arkadaşlar .htm sayfama .asp sayfasının linkini verdim ama tıklayınca dosyayı aç kaydet şeceneği çıkıyor bunu nasil düzeltebillirim???
Merhaba arkadaşım;
Nasıl yani, <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=12072272&url=bisiy.asp" data-href="bisiy.asp">bisiy.aspye gider</a> dedin ama tıklayınca indirme penceresi mi geliyor??
Eğer öyleyse, istersen bi aspnin kodlarını yolla bakalım, ben anlamadım, eğer uzantısı asp ise böyle yapmaması lazım. Internetteki bir asp sunucusu üzerinde deniyorsun değil mi??
ewet aynen öle yapınca indirme penceresi çıkıyor
Server asp desteklemiyor sanırım.
destekleyip desteklemediğini nerden annlıcaz
Host'un ana sayfasında yazması lazım.
bunu senin bilgisayarında da yaptımı? Yoksa hostingdemi bu site.Hostingdeyse hosting asp destekliyormu???
Arkadaşım söle yap...Problemini biliyorum..Bu html sayfanı wwwroot klasörüne at.asp nide oraya at.sonra..html sayfanda link i ver.direk .asp com de..olmazsa..söle..yardım edelim
server asp desteklemezse sadece kodları gösterir yani indirmez
sorun şu server yetkilileri kimse konuş asp hata sayfalarında hata var ve sende yapmış olduğun sayfada bir hata var muhtemelen ve indirmeye çalışıyo
daha önce bende karşılaşmıştım hata sayfaları olmadığı iiçn asp dosyalarını indirmeye çalışıyodu
kodların hata var büyük bir ihtimal
Bence Asp Desteklemediği İçin Çünkü Bendede php Destekleiyordu yine aynı Şekilde Aç kaydet çıkıyordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme