Şimdi Ara

ASP'de üye olmayı nasıl yapıcam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asp ile veya html ile üyelik nasıl yapabiliceğimi sölermisiniz..! yani komutları verirseniz sevinirim İlgilenirseniz tşk ederim..!

• www.aspindir.com da üyelik sistemleri var.. orda bulursun
  • html ile üyelik istemi yok bildiğim kadarı ile!!!!asp ile de aspindir.com da bir sürü var...seç beğen....
  • Teşekkürler Peki ASP de kodlamı yoksa orda diyelim taslaktan seçiyorum o otomatik olarak mı yapıyor ¿ ASP bilmemek kötü bişey of of
  • asp bilmiyorsan işin zor.
  • üyelik sisteminin dosyalarını hostuna at...tabi hostun asp destekli olacak!!!eğer html anasayfa içine asp üyelik yerleştirmek istiyorsan giriş kodlarını falan doğru bi şekilde yerleştirmen lazım(asp destekli hostta hepsi))
  • yani bu dosyaları hostuma atmam yeterli olucak ölemi beki içinde reklam içeriği varsa nasıl düzelticem ?

bide diyelim üyeliği koydum ve başka şeylerde koymak istiyorum yani site düzenini nasıl yapıcam ? onu anlatırmısınız editör felanmı gerekiyo acaba onu çözemedim ee tabii yawaş yawaş öğrenicem bana msn verirmisiniz benim msn chutluck4@hotmail.com bi yardımcı olursanız sevinirim.. please

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chutluck -- 16 Aralık 2004, 18:25:21 >
  • Bunu Tek Dosya Olarak Bulabilirsin. Daha Sonra Üyelikle Açılmasını istediğin Sayfanın Başına Sana Verilen Kısa Bir Kodlamayı Koymanla O Sayfaya Sadece Üyeler Girebilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: notorious

www.aspindir.com da üyelik sistemleri var.. orda bulursun

ever bu adreste bulabilirsin....
  • Arkadaşlarımwww.aspindir.com dan indirdim ama diorum ki uploadda ettim ama siteme giremiyorum why ?
  • Neden giremiyorsun? Hata mesajı fln alıyorsan buraya kopyala yardımcı olalım.

Eğer HTTP 500 hatası alıyorsan internet options dan gelişmiş sekmesindeki show friendly http errors'un işaretini kaldırarak gerçek hatayı görebilir ve bizimle paylaşabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.