Şimdi Ara

No-Cd Crack yapmayı bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar firmamız elemanlarına yabancı dil öğretmek üzere SAHİBİNDEN İZİN ALARAK yabancı dil programını çoğaltmaya çalıştım. Program dosyalarının yanına ses dosyaları da konmam istendiğinden tek cd'ye sığabilmeleri için program dosyalarını RAR yaptım. Tüm dosyalar düzgün şekilde çalışıyor, ancak program yüklendiğinde açılmak için cd istediğini unutmuşum. Şimdi çalışanlar programı yüklediklerinde programa girmeye çalıştıklarında cd koymaları isteniyor. Bu şekilde bir sürü cd çoğaltıldı, onların çöpe gitmesini istemiyorum o yüzden bu sorunu no-cd crack yapıp, bu dosyayı cd sahiplerine mail olarak göndermekle aşmayı düşündüm. No-Cd crack yapmayı bilen biri bana yardım edebilir mi?

NOT: Crack mreck dedik diye hemen işkillenmeyin yasa dışı bir durum yok.

• Oyunlardaki crack şeklini anlatayım belki olabilir.

Oyunu yüklediginiz cd de icinde var olan crackı kopyalayın ve oyunu yüklediginiz yere atın böylelikle oyunlar çalışır.Bi deneyin.Belki çalışabilir.

Programın cd sinin içindeki dosyaların resmini koyarsanız biraz daha yardımcı olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 1 Mayıs 2009; 14:33:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: linksiz

Oyunlardaki crack şeklini anlatayım belki olabilir.

Oyunu yüklediginiz cd de icinde var olan crackı kopyalayın ve oyunu yüklediginiz yere atın böylelikle oyunlar çalışır.Bi deneyin.Belki çalışabilir.

Programın cd sinin içindeki dosyaların resmini koyarsanız biraz daha yardımcı olabiliriz.

Hazır crack'i demiyor Crack nasıl yapabiliyorum program'a diyor . Yani programın crack'i yok kendisi yapacak arkadaş onu söylemeye çalışıyor . Değilmi @thunderwatcher

• Fırat abi, non-crack yapmayı bilmiyorum, kaldıki crack yapmak çok büyük bir programcılık istiyor. No-cd 'de eğer baştan yazma gerekmiyorsa yine kolay olabilir ama baştan yazılacaksa.. cok zor.

Fikir vermek istiyorum. Sen düşünmüşsündür belki ama, cd içeriğini Nero ile image haline getirsen(iso), sonra bu iso'yu bir siteye upload etsen.. Onlar indirse ve Deamon Tools ile sanal olarak açsalar..
    Al sana no-cd 'nin alternatifi..
  • Elinizdeki CD'yi Windows Media Player'dan bilgisayara kaydedin ve öyle mail gönderin.Direk kopyala yapıştır yapınca açılmaz korumalı dosyalar...
  • Cdyi imaj olarak çekip bence herkesin masaüstüne güzel bir şekilde dağıtılmalı :)
    Her makinaya virtual drive yükleyip ya çalıştırabilirsin ya da server sistemi çekildeyse bir makinaya yükley,p her makinayı ayarlayıp çekilebilir.
    No-cd crak yapmak zor biri iş programcılıktan ziyade crack programlarının kullanılması ve assemler diline az da olsa aşina olmak lazım :)
    Benim üstte denediğim yöntemi deneyin bence
  • clone cd programı ve şifreli cd ler için özel ek programları ile imaj alıp deneseniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CD Sİ olan varmı ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Fırat abi, non-crack yapmayı bilmiyorum, kaldıki crack yapmak çok büyük bir programcılık istiyor. No-cd 'de eğer baştan yazma gerekmiyorsa yine kolay olabilir ama baştan yazılacaksa.. cok zor.

Fikir vermek istiyorum. Sen düşünmüşsündür belki ama, cd içeriğini Nero ile image haline getirsen(iso), sonra bu iso'yu bir siteye upload etsen.. Onlar indirse ve Deamon Tools ile sanal olarak açsalar..
    Al sana no-cd 'nin alternatifi..

Jantim bilgisayar bilgisi belirli bir seviyenin altında olan insanlara verilecek cd'ler. Yani daemon tools veya emulation dediğimde "hhhöööğğğ?" diyecek adamlara. O yüzden onlara giremiyorum. CD'yi koyup çalıştırdığımızda çalışıyor. Yani aslında crack istemiyor da sadece cd'yi koymanı istiyor. Ben hazırladığım cd'lere konuşmalar da eklediğim için yer kalmadı, RAR yapmak zorunda kaldım. Rar yapınca normal yoldan autorun yapamıyor cd'yi. O zaman da "cd koyun" diye hata veriyor. O yüzden tek çare no-cd crack bulmak... Aradım taradım bulamadım. Ondan soruyorum yapabilecek var mıdır diye... Oyun falan değil, son derece de basit bir program ama bekara karı boşamak kolaymış Geçenlerde bir arkadaş "ben yaparım" diyordu ama adını unuttum... :(

• Abicim istersen bir Yazılım bölümüne aç konuyu. Programlama bilen arkadaşlarımız var yardım eden olacaktır.

Hiç olmadı cd yi cdrom'a takabilen bir insan resimli olarak anlatılanları yapabilecektir. Sen image dosyasını yollarsın o sadece deamon tools u kurup image dosyasını gösterir. Dediğim gibi resimli anlatım yada masaüstünde yaparken kayda çekersin.. video anlatım..
  • power isodada var image çalıştırabilme özelliği
  • Jantın dediği gibi bence
    Video dersi çek öğret :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.