Şimdi Ara

Zamunda.net e kayıt olamıyorum [yardım lütfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamunda.net e kayıt olamıyorum "ınvaled secret code" hatası veriyor. Oradaki gizli kod kısmını doğru yazdığıma eminim. Farklı tarayıcılar ile de denedim. Farklı e postalar ile de denedim. Bu zamunda.net e nasıl üye olacağım ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Önceden kafana göre olamıyordun. Bazı zamanlar açıyordu üyelikleri. Hala öyleyse ondan olabilir.

• UlusBaker kullanıcısına yanıt
    Aa bunu bilmiyordum, peki üyelik sistemi ne zaman açılacak, tarih felan yok mu ?

• Bilgim yok malesef. Google bi yaz bakalım. Bende tesadüf bi forumda görmüştüm zamunda üyelik açıldı diye.

Zamunda üyelik açıldı başlıkları 2010 civarında yazılmış hep. Güncel birşey yok. Sabahta beri araştırıyorum birsey bulamadım valla.

• O aralar üye olmuştum bende. Vay anasını ne günlerdi. Ne pomolar indirirdim. Zaman nasılda geçmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sjidskdjje, bende dizi indirmek için kullanacağım
    Film için yts.mx sitesini kullanıyorum gayet iş görüyor da. Dizi için hızlı indiren doğru düzgün bir site bulamadım.

• Netflix mod diye aratıp apk olarak kurulan uygulamaları kullan istersen diziler vs tonla

• sana bi tavsiye vereyim zamunda eskisi gibi değil rarbg kullan üyelik gerektirmiyor

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Forever dizi mesela. Rarbg veya popüler bütün sitelerden indirmeyi denedim. Bayt, kb seviyesinde indiriyordu. Bir arkadaş forever dizisinin dosyasını attı bana zamundadan ordan indirdim. 5mb/s nin altına düşmesi hız. Rarbg gibi sitelerde seed çok düşük.

• Evet biliyorum onları bir sürü içeriği var ama kaliteli değil. Torrent de 1080p 10-15 MB/s bitrate olan dosyaları indiriyorum ben.

• Ne anlamda kaliteli değil video olarak mı ?

• 1080p video var 1080p video var. Biri 2k bitrate biri 15k bitrate ise ikisinde görüntü kalitesi aynı olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: << PriSonerS >>

1080p video var 1080p video var. Biri 2k bitrate biri 15k bitrate ise ikisinde görüntü kalitesi aynı olmuyor.

En büyük sorunsal. Yüksek bitrate film/diziler hep torrentte oluyor onlarda da doğru dürüst seed edilenini bulmak zor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: << PriSonerS >>

Aynen öyle...

İnternet hızım zaten yavaş. Yüzde 90a kadar indirdiğim filmi seed eden kalmadığı için yarıda kaldığı oluyor bazen. Gel de kafayı yeme. Zaten 1 gün boyunca insin diye beklemişim yüzde 90da seed gidiyor :(

• Zamunda gibisi yok cidden. Ben de bu siteden görüp çok uzun yıllar önce üye oldum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.