlar tyt ayt kazandıracak, meslek sahibi yapacak.

Bana ne mesaj attığın hiçbir şeyi değiştirmiyor. Acı gerçekler ortada.
    Paramla zaten istediğim kızı satın alırım. Bu ne biçim, pis bir cümledir ya? Bugüne kadar dostum/kardeşim senin hayatına ve düşüncelerine sonuna kadar saygım vardı düşünce senin düşüncen hayat senin hayatındı lakin bu cümlen midemi bulandırdı. Parayla birilerini satın alacaksan 1960’lara git başlık parasıyla satın al. Ha şuan parayla satın alabileceğin tek şey bu işe gönül veren hanımlardır. Tabii sen ilerde bu kişileri başklarına karım diye tanıtabilir misin? Orası bilinmez, hani parayla satın alacakmışsın ya.
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    O mesajı benimle dalga geçene bir anlık öfkeyle yazdım, şimdi de sildim.

İstediğin oldu mu kardeşim?

Bak bana mesaj atan ne yazan ne yazmış: "Kızlarla zorno muhabbeti yapıyorum."

Hiç bu mesaj dikkatini çekmedi; ama ben bir şey yazınca dikkatini çekti, öyle mi?

Eğer senin saygın buysa, ben istemiyorum senin saygını-maygını, tamam mı, adamın asabını bozma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 8 Haziran 2020; 17:0:35 >
  • 29 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı.

İsmail yk nın bir sözü vardır. "Beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez..." aynen öyle oluyor hep :)

• ilk ortamlara girişin nasıl oldu aynı beni anlatoıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizyoncukk

ilk ortamlara girişin nasıl oldu aynı beni anlatoıyorsun?
    Utanmadım sanki onlardan birisiymiş her zaman dışarı çıkan sosyal biriymiş gibi davranmaya çalıştım. Korktum asosyal biri olduğumu belli edecek bir şeyler söyleyeceğim veya davranacağım diye. Herkesle sohbet etmeye çalıştım. Ortamı neşelendirmeye çalıştım hep, hiç sohbete katılmayan birilerini bile sohbete dahil ettim sen ne düşünüyorsun? Sen olsan ne yapardın? Diye sürekli karşı tarafa pas attım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.