Arkadaşlar merhaba, ben aşağıdaki kodlarla aynı anda farklı tablolara resim ve veri kaydetmek istiyorum. Değişik yerlerde hata alıyorum en son "Cout = Upload.SaveVirtual("uploads")" satırında hata aldım sebebi nedir, bi yardımcı olun teşekkürler.. dbyol= server.MapPath("cuteeditor_files/Data.mdb") Set baglanti = server.CreateObject("adodb.Connection") baglanti.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" &dbyol 'Veritabanı Baglantısı Set Upload = Server.CreateObject("Persits.Upload" ) Count = Upload.SaveVirtual("uploads" ) Set yuklem= Server.CreateObject("ADODB.Recordset" ) sql="Select * FROM urunler" yuklem.open sql,baglanti,1,3 yuklem.addnew yuklem("id") = urunid yuklem("kategori") =kategori yuklem("altkategori") = altkategori yuklem("isim") = isim yuklem("ozellik") = ozellik yuklem.update Set yuklem=Nothing Set yukle= Server.CreateObject("ADODB.Recordset" ) sql="Select * FROM resim" yukle.open sql,baglanti,1,3 yukle.addnew yukle("urunid") = urunid yukle("link") = upload.files("link").filename&"" yukle.update Set yukle=Nothing
Merhabalar, Aşağıdaki işlemleri kontrol ediniz; - Sunucuda persits yüklü mü? - Upload edilen edilen klasör ftp de mevcut mu? - Upload edilen klasöre yazma izinleri var mı? Muhtemelen yukarıdaki işlemlerden kaynaklanmaktadır. Kesin olması adını hatayı da yazarsanız daha iyi olacak