Şimdi Ara

Asp.net site yükleem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sitemi bitrdim gayet güzel oldu visual studio 2013 de çalışıyor sıkıntısıyok fakat some ye yüklediğimde şu şekilde bir hata veriyor.Somee free bildiğiniz gibi paralı alacaz fakat denemek istiyoruz önce problem sitedemi yoksa somee demi çözemedim yardımcı olursanız sevinirim .

Asp.net site yükleem

Çok Teşekkürler

• Hatırladığım kadarıyla projeye sağ tıklayıp propertiesden refences kısımlarını copy localleri true yap sonra built ve publish et.Projene devexpress var mı ?
    bende şu hatayı alıyorum
    Service Unavailable

HTTP Error 503. The service is unavailable.

Problem somee de mi bende anlamış değilim.@KralMatrak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKodhan -- 5 Kasım 2014; 11:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralMatrak

Arkadaşlar ben sitemi bitrdim gayet güzel oldu visual studio 2013 de çalışıyor sıkıntısıyok fakat some ye yüklediğimde şu şekilde bir hata veriyor.Somee free bildiğiniz gibi paralı alacaz fakat denemek istiyoruz önce problem sitedemi yoksa somee demi çözemedim yardımcı olursanız sevinirim .

Asp.net site yükleem

Çok Teşekkürler

Birde web.config dosyası içerisinde system.web altına o dediği şekilde customerror u ekle dene

• Önce ilk sarı kutuda gösterilen yeri web confige ekle ondan sonra hatanın ne olduğu gözükecek. Şu anda hata gözükme sistemin kapalı olduğundan sana hataların nasıl gösterileceğini anlatmış orada. O kod bloğunu ekleyince asıl hatayı göreceksin.
  • saolun yardım için hemen deneyip size haberdar edeceğim
  • Abiler denedim login kısmı çalışıyo ama ana sayfa ya girmiyo neden acaba çözemedim

Sadece web configde O dediğiniz şeyi yaptım

Login.aspx de serverla bağlantı yok diğerlerinde var bu yüzden olabilrimi bide ben appserverda yaptım bütün işlemleri tabloları someye nasıl atağım şimdiden teşekürler

Not : Site yükledim çalıştı somee depğil myasp.net tavisye ediyorum ve merak edenler için :D

http://bahadirozdemir-001-site1.myasp.net/anasayfa.aspx

web sitem bu arada hoşunuza gittiyse 200 tl :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KralMatrak -- 17 Kasım 2014; 18:59:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.