Şimdi Ara

Asp.net ile sql bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sql server databese tabloyu oluşturdum herşeyi yaptın kodta hata göstermiyor kullanıcı adını ile şifreyi girip butona bastıktan sonra visual studioda cnn.open() işaretleniyor hata veriyor
    bunun nedeni acaba yardımcı olabilirmisiniz ?
     Asp.net ile sql bağlantı sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1brah1m -- 22 Aralık 2014; 15:25:41 >

• tanlış girdiğindemi bu hatayı veriyor yoksa doğru girsende aynı hatayı alıyormusun ?
  • iki şekildede aynı hatayı veriyor ama ben ondan kontrol etmesini istemiyorum sadece veritabanına eklesin bi sonra kontrol ettirtecem
  • buda web config içerisindek kod
    <connectionStrings> 
    <clear/>
    <add name="Ders" connectionString="Data Source=localhost; database=site;uid=sa; pwd='sertac';"/>

</connectionStrings>
  • Try catch kullanarak dene. Hatanin nedeni belki anlasilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkOfTheEarth

Try catch kullanarak dene. Hatanin nedeni belki anlasilir.

tam olarak anlamadım ne işe yarıyorkı bak yeni bişi öğrencem try catch nasıl kullanabilirm
  • Hata:Login failed for user 'sa'. yaptım şu hatayı verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sa şifresi yanliş diyor

sql server i kurarken sa hesap şifresini ayarlamadın herhalde.

şuraya bi bakar mısın :

http://www.wikihow.com/Reset-SA-Password-in-Sql-Server
  • şifre belirlemedim sql için kullanıcı adıda belirlemedim direk conect diyordum acaba web.configteki user ile pasword ona göremi yazacam
    <connectionStrings>
    <clear/>
    <add name="Ders" connectionString="Data Source=localhost; database=site;uid=sa; pwd='ali';"/>
  • vaybe oldu hocam süpersin valla sql /database /security ordan login ordan sa kullanıcısı/properties ordan şifre bölümü var ordan şifreyi web configde yazdıgımla aynı yazdım oldu :D saol
  • Bende de aynı sorun var Sql Server şifresini doğru giriyorum ama yinede ilk baştaki gibi hata veriyor bir türlü çözemedim. Şifreli halini denedim ayrıca windows authentication ile yazılan versiyonlarla da denedim ama düzelmedi hata . Yardım ederseniz sevinirim.
  • secelik S kullanıcısına yanıt
    kardeşim biraz geç cevap oldu belki çözmüşsündür ama ben yine söyliyeyim bendeki sorun sql managerdeki kullanıcı giriş ve şifresi yanlış girildiği zaman bu hatayı veriyor yani visual studioda yazmıs oldugun sıfre ıle oluşturdugun database sıfresı aynı olmalıdır
  • SQL Server Management Studio ya giriş yapıyorum aynı şifre ile yani sorun olmuyor. Ama neden olduğunu hala bulabilmiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secelik

SQL Server Management Studio ya giriş yapıyorum aynı şifre ile yani sorun olmuyor. Ama neden olduğunu hala bulabilmiş değilim.

kardeşim sql girdiğin ilk şifreden bahsetmıyorum ben aynı şeyi düşünüyordum ama o değilmiş sql server açıkken sol tarafta security/logins/"senin vermiş olduğun kullancı adı" buraya çift tıkla açılan pencerede şifreleri değiştir visual studioda yaptığın şifre ile aynı şifreyi yap büyük ihtimalle olcak
  • Yardımınız için teşekkür ederim.
    Ama denedim bunu da ama şifre aynı hata devam ediyor. Şifrenin değişip değişmediğini anlayamıyorum. Çünkü tamam deyip çıkıp tekrar girince şifre ilk hali gibi uzun gözüküyor yani anlaşılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.