Şimdi Ara

Asp Accsess Sorgusu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba asp ile accsess vt de 2 tablodan belli kriterlere göre sorgu yapmaya çalışıyorum ancak bir arpa boyu yol ilerleyebilmiş değilim yardmlarınızı bekliyorum

1. tablom nobet_personeli
    id
    personel
    personel_tesis

2. tablomda nobet çizelgesi
    id
    personel
    personel_tesis
    gun

event calender üzerinde nobet_personelinde ekli olan personelleri listmenü de listeliyorum 1-31 arası her günde listmenü var seçilen personel nobet_cizelgesine kaydoluyor

ancak benim istediğim misal ayın 1 için kayıt yapmaya başladım 1. personeli gunduz olarak kaydettim 2 personelin vardiyesini seçmek istediğimde listmenude nobet yazılan personel görünmesin

gun bilgisini <%=I%> olarak döngüde alıyorum
    istediğim

gun=<%=I%>

Arkadaşlar merhaba asp ile accsess vt de 2 tablodan belli kriterlere göre sorgu yapmaya çalışıyorum ancak bir arpa boyu yol ilerleyebilmiş değilim yardmlarınızı bekliyorum

1. tablom nobet_personeli
    id
    personel
    personel_tesis

2. tablomda nobet çizelgesi
    id
    personel
    personel_tesis
    gun

event calender üzerinde nobet_personelinde ekli olan personelleri listmenü de listeliyorum 1-31 arası her günde listmenü var seçilen personel nobet_cizelgesine kaydoluyor

ancak benim istediğim misal ayın 1 için kayıt yapmaya başladım 1. personeli gunduz olarak kaydettim 2 personelin vardiyesini seçmek istediğimde listmenude nobet yazılan personel görünmesin

gun bilgisini <%=I%> olarak döngüde alıyorum
    istediğim

gun=<%=I%>
    personel_tesis=<%=uyetesis%>
    olarak sayfada mevcut

gun= 1 olsun

nobet_cizelgesi tablosunda personel_tesis ve nobet_personeli tablosundaki personel_tesisi karşılaştır eşit olanlarda 1. gune kayıt yapılmış personel varsa nobet personeli tablosunu listelerken o personeli listede gösterme diğelerini göster

amacım aynı personele aynı gün için birden fazla nöbet yazılmasını engellemek nobet yazılan listeden kaybolsun

valla arkadaşlar öyle bunaldımki anlatırken bile kafam karıştı yardımlarınızı rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaca859 -- 10 Mayıs 2013; 20:45:04 >

• Arkadaşlar ben sorumun cevabını buldum aynı tarzda sorusu olacak olan olursa bilgi amacıyla ekliyorum

sql="SELECT Nobet_Personeli.* FROM Nobet_Personeli LEFT JOIN Nobet_Cizelgesi ON Nobet_Personeli.[personel] = Nobet_Cizelgesi.[personel] and nobet_cizelgesi.gun=2 and nobet_cizelgesi.ay=6 WHERE (((Nobet_Cizelgesi.personel) Is Null));"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Php header yardım!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.