Şimdi Ara

asp.net hakkında bilgive kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bitirme projem var.mssql ve asp.net ile ayrıntılı kütüphane otomasyonu.asp yi önümüzdeki dönem göreceğiz ve hiç bilgim yok.

internetteki videoladan pek anlamıyorum bu yüzden kitap alacağım.iki kitap buldum.acaba hangisi işime yarar?

kodlab ASP.NET MVC5

kodlab C# İLE ASP.NET 4.5

birde bu asp.net ile mvc5 in ne farkı var?internetten bakıyorum ama doğru türkçe bir kaynak bulamadım.

• asp net ve mvc xx ler farklı tekniklerle aynı sonuca gitmek için bir kaç yol hepsi microsoft teknolojisi ve visual studio araçı ile çalışır hangi kitabı alırsan al aspnet veya mvc fark etmez aspnet sayfaları hazırlarsın örnegin imzamdaki siteyi ben asp net ile yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola_18 -- 26 Ocak 2015; 14:03:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

asp net ve mvc xx ler farklı tekniklerle aynı sonuca gitmek için bir kaç yol hepsi microsoft teknolojisi ve visual studio araçı ile çalışır hangi kitabı alırsan al aspnet veya mvc fark etmez aspnet sayfaları hazırlarsın örnegin imzamdaki siteyi ben asp net ile yaptım

sitene baktım bir şey sormak istiyorum. php'ye nazaran asp de daha az html kod kullanılıyormuş doğru mu?

yani butonları c sharpda ki gibi soldan sürükleme var mı yoksa php deki gibi kendimiz mi yazıyoruz?
  • php bilmedigim için hangisi kolay bilmiyorum ama sürükle bırak aspnetin kendisi ... zanetmem ki php dede baştan yazasın yoksa projeler 10 yıl sürer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.