Şimdi Ara

ASP MVC Proje Çıktısında URL Düzenleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Plesk panel üzerinde asp ile yapılmış bir sitenin alt url isimlerini değiştirmek istiyorum ancak elimde proje dosyası yok. Değişiklikleri mevcut çıktılar üzerinde yaptığımda site üzerinde Runtime Error alıyorum. Proje üzerinde değişiklik yapıp yeniden export etmeden nasıl düzenleyebilirim.

• web config üzerinde url rewrite kuralları girip x-adi.com => y.aspx git gibi kurallar girebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

web config üzerinde url rewrite kuralları girip x-adi.com => y.aspx git gibi kurallar girebilirsin.
    Araştırıp birkaç deneme yaptım ancak sonuç alamadım. Örnek kod göstermeniz mümkün mü?
  • script editinge girmiyormu bu ? size ait olmayan bir warez scripti alıp editleyip kullanmak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

script editinge girmiyormu bu ? size ait olmayan bir warez scripti alıp editleyip kullanmak ?
    İş yerimin hizmet verdiği bir firmanın web sitesindeki sorunu çözmeye çalışıyorum. Web sitesinin paneline ve dosyalarına sahibim ancak daha önce kendi yapmadığım bir proje üzerinde düzenleme yapmaya çalışmadığım için sorun yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawu

İş yerimin hizmet verdiği bir firmanın web sitesindeki sorunu çözmeye çalışıyorum. Web sitesinin paneline ve dosyalarına sahibim ancak daha önce kendi yapmadığım bir proje üzerinde düzenleme yapmaya çalışmadığım için sorun yaşıyorum.

Alıntıları Göster
    kusura bakmayın ama daha önce herhangi bir projeyi sıfırdan kodlamış olsaydınız eğer webconfiglik işi ( yani oradan müdahale edilebilirliği ) yoksa sadece kaynak kodları ile düzenleme yapılacağını bilirdiniz.

O yüzden malesef hiç inandırıcı gelmiyor.

Forum üyelerininde bu tür bir warez edit olayına yardımcı olmamalarını umuyorum.

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 17 Eylül 2019; 8:26:28 >

• quote:

kusura bakmayın ama daha önce herhangi bir projeyi sıfırdan kodlamış olsaydınız eğer webconfiglik işi ( yani oradan müdahale edilebilirliği ) yoksa sadece kaynak kodları ile düzenleme yapılacağını bilirdiniz.

O yüzden malesef hiç inandırıcı gelmiyor.

Forum üyelerininde bu tür bir warez edit olayına yardımcı olmamalarını umuyorum.

iyi forumlar

Alıntıları Göster
    Endişenizi anlıyorum. Eğer inanmıyorsanız ve yardımcı olabilecekseniz özel mesaj ile kanıtlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jawu -- 16 Eylül 2019; 16:29:47 >
  • quote:

Endişenizi anlıyorum. Eğer inanmıyorsanız ve yardımcı olabilecekseniz özel mesaj ile kanıtlayabilirim.

Alıntıları Göster
    Kaynak kodlarının olduğu klasörü foto ile çekip yollayabilirsiniz msg ile kanıtlamak için
  • Birde konuda [ ancak elimde proje dosyası yok. ] yazışsınız elinizde kaynak kodları yok yazıp şimdide var olduğunu nasıl iddia edebiliyorsunuz ?
  • quote:

Birde konuda [ ancak elimde proje dosyası yok. ] yazışsınız elinizde kaynak kodları yok yazıp şimdide var olduğunu nasıl iddia edebiliyorsunuz ?
    abi sanırım derdimi anlatamadım, vs bilmiyorum rica üzerine url uzantısını değiştireceğim bir web sitesi için. Özel mesajda detay verdim bakabilirseniz sevinirim.
  • özel mesaj ile yollayıp birde cevap almamak için engellemişsin.

hangi url yi değiştirmek istiyorsun berkanboru.com.tr üstünde ? gönderdğin resimdeki site ve kodlar onlara ait ? gizleyememişsin yeterince resimlerde

ne çıakrmalıyız bundan?
  • quote:

özel mesaj ile yollayıp birde cevap almamak için engellemişsin.

hangi url yi değiştirmek istiyorsun berkanboru.com.tr üstünde ? gönderdğin resimdeki site ve kodlar onlara ait ? gizleyememişsin yeterince resimlerde

ne çıakrmalıyız bundan?
    Özel mesaj ayarımı düzelttim. Paranoyanızı aşarsanız eğer mesajda yazdığım gibi yardımcı olmanız için ne kanıtlamam gerekiyorsa yapacağımı da buradan da beyan ediyorum. Çalıştığım firmanın numarasını da vereyim arayın teyit edin isterseniz. Sadece destek almak için yılda belki bir kere bile yazmıyorum ben foruma. Bu kadar mı bezdiniz warezcilerden vallahi utandım yardım isterken
  • quote:

Özel mesaj ayarımı düzelttim. Paranoyanızı aşarsanız eğer mesajda yazdığım gibi yardımcı olmanız için ne kanıtlamam gerekiyorsa yapacağımı da buradan da beyan ediyorum. Çalıştığım firmanın numarasını da vereyim arayın teyit edin isterseniz. Sadece destek almak için yılda belki bir kere bile yazmıyorum ben foruma. Bu kadar mı bezdiniz warezcilerden vallahi utandım yardım isterken

Alıntıları Göster
    Yanlış anlaşılma için özür dilerim iletişime geçince asıl konuyu öğrendim ve elimden geldikçe yol gösterip yardım etmeye çalıştım.

Forum sakini olarak aramıza hoşgeldiniz.

iyi forumlar

• Asp bilginiz olmadan asp kodlarina müdahale etmeniz cok zor, php gibi değil asp, en ufak yanlista kendini kapatır o satir ve sonrasini islevsizlestirir hataya duser. Sorun cozuldu mu bilmiyorum ama soru biraz daha net olabilirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremespecific

Asp bilginiz olmadan asp kodlarina müdahale etmeniz cok zor, php gibi değil asp, en ufak yanlista kendini kapatır o satir ve sonrasini islevsizlestirir hataya duser. Sorun cozuldu mu bilmiyorum ama soru biraz daha net olabilirdi.
    Özmen beyin yardımıyla sorunu hallettik. Bilgim kısıtlı olduğundan soruyu eksik sormuş olabilirim. İlginiz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.