Merhaba ben daha yolun çok başındayım hatta bu videolar ile yazılıma başlamak istiyorum yeni başlayan birine göre ağır mıdır bu dersler?
LİNKLERİ RAPİD YA DA MEDİAFARE YÜKLEME İMKANINIZ VAR MI
Arkadaşlar paylaşım benim ilgi alanıma girmiyor başka birşey ararken karşılaştım ama yüklemek isteyen arkadaşlar işlerini kolaylaştırmak için Mipony yazılımını kullanabilir türkçe :http://www.inndir.com/Mipony-45048p.html
kardeş çok teşekkür ederim.Ama şu linkleri bir kontrol edebilirmsin açılmıyorda 29-32. Haftalar
ASP.Net ve C# | 56 Hafta Kurs Dersleri | AVI Formatında
Bu setteki videolar internette .exe formatında bulunmakta ve aşağıda anlattığım yöntem uygulanamamaktadır. Her bir videoyu tek tek avi formatına çevirdim. Bunun size sağlayacağı yarara gelirsek mesela videoyu gomplayer ile açtığınızda "c" tuşuna bastığınızda video hızı 1.2 - 1.3 - 1.4... diye artmakta ("x" ile yavaşlar) normalde videoların uzunluğu bir buçuk ila iki saat arasında değişiyor ben 1.5 hız ile çok rahat şekilde dinleyebiliyorum ve izleyebiliyorum bu her 1 saat videoda 15 dakika kazanç sağlıyor setin tümüne uygularsak 109 video var yaklaşık 200 saat, bu hızda yaklaşık 50 saat kazanç sağlıyor. Vakit sizin içinde önemliyse siz de bu şekilde hızlandırarak izleyin derim.
Son olarak her bir video için yarım saat uğraştım hesabını siz yapın bir teşekkürü çok görmeyin... Kolay gelsin...
Hafta Hafta Ders Programı
Letitbit dosyaları sildi...
Turbobit'ten dosya indirmek için aşağıdaki adımları izleyin
1) Deneme adreslerinden birine tıklayın "Normal İndirme" ye basın. 2) "Type the characters you see in the picture" yazısının altındaki harf ve rakamları doğru girin. 3) "Download" butonuna basıp indirin
yoğunluktan dolayı 10 dakika kadar bekletebilir bittiğinde indirebilirsiniz.
İçindekiler: SQL Ders Notları Veri Tabanı Programlama Veri Tabanı Programlama 2 Yazılımcılar İçin SQL Server 2008 & Veri Tabanı Proramlama ----------------------------------------------------------------------------------
anlaşılan bu site bile biz yaptık bıraktık deyip sallıyorlar kaç kişi mesaj yazmış ama ne cevap nede düzelme var
Allah razı olsun gardaşıığğğğğğmmmm :))))
Valla yazik insanlar gidip para verip bu adamdan ders almislar.ben boyle bi ders anlatis sekli gormedim arap sacina cevirmis.
Tek kelime yazarım "KRALSIN"....
turbobit.net den nefret ettigim kadar hiç bir siteden nefret ediyorum 298319283 defa denedim indiremedim ben kazmayın heralde dedim arkadaşa söyledim oda indiremedi. Paylaşım süper harika işler yapmışsınız ama turbobit neyaa :(
HARİKASIN DOSTUM VALLAHİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SENİN SAYENDE SINAVLARDAN GEÇTİM...
Kardeş bunları nasıl .avi yaptın bende exe formatlı hali var bütün videoların ve hepsni en baştan indiremem