Şimdi Ara

ASP.NET IDE si bilen varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .NET 2.0 ile bir web projesi geliştiriyorum. Projede aspx sayfalarını .NET IDE si ile görsel olarak düzenlemek hiç pratik değil. Bu konuda ASP.NET kullanan arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
    Dreamweaver MX ve frontpage dışında Bu dosyaları görsel olarak düzenleyebileceğim bir arayüz bilen varmı ? Yada sizce en kullanışlısı nedir ?

• Microsoft'un dreamweaver a rakip olarak çıkarttığı yazılım var, "Microsoft® Expression® Web Designer" , linki:
    http://www.microsoft.com/products/expression/en/web_designer/default.mspx

kişisel fikrim en iyi ide "visual studio 2005"...
  • Dreamweaver MX fena değil neden beğenmedin ki? ben hep onu kullanıyorum çok memnunum.

• visual studio 2005 kesinlikle vs2005 içinde gelen visual web devoloper ı kullanmalısın ben başka bişey ile asp.net yazabileceğimi hayal bile edemiyorum....
  • Cevaplar için teşekkürler. Sanırım bu işin tasarım bazlı en etkili yolu
    DreamWeaver ile ön arayüzü geliştirip son aşamada VS.NET 2005 ile componentleri ekleyip düzeltmek. VS.NET tabii ki yeterli ama pratik değil. belki bi umut soraim dedim...

Programları ayrıyetten deneyeceğim.
  • Atlas teknolojisi war onu bı arastır ıstersen cok guzel serverdan bagımsız calısıyor gorsellık fılen muhtesem oyunları war ben sevdım kısa zmanda ıncelıcem detaylı bır bıcımde ;) sadece dat.net 2005 calısıyor ve setuplarını bulman gerek kullanmak için istersen ben temın ederım tolgasonmez87@hotmail.com msn adresım
  • Projeyi tamamlama aşamasına geldim hemen hemen en sağlıklı yöntem bence hala dreamweaver sonrası VS.NET galiba ama tabi kod arayüzünden. HTML ile yapamadığım biçimlendirmeleride CSS ile hallettim. Ama bence 2005 ide si halen proje geliştirilebilecek bir sunum değil :(

Önerinizi değerlendireceğim. Atlas daha önce kullanmadım ama araştıracağım... Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.