Şimdi Ara

asp de xx kere oynanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asp de yeniyim. oyun sitem için asp de xx kere oynanmıştır sayacı koymak istiyorum. bazı kodlar buldum ancak sayfanın neresine yada mysql a hangi bölümlerin eklenmesi gerektiğini bulamadım. bu konuda yardımlarınızı beklerim.tesekkür ederim.

• asp ile mysql kullanmasaydın keşke... ama databasede bi alan oluşturup oynanma diye her girildiğinde oyunun sayfasına bir arttırabilirsin...
  • asp ile mysql kullanmasında sıkıntı olacağını sanmıyorum ve asp ile mysql bağlantısı kasıntılıdır her neyse yapman gereken oyunlar tablosunun haricinde sayac tablasu açman lazım sayac tablosunda id(int*) oyunid(int), ip(varchar) ve okuma(int) diye alanların olması gerekmekte oyun detayında sayac tablosuna bağlanıp ip kontrolü yapman gerekli eğer ip yoksa sayac tablosuna oyunid ile ip yazdırmak varsa işlem yaptırmaman lazım sonrasında ise oyun sayfasında oyunid sende sayac tablosunda kaç kayıt varsa bulup yazdırmak tabi bu işlemler biraz uğraştırıcı

şimdiden kolay gelsin
  • bir hayli karışıkmıs. deneyeceğim umarım basarabilirim. yardımlarınız için tesekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.