Şimdi Ara

Asosyallikten Sosyalliğe Geçiş Evresi (Sevgili Bulma Rehberi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her şey tipten ibarettir. sadece sevgili olarak değil. erkek arkadaşların bile seni tipine göre yargılar. çok tipsizsen erkekler bile arkadaş olmak istemez seninle. tipin kötüyse mağazaya girdin mi hırsız gözüyle bakarlar tipin iyiyse çalsan bile hastalığı var ondan yoksa yapmaz derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

her şey tipten ibarettir. sadece sevgili olarak değil. erkek arkadaşların bile seni tipine göre yargılar. çok tipsizsen erkekler bile arkadaş olmak istemez seninle. tipin kötüyse mağazaya girdin mi hırsız gözüyle bakarlar tipin iyiyse çalsan bile hastalığı var ondan yoksa yapmaz derler
    En baş iletide belirttiğim gibi bu forumda eminim kimsenin yüzü bakılamayacak kadar kötü değildir. Ne senin, ne benim ne başkasının. Sadece biraz kendine güven meselesi ve önyargıyı kırmak lazım. En yüzüne bakılamayacak dediğim insanların bi ne arkadaşları, kız arkadaşları veya erkek arkadaşları var neden? Kendine güveniyor ve ön yargısı yok. Adam kendinle barışık ve sosyal olma çabasında. Kimse oturduğumuz yerden bizi tanıyamaz, keşfedemez biraz atik olmak gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrytekGame

En baş iletide belirttiğim gibi bu forumda eminim kimsenin yüzü bakılamayacak kadar kötü değildir. Ne senin, ne benim ne başkasının. Sadece biraz kendine güven meselesi ve önyargıyı kırmak lazım. En yüzüne bakılamayacak dediğim insanların bi ne arkadaşları, kız arkadaşları veya erkek arkadaşları var neden? Kendine güveniyor ve ön yargısı yok. Adam kendinle barışık ve sosyal olma çabasında. Kimse oturduğumuz yerden bizi tanıyamaz, keşfedemez biraz atik olmak gerekli.

Alıntıları Göster
    yüzüne kezzap atılmış olmasına gerek yok ortalama bi tipsen işin çok zor. tipi iyi adamın 1 çabayla yapabildiğini tipsiz adam 100 çaba göstermesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

yüzüne kezzap atılmış olmasına gerek yok ortalama bi tipsen işin çok zor. tipi iyi adamın 1 çabayla yapabildiğini tipsiz adam 100 çaba göstermesi lazım.

Alıntıları Göster
    İşte yanlış algı, tipe önem veren kişilerle zaten muhattap olmazsın. Bir kişinin tipine değil dediklerine odaklanırsın. Eğer çevrende tipe önem veren kişiler varsa sende ortalama olarak tipe önem veriyorsun demektir. Ön yargıdan sıyrılıp düzgüncene sohbet edilirse problem olmaz. Her tanıştığınız/mız kişiye sevgili gözüyle yaklaşmazsak sonradan buna karar verirsek sorun ortadan kalkar.

• Hocam nasil ortamlarda kizla tanisilir onuda aciklasaydin.Suan issizim unide bitti tanismakta zorluk cekiyorum.Parka yuruyuse cikiyorum her aksam.Etrafta bir suru kiz goruyorum yanimdan gecip gidiyolar.Anca bakiyorum.Ama yol ortasinda kiza gidip merhaba denmez ki bir suru insan var etrafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ace -- 7 Haziran 2020; 23:6:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz ancak bu yanlış herkes sizin gibi ortalama tipte ve asosyal değil. Failed normieler için işe yarayabilir dediğin ama Hipergaminin kalesinde çirkin insanlara daha fazla şey lazım.He tabi kendinden daha kötü çirkin, leş karılara yazılmayı kabul ediyorsa o başka. Ergenlik dönemi ve civarında genel olarak tipe daha sonra paraya veya tipe bakar iş. Erkekte tipin önemli olup olmadığını denemek istiyorsan git şu herife hesap aç dene bakayım ne diyecek karılarAsosyallikten Sosyalliğe Geçiş Evresi (Sevgili Bulma Rehberi)

• instadan 500 üzeri kıza merhaba tanışalım vs yazdı düşen kız sayısı 1veya 2 ne anlatıyosun bro herşey tip
  • Her konuştuğumda kız erkek boş yapıyorsun diyor ben ne yapacağımı şaşırdım.
    Ağız iş yapmıyor işte sorun bu zaten ne konuşayım ben Dostoyevski ruh tahlilleri hakkında konuşurken mal mal autotunelu şarkılar dinleyip danla biliç izliyorlar.Bazen yalnızlık iyi işte kanser olmuyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

Hocam nasil ortamlarda kizla tanisilir onuda aciklasaydin.Suan issizim unide bitti tanismakta zorluk cekiyorum.Parka yuruyuse cikiyorum her aksam.Etrafta bir suru kiz goruyorum yanimdan gecip gidiyolar.Anca bakiyorum.Ama yol ortasinda kiza gidip merhaba denmez ki bir suru insan var etrafta.
    O senin becerine ve kabiliyetine kalmış. Ben mesela 6-7 yıl öncesine kadar hiçbir ortamda bulunamazken her olayı fırsata çeviriyordum. Örnek: Kulüplere katılırdım, orda yeni kişiler edinirdim araştırmalar yapıp derste aktarırdım bildiklerimi, aynı ortama illaki denk gelinir orda sohbet açan kaynaştıran hep ben olurdum. Alfa filanda değilim normal sıradan erkeğim yani ama kızlarla konuşmaktan çekinmem ya da başkasıyla konuşmaktan çekinmem olay bu. Konuşmak istemek birisiyle ne zamandan beri kötü karşılanır oldu? Kötü karşılayan biri varsa karşıdaki de asosyal biridir zaten.

• quote:

Konuş hocam ağzın süper politik ya da bilimsel bir şekilde laf yapmak zorunda değil. Gevezelik yapmadıkça konuş yani sohbete katıl söz belirt örnekler ver oyun anlat en kötü zaman geçsin yani. Diyalog kurmaya çalış. Varlığını hissettir yani, hiç beceremiyorsan anladığın şeylere sohbeti sürüklemeye çalış. Ağzın laf yapsın derken suskun kalmayın diye söyledim, çekinmeyin bunu söylersem yanlış anlar mı? gibi düşüncelere kapılmaya gerek yok herkes insan.

Alıntıları Göster
    Hocam emin ol politika ve bilim hakkında konusmak çok kolay geliyor ama havadan sudan konuşamıyorum.Ee durduk yere bilim hakkında da konuşamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Hocam ne diyeyim mesela.Tip yok bu arada.Yalniz oturan kizda cok goruyorum.Icimden gidip laf atmak geliyor ama sikinti olur diye korkuyorum.Yakisikli olsam zaten hicbirsey yapmama gerek olmazdi kizlar kendi geliyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7BA8EA93

Her konuştuğumda kız erkek boş yapıyorsun diyor ben ne yapacağımı şaşırdım.
    Ağız iş yapmıyor işte sorun bu zaten ne konuşayım ben Dostoyevski ruh tahlilleri hakkında konuşurken mal mal autotunelu şarkılar dinleyip danla biliç izliyorlar.Bazen yalnızlık iyi işte kanser olmuyon.
    Kendi ilgi alanlarını süsleyerek anlat ilgi çekici hale getir. Örnek veriyorum sana Autotune şarkılar saçma geliyorsa ve onlar bunu dinliyorsa saygı duy ama sana saçma geldiğini o şarkılarda ne bulduklarını? Sana göre sözlerin ve şarkıcının kendi sesinin daha önemli olduğunu vurgula ama saygı duy. Sana göre “malca” olan şeyler onlara görede senin dinlediklerin onlara göre “malca” geliyor olabilir. Saygınlığını yitirme. Bu şarkıları ya da böyle videolar izliyorlar diye neden yalnız kalmayı tercih edesin ki? Analiz etmeye çalış ve sorular türet. İşte sohbet aç sorularınla sıkmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

Hocam emin ol politika ve bilim hakkında konusmak çok kolay geliyor ama havadan sudan konuşamıyorum.Ee durduk yere bilim hakkında da konuşamam.

Alıntıları Göster
    Bu konuda ciddiyim, durduk bir yere konuyu farklı bir yere çekmek senin elinde bunun bi zararı yok kendin yönlendirebilirsin muhabbeti sıkmadan. Sen nelerden hoşlanıyorsan onlar hakkında konuşmaya itebilirsin karşı tarafı. (Sıkmadan ve eğlenceli şekilde.) Örnekle bugün gündem korona mı? En basit soruları sor ya konuşma esnasında, bu koronadan nasıl kurtulacağız ya? (Cevabını bilsen bile.) ki karşı tarafı sohbete sürükle. En basit örnekle böyle yani. Hiç konu bulamıyorsan gündemden konuş karşı taraf nelerden hoşlanıyorsa ondan konuşmaya çalış daha eğlenceli hale getir.

• Hocam tipe bakan kız gelince de laf ediyor dalga geçiyor gururunla oynuyor. Sonrada nefret ediyorsun. Buna çözümün var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

Hocam ne diyeyim mesela.Tip yok bu arada.Yalniz oturan kizda cok goruyorum.Icimden gidip laf atmak geliyor ama sikinti olur diye korkuyorum.Yakisikli olsam zaten hicbirsey yapmama gerek olmazdi kizlar kendi geliyordur.
    Tip yok diye bir şey yok dostum, güven kendine tip %100 etkili bir şey değil. Onlarla birlikte aynı aktiviteyi yapıyor gösterebilirsin mesela kendini. Parkta koşuyorlarsa sende koş. Spor yapıyorsa sende yap. Soruda çok basit bir şekilde gelebilir örnekle: Sizde mi spor yapıyorsunuz? (Spor yaptığını gördüğün halde. Belli ki spor yapıyor ama sohbet başlatmak amaçlı, şimdi şey düşünebilirsin zaten spor yapıyor görüyorsun sormaya ne gerek var? Belli yani. İşte bunu düşünmediğinde her şey başlıyor.) Tabii ya bacakları açmak şart 3 aydır bu koronadan evdeyim bacaklarım kilitlendi artık zorla koşuyorum, zorlanıyorum artık bende vs. vs. işte bunları düşünmediğinde ilk atılımı yaptığında sana göre saçma olan şeyleri sormaya başladığında çözülüyor her şey, ilk adımı atmış oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paarthurnaax

Hocam tipe bakan kız gelince de laf ediyor dalga geçiyor gururunla oynuyor. Sonrada nefret ediyorsun. Buna çözümün var mı?
    İlişki terapisti değilim çok über bi deneyimimde yok ama bende böyleydim bu yoldan nasıl kurtuldum naçizane bunun hakkında fikir vermeye çalışıyorum. İlk aşamada her kızı, ya da hoşlandığın kızı sevgili olarak görmekten, sevgili olmaya çalışmaktan vazgeçersen bence sorun ortadan kalkar. Bir kızdan çok iyi arkadaşta olabilir. Arkadaşın olsun ne kaybedersin? Birini kazanırsın en azından hayatına.
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Yok anlatmaya çalıştığım o değil, hadi mesela bir süredir konuştuğun kıza açıldın ve kız dediklerimi yaptı. Ne olacak? Benim fikrim o kadar kolay değildir sosyalliğe geçmek.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde geleceğimi görüyorum. Saygılar.

• quote:

Kendi ilgi alanlarını süsleyerek anlat ilgi çekici hale getir. Örnek veriyorum sana Autotune şarkılar saçma geliyorsa ve onlar bunu dinliyorsa saygı duy ama sana saçma geldiğini o şarkılarda ne bulduklarını? Sana göre sözlerin ve şarkıcının kendi sesinin daha önemli olduğunu vurgula ama saygı duy. Sana göre “malca” olan şeyler onlara görede senin dinlediklerin onlara göre “malca” geliyor olabilir. Saygınlığını yitirme. Bu şarkıları ya da böyle videolar izliyorlar diye neden yalnız kalmayı tercih edesin ki? Analiz etmeye çalış ve sorular türet. İşte sohbet aç sorularınla sıkmadan.

Alıntıları Göster
    Uyum sağlayamıyorum ama denerim sağolun hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.