Şimdi Ara

asp.net lütfen acil yardım. (vb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar asp.netde ödevim var bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.

hasta1.aspx ' dosyam goz.mdb'deki goz1 tablosundaki no alanını ekrana getiriyor.
    örn. 1
    2
    3 'gibi bunlara link verdim
    response.Write("<tr><td><a href=hasta2.aspx>" & veri.item("no" ) & "</a></td></tr>" )

şimdi bu nolar kisilerin otomatiksayısı bu sayılara tıklanınca kişinin bilgileri ekranda gözükmesi için ne yapmalıyım.

örnk

no hasta_adi doktor_adi sikayet teshisvetedavi
    1 osman kemal hasta tedavisyok

gibi. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

NOT = Page Language="VB"

• arkadaşım asp.net başlıyorum bende ama sana genel olarak mantığını söyleyim sen yap....
    Köprüleri Şöyle ver...
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=14476350&url=hastadetay.aspx?hastaid=<%=veri("hastaid")%>" data-href="hastadetay.aspx?hastaid=<%=veri("hastaid")%>">" & veri.item("no" ) & "</a> Şeklinde köprüleri verdikten sonra hastadetay.aspx adında bir sayfa hazırla....

daha sonra bu sayfa da...

id=request.querystring("hastaid")
    şeklinde al daha sonra mdb deki hasta detayları olan tabloyu şu şekilde sql sorgusyua aç

sql="select hastaad,hastanumara,hastayer from tablo where hastaid="&bosluk olacak id

Saygılar From Coolhackerboy

• çok saol bi deneyeyim.
  • hocam beceremedim bir türlü :(
  • http://www.4shared.com/file/16546120/4d52d7cb/yeni_etic.html
    hocam dosyam burada ben ceremedim istersen bide sen bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaynak İçin yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.