Şimdi Ara

Asp.Net ile konuda verdiğim siteyi kaç günde yapabilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.homeadvisor.com/ arkadaşlar bu sitedeki özellikler gibi bir siteyi ne kadar zamanda yapabilirim.
    Html Css ve Jquery bilgim var bunlara ek olarak Asp.net temel bilgilerini öğrenip böyle bir site yapısını nasıl yapabilirim.
    Amacım bir üyelik alınsın ve hem üyenin kendine ait bir kontrol paneli olsun hemde satıcının kendine ait bir paneli olsun.

• yaklaşık 5 yıl sürer becerine göre degişir tabii
  • Niye neydiiiiiii 5 yıl ne arkadaşım. Moral bozmayamı çalışıyosun ya da yazılımcı olduğun için bi kendinmi yapabileceğini düşünüyosun 5 yıl ne.
    Eşşek olsa insan 3 4 aylık doğru bir eğitimle çok güzel başarılır.
    Her şeyi bu kadar abartmayın lütfen insanlarınsoğutmayın bazı şeylerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenin mobil versiyonuda var. Themeforest.com da satılan tasarımlara benziyor. Buna benzer bir şey yapmak 5 yıl değil belki ama oldukça emek ve zaman ister.

• quote:

Orijinalden alıntı: we15

Niye neydiiiiiii 5 yıl ne arkadaşım. Moral bozmayamı çalışıyosun ya da yazılımcı olduğun için bi kendinmi yapabileceğini düşünüyosun 5 yıl ne.
    Eşşek olsa insan 3 4 aylık doğru bir eğitimle çok güzel başarılır.
    Her şeyi bu kadar abartmayın lütfen insanlarınsoğutmayın bazı şeylerden

valla bilmiyorum artık sormuşun bende fikrimi söyledim "becerine görede degişir " diye not düştüm biraz bilgisi olan "ne kadar zamanada yaparım " diye sormaz yapmaya başlar ama yinede sen moralini bozma şimdiden başla bitince haber verirsin aatık 4 ay sonramı haber alırım 4 yıl veya 10 yıl sonramı orasını Alllah bilir

• Aslında başladım derslere flan. Cevabın için teşekkür ederim ama 5 yıl gerçekten çok uzun bir zaman belki o dili çok iyi öğrenmek için gereken süredir ama belli başlı şeyler yapabilmek okadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Neyse artık bitince görecem anyayı konyayı hberdar ederim

• iyi bir eğitimle 9 ay'a algoritması ve veritabanını çıkarabilirsin. Tasarım için birini tutsan iyi olur profesyonel bir iş gerektiriyor. Ondan sonra buna benzer bir site yapman 2-3 haftanı alcaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.