Öncelikle merhaba arkadaşlar asp.netde ödevim var bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.
hasta1.aspx ' dosyam goz.mdb'deki goz1 tablosundaki no alanını ekrana getiriyor. örn. 1 2 3 'gibi bunlara link verdim response.Write("<tr><td><a href=hasta2.aspx>" & veri.item("no" ) & "</a></td></tr>" )
şimdi bu nolar kisilerin otomatiksayısı bu sayılara tıklanınca kişinin bilgileri ekranda gözükmesi için ne yapmalıyım.
örnk
no hasta_adi doktor_adi sikayet teshisvetedavi 1 osman kemal hasta tedavisyok
gibi. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
NOT = Page Language="VB"
arkadaşım asp.net başlıyorum bende ama sana genel olarak mantığını söyleyim sen yap.... Köprüleri Şöyle ver... <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=14476350&url=hastadetay.aspx?hastaid=<%=veri("hastaid")%>" data-href="hastadetay.aspx?hastaid=<%=veri("hastaid")%>">" & veri.item("no" ) & "</a> Şeklinde köprüleri verdikten sonra hastadetay.aspx adında bir sayfa hazırla....
daha sonra bu sayfa da...
id=request.querystring("hastaid") şeklinde al daha sonra mdb deki hasta detayları olan tabloyu şu şekilde sql sorgusyua aç
sql="select hastaad,hastanumara,hastayer from tablo where hastaid="&bosluk olacak id